Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
V Bruselu kradou ve velkém: Žalobce vyšetřuje Lejnovou za obří nákupy zničujících vakcín Pfizeru. Bradáčová u nás vše zametá pod koberec. Stejné je to s korupcí při Green Dealu. Dozvíme se někdy, kolik kdo shrábnul do kapsy?

V Bruselu kradou ve velkém: Žalobce vyšetřuje Lejnovou za obří nákupy zničujících vakcín Pfizeru. Bradáčová u nás vše zametá pod koberec. Stejné je to s korupcí při Green Dealu. Dozvíme se někdy, kolik kdo shrábnul do kapsy?

10. 4. 2024

Tisk článku

Zdeněk Koudelka komentuje jako právník korupční kauzu šéfky Evropské komise, která je spolu s šéfem společnosti Pfizer vyšetřována v souvislosti s objednáváním obrovského množství vakcín proti covidu - a upozorňuje na to, že možné korupčníky v ČR se snaží "přikrýt" nejvyšší státní žalobkyně Bradáčová

V březnu 2024 bylo zveřejněno, že Úřad evropského veřejného žalobce vede vyšetřování obvinění, která souvisejí s vyjednáváním mezi šéfkou Evropské komise Ursulou von der Leyenovou a šéfem farmaceutické společnosti Pfizer Albertem Bourlou o vakcínách proti covidu-19.

Vyšetřovatelé Úřadu evropského veřejného žalobce případ převzali od belgických žalobců, kteří von der Leyenovou vyšetřovali kvůli zasahování do veřejných funkcí, ničení SMS, korupci a střetu zájmů.

pp

S touto snahou evropských prokurátorů objasnit korupci v Evropské komisi při nesmyslném nákupu velkého množství omezeně účinných covidových vakcín, které nyní nikdo nechce a ničí se, lze porovnat pasivitu a faktické zametení tohoto vyšetřování u nás ze strany Vrchního státního zastupitelství v Praze.

Korupce a kovidismus

Česká republika zaplatila desítky miliard korun za covidové vakcíny, ale spotřebovala jich jen jednu třetinu. Vakcíny za miliardy se zlikvidovaly.

Podle ministra zdravotnictví Válka připravila smlouvy Evropská komise, bylo však rozhodnutím ministerstva zdravotnictví, že se k nim přistoupilo. A je nanejvýš pravděpodobné, že zbytečné objednávky covidových vakcín v celé EU za stovky miliard byly spojeny s úplatky.

Když ze stovek miliard dáte "jen" 10 % na úplatky v Bruselu a pro silné mediální hráče, jde o obrovské sumy. Pak lépe porozumíme mediální umlčování odborníků typu profesora Jiřího Berana, dehonestaci švédské cesty a vytváření atmosféry strachu pro zavádění nedůvodných covidových opatření dle čínského vzoru.

NENECHTE SI UJÍT!

pp

Další rozhovor Petra Hájka s bezpečnostním expertem Michalem Svatošem se zaměří především na válku Západu proti Rusku na Ukrajině, kterou kyjevský režim prohrává, ale také na to, jak to vše souvisí s nenávistí české protektorátní vlády vůči Ficovu a Pelllegriniho Slovensku a zoufalství politických špiček v celém chřadnoucím bruselském panství.

Uvede Protiproud TV dnes (ve středu 10. 4.) od 18:00.

Ve věci spatřuji trestný čin porušení povinností při správě cizího majetku tím, že byly za Českou republiku podepsány smlouvy o naprosto nepřiměřeném odběru zboží, o kterém již na počátku, vzhledem k omezené upotřebitelnosti, bylo zřejmé, že v takovém počtu nemůže být na území Čech, Moravy a Slezska využito. Za objednané množství by se mohl naočkovat každý občan státu 5x.

Přitom od počátku bylo zřejmé, že o vakcinaci zdaleka nemají zájem všichni. Mnozí se nechtěli podílet na tomto vakcinačním kšeftu. Stát zpočátku podporoval vakcinaci lživou reklamní kampaní, že očkování je tečka za covidem, čímž klamně vyvolával dojem, že imunita z očkování je trvalá. Ve skutečnosti je však krátká – asi 6 měsíců.

Bruselská i česká korupční mafie

Když jsem v této věci podal trestní oznámení na Vrchní státní zastupitelství v Praze, bylo mi sděleno, že Národní centrála proti organizovanému zločinu se věcí zabývala. Smlouvy na nákup nepotřebných vakcín, které musí platit členské státy, podepsala za Evropskou komisi Stella Kyriakidesová - komisařka pro zdraví a bezpečnost potravin. S tímto mrháním peněz vyslovila souhlas vláda 17. 8. 2020 za ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha.

Policie případ uložila k ledu, aniž by vyslechla evropskou komisařku a úředníky zodpovědné za podepsání smluv způsobujících značné škody státu. Vrchní státní zastupitelství v Praze, které o věci ví, k tomu rovněž mlčí. Je to znak nadřazeného postavení Evropské unie vůči nám. Zatímco jsme museli do našeho práva zapracovat trestný čin poškozování finančních zájmů Evropské unie, schází nám obdobný trestný čin poškozování finančních zájmů České republiky úředníky Evropské komise.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti

 

Prostě krade-li se s požehnáním Evropské komise, trestán nikdo nebude. Mlčení vrchní státní zástupkyně Lenky Bradáčové a jejího úřadu hodnotím tak, že nechce na rozdíl od svých zahraničních kolegů jít proti bruselským korupčním mafiím, byť škoda v desítkách miliard korun je zřejmá.

Přitom nejde o první případ tohoto druhu. Již v roce 2009 v rámci mediálně nafouklého strašení prasečí chřipkou objednala Topolánkova vláda 700 000 vakcín za 110 milionů Kč. Asi 600 000 vakcín se vyhodilo. Proti nedůvodné kampani na zbytečné očkování se postavil prezident Václav Klaus - a čas mu dal za pravdu.

Korupce a zelený úděl

Protože rozkrádání peněz za kovidismu zůstalo bez trestu, bude se opakovat. Zas bude nějaká nová chřipka a najdou se mafie, které ji budou chtít využít pro zisk, ale to už nepotečou miliardy, ale biliony. Náš stát je špatně spravován. Nechudneme proto, že by bylo méně zdrojů, ale kvůli nesprávným politickým rozhodnutím.

ZKUSILI JSTE, NEPODVOLENÍ? V PŘEDJAŘÍ IDEÁLNÍ!

Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Klaďme stejné otázky o roli korupce v rámci politiky tzv. zeleného údělu. Zelená ideologie klimatického konce světa byla využita proti evropskému průmyslu a k obskurnímu systému obchodu s elektřinou v rámci lipské burzy, kde byly o tisíce procent navýšeny výrobní ceny naší elektřiny. Oslabení evropského průmyslu je v zájmu jeho konkurence, především z Asie.

Není to ale v zájmu občanů evropských států, ani jejich představitelů. Ledaže by bylo podníceno korupcí. Korupcí je totiž možné získat politiky pro rozhodnutí, která jsou proti zájmům jejich zemí.

Hodnotím to tak, že mafie snažící se zlikvidovat část evropského průmyslu byla úspěšná při korupci úředníků a politiků Evropské komise.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Zelenského další zločinná mobilizace: Katastrofa nejen demografická. Proč cirkusáci nemusejí na frontu? V korupci režim nikdo nepřekoná. Dosáhnou si kyjevští náckové i pro naše Ukrajince? Zázračně uzdravené nečekejte

Zelenského další zločinná mobilizace: Katastrofa nejen demografická. Proč cirkusáci nemusejí...

Poprava zdravého rozumu: Co by asi předci řekli o dnešní době? Vzdělanci a vlastenci i za komunismu. Váleční štváči si dnes jen nezodpovědně hrají s ohněm. Genderové nesmysly. Už zase chtějí poroučet větru, dešti! Zklamali jsme?

Poprava zdravého rozumu: Co by asi předci řekli o dnešní době? Vzdělanci a vlastenci i...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky