Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Na americké ambasádě v Praze se něco děje: Příprava na velkou krizi? Proč budují další zeď – a ne jen tu? Armáda rekvíruje letiště. Proč je málo másla?  Soros jde po krku už i Protiproudu

Na americké ambasádě v Praze se něco děje: Příprava na velkou krizi? Proč budují další zeď – a ne jen tu? Armáda rekvíruje letiště. Proč je málo másla? Soros jde po krku už i Protiproudu

3. 9. 2017

Tisk článku

Petr Hájek si všímá zvláštních úkazů, které rámují napohled klidný začátek školního roku a ptá se, zda si necháme převálcovat Sorosem, nebo budeme společně bojovat

Na americké ambasádě v Praze lze zaznamenat podivný stavební ruch. Kupodivu o něm nikdo neinformuje. Královsky placení novináři mainstreamu – zřejmě ze solidárních důvodů – ty nejdůležitější informace přenechávají nám, chudým „dezinformačním webům“. Jak by ne, když mají tolik práce s likvidací Andreje Babiše.

Kříž s máslem

Proto tak pozdě (až když to proběhlo „dezinformačními weby“) zareagovali třeba na podvodný „fake“ Lidlu. Z hlavních médií jsme se pak dozvěděli, že samozřejmě nešlo o manipulaci ale výchovu. Mazáním křížů na fotografiích řeckých kostelů chce prý německý obchodní řetězec tváří v tvář invazi muslimů do Evropy vychovávat k duchovní „neutralitě“. 

Nejlepší odpovědí by bylo už do jeho prodejen nikdy ani nestrčit hlavu, jak "statečně" naznačuje i ministr zemědělství Jurečka. Jenže Lidl zase má jako jediný spoustu másla od německých dodavatelů. V Německu kupodivu máslo nechybí, i když je po něm prý celosvětová sháňka. A s majitelem se osobně kamarádí kancléřka Merkelová a Georges Soros. To už pak je jasné, proč Chovancův cenzurní úřad proti dezinformacím ani necekne.

Logicky také ani nemekl, když médii probleskla (a zmizela) krátká zpráva, že Stropnického ministerstvo války (s Ruskem, Afghánistánem, Irákem a spol.) právě rekvíruje bývalá vojenská či soukromá letiště. Po úspěšném zničení armády a jejím převedení na expediční sbor, mělo čtyři, nyní jich narychlo potřebuje šestnáct (!). Prý pro případ „krize“.

Že nám o její blízkosti (kromě dezinformačních webů a prezidenta republiky) nikdo nic neřekl? Asi proto, že je to jasná dezinformace. EU přece šlape jako hodinky, Němci za par dní opět zvolí Merkelovou a všechno bude jako vždycky fajn. Jen to máslo nějak dochází. Ale to je v socialismu normálka. Nedělejme z komára velblouda.

Nadčlověk za katedrou

Je krásně. Dětem i jejich rodičům skončily prázdniny, školy se tedy opět s chutí pustí do ideové „výroby Nového Evropana“ dle německého vzoru. Podle zadání vládnoucí síly EU (Socialistická internacionála) jim to - před rezignací kvůli podezření z korupce její zástupkyně - naordinovala socialistická ministryně školství (instalovaná Sobotkovým Dienstbierem) Kateřina Valachová. Učitelé přesto chtějí stávkovat, protože za tento nadlidský úkol chtějí být i z daní těch, kdo s tím nesouhlasí, placeni jako nadlidé – tak jako jejich kolegové z obdobných státních převýchovných institucí na Západě.

Vše tedy i u nás klape jako na drátkách. Aby bylo ještě lépe, část policie, té patřící socialistickému ministru vnitra Chovancovi, dál pokračuje v operaci Vyžeňme kunu z kurníku!, aneb jak vyzmizíkovat Babiše z politiky. Mediální zábava na čtyřiadvacet hodi non-stop. Co tedy má kdo teď skuhrat o nedostatku másla a jeho astronomických cenách? Ostatně, kdo ví, zda v tom nemají prsty ruští hackeři...

Jako by to bylo něco divného. Starší už asi zapomněli, že pro socialismus jsou „nedostatky v zásobování základními potravinami“ průvodním znakem blahobytu. Mladší to ovšem zjevně ani netuší, rodiče mlčí a nadlidé ve školách jim to správně nevyloží, dokud nebudou brát jako ministři. A tak se u toho tuku z mléka přece jen ještě chvilku zastavme.

Čtěte ZDE: Studená občanská válka v Evropě i v Americe vrcholí: Vládnoucí „bažiny“ se musejí vypořádat s hloupým lidem rychle a brutálně. Němci náš vzor: Šup do díry! Ubráníme se dřív, než nás zmasakrují?

Smlouva s ďáblem?

„Posledních pár kostek dvou českých značek ve zbývajících bedýnkách, jinak jen prázdné místo nebo různě ochucená másla, vesměs z dovozu,“ popsal svůj poznatek z nakupování v Tesku jakýsi čtyřicátník Jan mainstreamovému iDnes. Patrně jde o „fake“, protože mluvčí Teska Václav Koukolíček na dotaz téhož média popřel, že by společnost měla v poslední době na některých prodejnách se zásobami másla problémy.

Jak dále vysvětluje seriózní médium z koncernu MAFRA ve svěřeneckém fondu, „Česko nyní nedokáže vyprodukovat tolik másla, kolik spotřebuje. Ale Kaufland, který odebírá většinu od německých dodavatelů, má v tuto chvíli másla dostatek. Problémy s dodávkami nehlásí ani Lidl spadající pod téhož majitele, nicméně obtížné podmínky na trhu připouští.“ Čím to? Ono asi nějak všechno souvisí se vším.

To, že Lidl má másla dost, prý určitě není smlouvou s ďáblem, kterou podle zlých jazyků již dávno uzavřel majitel řetězce (druhý nejbohatší muž Německa s majetkem 20 miliard dolarů) Dieter Schwarz, velký obdivovatel kámoše miliardáře Sorose. To by totiž samozřejmě musel ze svých tiskovin odstranit jakýkoli křesťanský symbol – a naopak propagovat černé chlapíky. Což také na počátku roku, jak si ještě mnozí pamatují, ve svém katalogu důsledně vyplnil. Němci byli vždycky solidní obchodníci.

Poslední tango v Paříži

Jak to s tím máslem ale doopravdy je, vysvětlil na svém Facebooku teprve člen TOP 09 J. Čáslavka: Současné vysoké ceny jsou prý dobrým příkladem toho, že když není produkce mléka regulována Bruselem (mléčné kvóty byly zrušeny v roce 2015 v souvislosti se zavedením protiruských sankcí), tak podléhá tržním a sezónním výkyvům.

Nikoli tedy pro to, že bylo nutno vymlátit krávy kvůli odvetným sankcím ruským, které nám zavřely obrovský trh. Není nad bruselské kvóty. Místo másla nám podle nich nyní dodají migranty. Samozřejmě až po volbách. Ostatně máslo nepotřebujeme. Je to buržoasní přežitek, jak dokumentoval už hanbatý film Poslední tango v Paříži ze šedesátých let. Jenže v té době ho byl dostatek i v té naší reálně-socialistické totalitě. Čert aby se v tom vyznal!

Čtěte ZDE: Budoucnost civilizace: Starý svět má smrtelné křeče. Ubráníme se nové době temna? Západ se nechal zaplavit barbarstvím. Odpor proti globalizační agendě a EU je cesta. Máme ještě důvod k optimismu?

Další Trumpův geopolitický omyl?

Abychom se ale přes ty drobné nedostatky (přičemž samozřejmě převládají úspěchy) vůbec dostali k jádru sdělení: Na americké ambasádě v Praze se totiž děje cosi značně podivného.

V její obrovské rozsáhlé zahradě, zabírající i část vrchu Petřín, se usilovně staví zeď. Tedy ona tam již jedna pochopitelně byla – a docela mohutná, takže stačila od poslední války až podnes. Už nestačí. Ve vnitřním prostoru velvyslanectví se nyní staví ve vzdálenosti několika metrů od té dosavadní další: mohutný čtyřmetrový plot. Něco jako zbudovali Maďaři proti „uprchlíkům“, Pán Bůh jim za to zaplať. Dvojitá zábrana, jako bývala kolem celé naší západní a jižní hranice, v dobách, kdy jsme ještě hranici měli a střežili ji.

Možná se Trumpovi úředníci spletli a začali stavět plot kolem Mexika už rovnou od nás. Vyloučeno není ani, že jde ještě o setrvačnost z dob Obamovy administrativy. Jistota, že temná válečnice Hillary bude černochovou následnicí, která zmáčkne „červené tlačítko“, byla téměř jistotou.

Rusové mlčí

Faktem je, že zadní vjezd do areálu ambasády nyní posílí ještě další mohutná brána. Už je skoro hotová. Pěkně navazuje na slavnou zeď vedlejšího německého velvyslanectví, přes kterou lezli Enderáci v ouvertuře posledního geopolitického výbuchu v Evropě (dnes už by se přes ni nedostali, je nad ní třímetrová železná mříž).

Copak asi soudruzi Američané a Němci očekávají? Na co se připravují? Nemluvě o tom, že v hloubi rozsáhlého zahradního komplexu cosi mohutného dál kutají. Zlí jazykové z Malé strany tvrdí, že tam rozšiřují protiatomový kryt. Že by to souviselo s tím rekvírováním letišť pro generální štáb? S očekávanou „krizí“, o níž nic nemáme vědět, protože jsme přece jako členové NATO bezpečně chráněni?

Rusové o tom přes své satelity jistě vědí své. A je skandální, že jako prokremelský dezinformační web o tom nemáme z Moskvy ani špitnutí. Zato se ozvalo odjinud.

Slovo do vlastních řad?

Georges Soros sice nemá Lidl, ale něco podobně „výživného“: celosvětovou síť na výrobu „barevných revolucí“, na dovoz imigrantů a realizaci sociálně-inženýrského experimentu světového vládnutí. Jednou z hlavních firem této sítě je takzvaná Nadace Open Society Fund. Robert Basch, ředitel její pražské pobočky, která desítkami miliónů dolarů platí zdejší Pátou kolonu v politice i v médiích, přišel s úžasným zjištěním. Prý je u nás a na Slovensku na sto dvaadvacet dezinformačních webů!

Ohromující číslo mu poskytli jeho zaměstnanci z Konšpirátori.sk, Echo24, serveru Neovlivní.cz a think-tanku Evropské hodnoty. Dezinformační média se prý poznají podle toho, že šíří konspirační teorie a nepravdivé zprávy, tedy dezinformace, využívají manipulativní techniky, neověřují fakta a často tají autory a neuvádějí zdroje.

Pokud žasnete nad odvážným „Slovem do vlastních řad“, musím vás zklamat. Soudruh ředitel nemluví o České televizi a rozhlasu, o Bakalových a Babišových médiích či bulvárech, jimiž je náš trh prosycen. Dokonce ani o zmíněných Konšpirátori.sk, Echo24, Neovlivní.cz, Forum 24 antibabiš, či webu pornoherce Jandy s příznačným názvem Evropské hodnoty a desítkách dalších „médií“ zaplavených dolary, eury či korunami (i z našeho státního rozpočtu).

Čtěte ZDE: Návrh Deklarace nezávislosti České republiky: Důvody k opětovnému nabytí suverenity. Zeman i Klaus pro referendum o vystoupení z EU, ČSSD i ODS proti. Zbavíme se eurokracie, propagandy a represí? Bilancujme!

Klid před bouří

Míří ty chudé, závislé výhradně na příspěvcích čtenářů – a platbách inzerentů. Sorosův Bach (to „s“ je v jeho jménu asi omylem či z konspiračních důvodů) znovu naléhavě vyzývá všechny firmy, aby v těchto médiích přestali inzerovat – a tím je zlikvidovali. Vzácný příspěvek k „názorové pluralitě“, jíž se Soros i jeho lidé v Praze tak ohánějí. Je to v „duhovém“ totéž jako jeho kámoš Lidl – se svými pokrokovými černochy a vyretušovanými kříži na střechách kostelů.

Velká krize se prostě připravuje na všech stranách. Nedávno o blízkosti té hospodářské, jež může vypuknout kdykoli s daleko horším průběhem než ta nedávná (jako logická předehra války), hovořil i prezident Zeman. Stavba „zdi“ na americké ambasádě, rekvírování letišť – ale nakonec i ten „nepochopitelný“ nedostatek a dramatické zdražování másla – jsou jejím vzdáleným duněním.

Nyní přistupují k vytvoření další zdi: totální informační blokády. Pokud je nám to jedno, staniž se! Pokud ale se chceme alespoň trochu bránit – což předpokládá alespoň trochu se dozvídat, co se skutečně děje, co na nás ONI chystají, musíme si vzájemně pomoci. Proti výzvě Sorosova muže koncernům a velkým firmám, vyzývám proto všechny přátele Protiproudu:

Nedejme se!

Pomozte nám dál existovat. Velké díky všem, kteří občas či pravidelně kliknou na obrázek pod článkem a posílají nám své drobné i větší (někteří i opravdu štědré, Pán Bůh zaplať!) finanční příspěvky. Je to krev pro náš nevelký, skromný a velmi hospodárný organismus. Náš zisk je samozřejmě nula, provoz však není zadarmo. Potřebujeme proto stálou „transfuzi“. Neškemráme o almužnu, ale o peníze na práci pro nezmanipulovanou část veřejnosti.

ONI to vědí, proto po nás tak jdou. Jsou mocní a silní, ale bojí se nás právě tak jako čert kříže. A je jenom na vás, budou-li v našem rdoušení úspěšní.

Jednoho dne nás asi „vypnou“ tak jako tak. Ale do té doby se ještě může mnohé stát a změnit, pokud si budeme vzájemně pomáhat. Tohle stále ještě máme ve svých rukou. Každá koruna, kterou nám pošlete, je investice k naší společné naději, že jim jejich plány nevyjdou.

Pán Bůh žehnej všem, kteří to nevzdávají a chtějí spolu s námi bojovat.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky