Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nedejme se: Jak na potíže po zhoubné vakcinaci? Lze to! Stejně jako covid. Jak se zbavit dědičných sklonů k rakovině? A co hormonální antikoncepce? Jsou neléčitelné nemoci? Dělají léčiva z lidí automaty řiditelné na dálku?

Nedejme se: Jak na potíže po zhoubné vakcinaci? Lze to! Stejně jako covid. Jak se zbavit dědičných sklonů k rakovině? A co hormonální antikoncepce? Jsou neléčitelné nemoci"? Dělají "léčiva" z lidí automaty řiditelné na dálku?

1. 4. 2023

Tisk článku

Protiproud TV uvádí v dalším pokračování seriálu Zdraví v Protiproudu rozhovor Eriky Hájkové se známým homeopatem Václavem Hrabákem, kde nepodvoleným radí, jak se léčit nejen z následků covidismu, ale informují o metodách uzdravování "mimo systém", jež jsou ověřené, bezpečné - a proto cenzurované


Pokud si chcete video pustit na celou obrazovku, klikněte vlevo dole na logo YouTube, a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu. Všechna články k videím PPTV naleznete ZDE.

Nemáte možnost nebo čas sledovat pořady PPTV? Můžete si nás pustit pouze k poslechu ve formě podcastů,  a to třeba v autě nebo do sluchátek z mobilního telefonu. Rozhovory a další pořady najdete (s kratší prodlevou od jejich zveřejnění na videu) na podcastových platformách, kde budou zároveň archivovány.  

Na platformě Anchor | Na platformě Spotify

Pro případ, že by videa PPTV v budoucnu přestala na YouTube fungovat, je vždy rovněž s drobným odstupem vytvářena záloha na serveru Rumble.




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky