Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Panika začíná: Rusko zjevně zvítězilo. Putin: Na F-16 raději nemyslete! Odváží se NATO ještě vystrčit drápy? Přípravy na ofenzivu či kolaps? Patrioti vědí své. Lekce pro Macrona. CIA by chtěla provokovat dále. Kam až?

Panika začíná: Rusko zjevně zvítězilo. Putin: Na F-16 raději nemyslete! Odváží se NATO ještě vystrčit drápy? Přípravy na ofenzivu či kolaps? Patrioti vědí své. Lekce pro Macrona. CIA by chtěla provokovat dále. Kam až?

11. 4. 2024

Tisk článku

Vladimír Mikunda shrnuje v několika komentářích skutečnost, že to není Rusko, kdo funguje na principu přání otcem myšlenky a že Západ už zjevně tahá na Ukrajině za kratší konec provazu, proto si alespoň ústy masíruje svaly

Lídr francouzské strany Patrioti Florian Filippo na sociální síti X uvedl, že Západ zjevně propadá panice, protože Rusko již fakticky vyhrálo.

"Všechny současné obavy, slovní humbuk, dodávky zbraní, bláboly o "vojenské ekonomice", injekce miliard eur - to vše má jen zakrýt totální paniku systému: Rusko jasně vyhrálo, NATO prohrálo!", poznamenal. Jediným rozumným postojem je podle něj zahájení mírových rozhovorů. "Pryč s hysterií," dodal.

Bývalý mariňák o podmínce "vítězství" Ukrajiny

Skepsi vyjádřil kapitán americké námořní pěchoty ve výslužbě Matthew Ho v rozhovoru pro youtube kanál Dialogue Works.

Ho si myslí, že vyslání 20 000 francouzských vojáků plus 40 000 vojáků NATO situaci na Ukrajině nezlepší, takové síly prý k vítězství nestačí. OSU by podle něj mohlo pomoci pouze vyslání skutečné armády NATO, která by se skládala z pěti základních sil: obrněných a mechanizovaných formací na podporu letectva, raketových vojsk a námořnictva. V takovém případě však Rusko může podniknout velmi citelné odvetné kroky i proti cílům NATO.

DŮLEŽITÉ!

pp

Petr Hájek bude opět hovořit s Danielem Fialou, který se nedávno vrátil z Číny a přivezl další várku podivuhodných novinek, které ukládá do medu. Řeč bude také o zkušenostech našich diváků a čtenářů s touto vpravdě zázračnou "potravinou". Nejenže se mnozí z nich úspěšně léčí, ale současně významně pomáhají v další existenci Protiproudu

Opravdu si nenechte na PPTV ujít v sobotu 13. 4. 2024 od 18 hodin.
Bude to stát za to!

Pokud se Francouzi vydají na Ukrajinu, nevrátí se

Bývalý analytik CIA Larry Johnson řekl v rozhovoru pro server Judging Freedom.

"Macron dostane stejnou lekci, jakou dostal Napoleon. Netáhněte na Rusko; neposílejte francouzské jednotky do Ruska, protože se odtamtud už nikdy nedostanou," varoval analytik. Johnson pochybuje, že se Macron k tomuto kroku odhodlá před letními olympijskými hrami v Paříži. Nechce prý udělat nic, co by je ohrozilo. Navíc si musí být vědom Putinových ostrých slov, že francouzské jednotky budou na Ukrajině zlikvidovány, jakmile se do konfliktu zapojí.

Na konci února Macron prohlásil, že Paříž udělá vše pro to, aby Rusko "v této válce nezvítězilo". Kreml v komentáři ke slovům francouzského prezidenta o vyslání vojáků na Ukrajinu jednoznačně prohlásil (a v tomto ohledu už opravdu neblafuje - pozn. PP), že takový vývoj situace nevyhnutelně povede k přímému vojenskému střetu mezi Ruskem a NATO. 

Bezradný Západ

Na Západě bijí na poplach, že Rusko má schopnosti a zbraně k prolomení obrany NATO.

Na konkrétní zbraň, která je toho schopna, poukazuje i britský vojenský expert Alexander Merkouris, který námořní komplex nazývá "Zirkon". Uvádí, že Rusko již tyto hypersonické komplexy použilo proti Kyjevu a že NATO z toho musí pochopit, jak tyto střely mohou proniknout jeho obranou a zničit cíle hluboko v Polsku a Rumunsku.

Podle Merkorise nikdo nebere vážně tvrzení Ukrajiny, že OSU je schopna tyto rakety úspěšně zachytit, protože nikdo nemá technologii, která by start "Zirkonu" odhalila.

Čtěte ZDE: Všechno je jinak: Orbán, Fico, Pellegrini - zástupci nové politiky USA v Evropě? Kdy bude osvobozen Charkov? Nabízí Biden Číně Tchajwan? Moskva likviduje banderovce ve velkém. Chýlí se válka ke konci? Pracuje Syrskyj pro Putina?

Putin: F-16 na letištích třetích zemí budou legitimním cílem 

Dodávky amerických stíhaček situaci na bojišti nezmění, tvrdí ruský prezident. Pokud budou F-16 použity proti OS RF z letišť třetích států, stanou se jednoznačně legitimním cílem pro OS RF, prohlásil. Ruský vůdce tvrdí, že ruská vojska zničí F-16 na Ukrajině stejným způsobem, jakým ničí západní tanky a veškerou jejich techniku.

Během rozhovorů s letci v Tverské oblasti Putin konstatoval, že F-16 mohou být nosiči jaderných zbraní, a ujistil, že RF s tím bude v bojové činnosti počítat. Putin ohodnotil dosavadní práci vojenských letců: "Všichni pracují na výbornou, čímž velmi přispívají k dosažení společného cíle."

V dalším výroku Putin označil prohlášení, že se Rusko chystá bojovat proti NATO, za nesmysl. Rusko prý nemá žádné agresivní úmysly. Za nesmysl považuje i řeči o možnosti ovládnutí Polska a pobaltských států a o tom, že se tak stane po dobytí Ukrajiny.

"Ani my bychom na Ukrajině nikdy nic nedělali, kdyby tam neprovedli státní převrat, po němž zahájili válečné akce na Donbasu. Rusko tak bylo po osmi letech klamání minskými dohodami nuceno přejít na jinou formu ochrany svých zájmů," zdůraznil ruský prezident.

"Byli to oni, kdo v roce 2014 rozpoutali válku v Donbasu. Použili k tomu letectvo. Všichni viděli záběry, jak ze vzduchu bombardují Doněck. (...) Ohrožovali civilisty v mírovém městě raketami... Úplně se zbláznili." dodal.

Putin zároveň zdůrazňuje, že dnešní konflikt mezi Ruskem a Ukrajinou by neexistoval, kdyby byly akceptovány zájmy Ruska po rozpadu SSSR. Rusko dnes chrání své občany žijící na jeho historických územích. "Co dnes děláme během speciální vojenské operace? Bráníme své občany obývající naše historická území."

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti

Syrsky bojuje pusou

Vrchní velitel OSU Alexandr Syrskij prohlásil, že Ukrajina se v současné době soustředí na ochranu svého území, na "vyčerpání protivníka" a na přípravu záloh pro "budoucí útok". Vojska jsou podle něj v defenzivě a aktivně opevňují své pozice, mimo jiné u Charkova, kde se budují ženijní opevnění a systém zátarasů, uvedla agentura TASS.

Deník The Times již dříve uvedl, že západní představitelé se připravují na kolaps ukrajinských jednotek, které nedostávají dostatek zbraní a munice.

Šéf CIA Burns stejně tak

William J. Burns hovořil před senátním výborem pro zpravodajské služby o možnosti pomoci Kyjevu. Konkrétně uvedl, že pokud Ukrajina obdrží od USA nový balíček pomoci, bude schopna "znovu získat útočnou iniciativu" koncem roku 2024 nebo začátkem roku 2025.

Dodal, že americká vojenská pomoc umožní Kyjevu zasadit "pronikavé údery na Krym a vzdorovat Černomořské flotile RF". Rovněž zdůraznil, že pokud USA odmítnou poskytnout Ukrajině další balík pomoci, Kyjev bude mít již v roce 2024 značné územní ztráty.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Fialova a Rakušanova vlastizrada dostává reálné kontury: Kvótám se teď říká povinná solidarita. Migranty k nám dostanou oknem. Půl miliónu za jednoho každého. Sorosovci spěchali, dokud to mají pevně v rukou. Změní něco volby?

Fialova a Rakušanova vlastizrada dostává reálné kontury: Kvótám se teď říká povinná solidarita....

Všechno je jinak: Orbán, Fico, Pellegrini - zástupci nové politiky USA v Evropě? Kdy bude osvobozen Charkov?  Nabízí Biden Číně Tchajwan? Moskva likviduje banderovce ve velkém. Chýlí se válka ke konci? Pracuje Syrskyj pro Putina?

Všechno je jinak: Orbán, Fico, Pellegrini - zástupci nové politiky USA v Evropě? Kdy bude...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky