Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Boj za životy dětí vrcholí: Proč kdosi ukradl a vynesl připravovaný nález Nejvyššího soudu USA? Stejná metoda: Zakrýt zločiny covidismu, vakcinace a války proti Rusku. Biden je katolík? Ta, která rozdrtí hlavu hada, je s námi...

Boj za životy dětí vrcholí: Proč "kdosi" ukradl a vynesl připravovaný nález Nejvyššího soudu USA? Stejná metoda: Zakrýt zločiny covidismu, vakcinace a války proti Rusku. Biden je katolík? Ta, která rozdrtí hlavu hada, je s námi...

15. 5. 2022

Tisk článku

Carlo Maria Vigano referuje o zápasu proti legalizaci vraždění nenarozených děti, který v posledních dnech v USA nabírá na intenzitě, aby uměle odvedl pozornost veřejnosti od hlubokých neřešených problémů Spojených států

Do médií unikla zpráva, že Nejvyšší soud Spojených států se chystá prohlásit rozsudek svých předchůdců z 22. ledna 1973 (kauza Roe versus Wade Judgment) za protiústavní. Tento rozsudek tehdy fakticky legitimizoval provádění umělých potratů ve Spojených státech.

pp

Arcibiskup Carlo Maria Vigano


Nejprve je proto třeba objasnit nedorozumění: Cílem rozhodnutí současného Nejvyššího soudu není delegitimizace potratů, ale soulad rozsudku z roku 1973 s federální ústavou a respektování suverenity jednotlivých států americké federace. Nejde tedy o etickou nebo morální otázku týkající se legitimity či neoprávněnosti potratu. Nejvyšší soud prostě hodlá říci, že v této věci jsou jednotlivé státy unie suverénní.

 PP

Čtěte ZDE: Blesk na okamžik rozzářil tmu: Válka proti nenarozeným dostala v USA direkt. Je dítě lidská bytost, nebo jen součást ženského těla? A co vakcinace? Pro tu to neplatí? Kontrarevoluce zvedá hlavu. Změní se nakonec v občanskou válku?

Cíl "krádeže" je jasný

Je příznačné, že tento aspekt připravovaného rozhodnutí Nejvyššího soudu byl médii (a těmi, kdo návrh rozhodnutí ukradli a do médií vynesli - což se zatím ještě v této podobě nikdy nestalo) záměrně potlačen, čímž chtěli vyvolat ideologickou občanskou válku. Je proto evidentní, že tuto "tajnou operaci" provedl aktuálně vládnoucí hluboký stát (Deep State). Má za cíl radikalizovat debatu ve veřejném prostoru ještě před tím, než bude nález (patrně v červnu) vyhlášen.

A to se zdařilo. "Únik" zprávy s předstihem vyvolal násilné protesty organizované potratovými skupinami a Antifou. Množí se skandální provokace během bohoslužeb a svatokrádežné útoky na kostely. Svědectví o odvaze katolických laiků, kteří tomu čelí, by měla katolická hierarchie daleko více podporovat právě ve jménu svobody kázání, která je nejen nezcizitelným právem Církve Kristovy, ale i nezcizitelným právem všech Američanů podle prvního ústavního dodatku.

Čtěte ZDE: Boj o klima: Boj za zabíjení i našich dětí. Ideologická kolonizace Třetího světa. Jak vypadá humanitární pomoc dle OSN. Na klimasummitu půjde o peníze na potraty. Ve jménu zelené depopulace

Jako vždy: Pod falešnou vlajkou

V době, kdy Američané ještě musí metabolizovat skandály, které se objevují v souvislosti se zločinným řízením pseudopandemie a zavedením experimentální vakcinace, jež nevratně modifikuje lidský genom (se stále neznámým dlouhodobým poškozením organismu) a dalšími vážnými nepříznivými účinky skrývanými nadnárodními farmaceutickými společnostmi a kontrolními orgány;

V době, kdy zvláštní prokurátor John Durham připravuje uzavření vyšetřování Russiagate, v jehož důsledku budou Obama, Clintonová a Biden vyšetřováni (a doufejme, že také odsouzeni za zradu a útok na instituce) kvůli podvodnému napadení Trumpovy prezidentské kampaně (mezi spolupachatele se počítají i představitelé  vlády, která tehdy úřadovala v Itálii);

V době, kdy se Bílý dům zoufale snaží svalit vinu za důsledky rostoucí inflace a cen surovin pro americkou ekonomiku na rusko-ukrajinskou krizi;

V době, kdy NATO vystupuje jako obchodník se zbraněmi ve službách americké zbrojní lobby, a snaží se za každou cenu zabránit mírovým rozhovorům mezi Putinem a Zelenským,

V téže době je "Operace potraty" zázračně připravena k rozptýlení veřejného mínění a radikalizaci střetu mezi odpůrci a obhájci umělých potratů. Jde o stejnou metodu manipulace s masami jako během pandemické frašky či ještě předtím s případem George Floyda a sociálním výbuchem způsobeným rasistickým hnutím Na černých životech záleží (BLM).

pp

Ve stínu hrozby 3. světové války: Je čas jednat. Putin nebojuje s Ukrajinou, ale s elitami NWO. Rusko potvrdilo: Trump byl odstraněn podvodem. Zotročení Evropy. Biden nyní kryje kolosální kabalistické spiknutí. Vytvořme alianci za svobodu!

Náprava bezpráví

Pokud lze Nejvyššímu soudu něco vytknout, pak je to právě to, že chtěl v roce 1973 zavést ve všech státech unie potrat, i když to bylo protiprávní. Že zneužití jeho moci bylo tolerováno jen proto, že bylo zahaleno ideologickým předsudkem, z něhož vzešel masakr nevinných, kteří volají do nebes po pomstě. Případ Roe vs. Wade byl operací záměrné předpojatosti, která porušovala nejen přirozené právo a Boží zákon, ale také principy zakotvené v americké ústavě. Pokud současní soudci vyléčí tuto mokvající ránu, vrátíme se k praxi ústavního zákona, který přísahali bránit - což jejich kolegové před padesáti lety vědomě či nevědomky porušili.

A pokud dokonce i Senát Spojených států amerických 11. května prokázal, že nestojí na straně zastánců potratů (v hlasování, které zablokovalo licoměrný „Zákon o ochraně zdraví žen“), nelze si nevšimnout skandálu, který vyvolala samolibost, kdy politici stylizovaní jako „katolíci“ - především Joe Biden a Nancy Pelosiová - bez skrupulí pošlapávají křesťanskou morálku, kterou by naopak měli hájit v sociální i legislativní oblasti.

pp

Čtěte ZDE: Jako za Sparty či Hitlera: Co spojuje odpadlé kněze, levicové věřící a nacisty? František s Bidenem jedna ruka. Nastupuje v USA doba vraždění a temna? I Polsko nakonec měkne. Halík mistrem sprosté manipulace

Hanba a propast

Svatý stolec a Americká biskupská konference by měly znovu potvrdit, spolu s jednoznačným odsouzením umělých potratů, že američtí katolíci nemohou a nesmějí hlasovat pro politické zástupce, kteří se vydávají za katolíky, ač jsou v zásadním rozporu s učitelským úřadem církve - a kteří jako takoví musejí být exkomunikováni. Trapné mlčení katolické hierarchie se ukazuje jako potvrzení pádu do mravní dekadence těch, kteří by měli moudře vést svěřené lidi - a místo toho je následují k propasti spolu s politiky, jež podporovali ve volební kampani.

Slyšet jak Joe Biden obhajuje potrat jako „základní právo“ – maskované pokryteckým eufemismem „ochrana zdraví žen“ – dokazuje ztrátu samotného smyslu sociální angažovanosti katolíků, za kterou není odpovědná jen Hierarchie, ale také celý vzdělávací a akademický systém, jenž na něj odkazuje. Co se to učí na katolických univerzitách, když ti, kteří je opouštějí, mohou beztrestně obhajovat umělý potrat, aniž by chápali jeho absolutní závažnost? Jak mohou říct, že o zabití nevinného tvora smí rozhodnout ten, kdo by ho měl naopak chránit víc než vlastní život?

PP

Čtěte ZDE: Vraždící pilulka: Zločinem proti zločinu. Kdo se zastane zabíjených maličkých? Lidovci určitě ne. Pro pravého katolíka nevolitelní. Kdo je tady kretén, pane Zdechovský? Včera holocaust, dnes babycaust. Prodej plášť, kup si meč!

 To je ta civilizace? 

Je to ta „civilizace“, kterou chtějí Američané podporovat a propagovat? Jsou to hodnoty, které chtějí předat dalším generacím? Pokud dokonce i ti, kteří opouštějí katolické školy, mohou beztrestně horovat pro potrat, aniž by chápali jeho závažnost, je to důkaz totálního mravního rozkladu.

Jsem si jist, že skuteční Američané nebudou těmito "Operacemi hromadného rozptýlení" odvedeni na vedlejší kolej, aby si nevšímali všech ostatních zoufale vážných problému současných Spojených států. Že se nedají vyprovokovat protesty potratářů záměrně podněcovaných ke střetům a násilí.

Nezapomínejme, že ti, kdo propagují beztrestné zabíjení dětí, jsou stejnou měrou pro eutanazii, LGBTQ ideologii, genderovou teorii, Velký reset, pandemickou frašku a využití rusko-ukrajinské krize k oslabení evropských národů a k zakrytí těžký zločinů našeho státu.

Modleme se proto, aby Ta, kterou uctíváme jako Sedes Sapientia, osvítila mysl soudců Nejvyššího soudu, inspirovala je ke spravedlnosti tím, že je přiměje uznat posvátnost a nedotknutelnost života nenarozeného dítěte.

Neboť tato Žena předpovězená v Genesis rozdrtí hlavu hada - prvního inspirátora strašlivého zločinu potratu.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky