Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Bojovník proti pandemii lži: Vynálezce mRNA vakcín vyzývá k zastavení vakcinace. Očkovaní jsou největšími přenašeči nákazy. Vakcinovat během pandemie je výsměch vědě o virech. Protiepidemická opatření jsou zločin

Bojovník proti pandemii lži: Vynálezce mRNA vakcín vyzývá k zastavení vakcinace. Očkovaní jsou největšími přenašeči nákazy. Vakcinovat během pandemie je výsměch vědě o virech. Protiepidemická opatření jsou zločin

3. 11. 2021

Tisk článku

Valentin Katasonov přináší profil hlavního strůjce mRNA vakcín, který se rezolutně postavil proti všeobecnému očkování a je za to tvrdě perzekuován

Mnohé preparáty používané k očkování proti kovidu se nazývají mRNA vakcíny. Jedná se o preparáty založené na matričních ribonukleových kyselinách. Dodávají je především společnosti Pfizer/BioNTech a Moderna. Existují také tzv. vektorové vakcíny. Nejznámější jsou anglo-švédský preparát AstraZeneca a ruský Sputnik V. Společnosti Pfizer/BioNTech ani Moderna by dnes pravděpodobně neexistovaly, kdyby neproběhl předcházející vývoj mRNA vakcín. Za jednoho z jejich hlavních tvůrců je považován doktor Robert Wallace Malone.

Tento americký virolog a imunolog se v osmdesátých letech dvacátého století zabýval jako vědecký pracovník Salkova institutu pro biologická studia výzkumem mRNA a konstrukcí vakcín na tomto základě. Malone publikoval výsledky svého výzkumu v roce 1989 pod názvem „Kationtová liposomová transfekce RNA“ ve vysoce uznávaném lékařském časopise. Od té doby Malone vydal řadu dalších publikací na téma mRNA vakcín. Ale od loňského roku se stal odpůrcem organizovaného očkování v USA těmito vakcínami. A zvláště hlasitě se staví proti používání produktů společností Pfizer/BioNTech a Moderna.

Umlčovaný Insider

Kdo se ovšem pokusí najít informace o průkopníkovi technologie mRNA v anglicky psané Wikipedii, bude odsouzen k neúspěchu. Tato internetová encyklopedie odstranila v létě 2021 informaci, v níž byl Robert Malone prezentován jako „otec zakladatel“ technologie mRNA. Do textu o tomto lékaři bylo doplněno několik údajů. Konkrétně: „Malone byl kritizován za šíření dezinformací o covid-19, včetně nepodložených tvrzení o údajné toxicitě spike proteinů, které generují některé vakcíny proti covid-19... Malone také tvrdil, že vakcíny Pfizer/BioNTech a Moderna proti covid-19 mohou zhoršovat infekci covid-19“. A web Factcheck.kz v srpnu zveřejnil článek s názvem „Dossier: doktor Robert Malone – samozvaný tvůrce mRNA vakcíny a dezinformátor“. Přepisování životopisů stovek významných vědců kalibru Roberta Maloneho se stalo běžnou záležitostí těch, kdo ovládají informační prostor na internetu a sociálních sítích.

V minulosti Robert Malone vystoupil na takových fórech, jakým byl srpnový Summit bílých plášťů v Tennessee (USA) nebo Světový summit o koronaviru, který v září v Římě uspořádala Mezinárodní aliance lékařů a medicínských vědců. Malone tam byl klíčovou postavou.

Není se však co divit, že upadl v nemilost organizátorů pandemie. Se svými podobně smýšlejícími kolegy se téměř shoduje v tom, že léky používané k hromadnému očkování neprošly potřebnými klinickými zkouškami a jsou potenciálně nebezpečné pro lidské zdraví i život. Malone označuje jejich použití během epidemie za šílené, protože se tím popírají základy virologie, imunologie a epidemiologie. Je si téměř jistý, že počet obětí očkování brzy překročí počet obětí vlastní nemoci covid-19 a že boj proti pandemii je smrtonosnější než pandemie sama.

 

Čtěte ZDE: Američtí vědci: Vakcíny jsou čisté jedy! Očkování mRNA je jasným porušením Norimberského kodexu. Proč se zemřelí po očkování nesmějí pitvat? Přijde brzy "epidemie" rakoviny? Píchat toxin dětem je šílenství! Znásilnění injekcí je zločin

Obchod s covid-19

Malone označuje vládní politiku boje s koronavirem v mnoha zemích za „blahorodné lži“ a „paternalistické autoritářství“. „Taková,“ říká, „je státní politika ve Spojených státech a na celém světě v oblasti veřejného zdraví již velmi dlouho.“ Malone se nepovažuje za odpůrce očkování, ale je proti tomu, aby se lidem lhalo a aby byli nedostatečně informováni. Lidé by měli znát všechny možné následky očkování a rozhodnout se dobrovolně:

Nejsem proti očkování, celý život jsem strávil navrhováním a vývojem vakcín. Zastávám však etické normy, transparentnost a poctivost. A trvám na tom, že každý lékařský fakt musí být podložen důkazy... Adenovirové vektorové vakcíny a vakcíny na bázi RNA mají společný původ, jsou to produkty genového inženýrství. Současné vakcíny proti koronaviru jsou stále v experimentální fázi, ve skutečnosti se testují na lidech – o to přesně jde. V takovém případě musí být naprostá jasnost a otevřenost v tom, jaká rizika s tím souvisejí,“ tvrdí Malone.

Očkování totiž není hlavní lék. Podle Maloneho názoru se virus může a měl by řešit především léčbou. Sám začal s vývojem takových léčebných postupů ve farmaceutické společnosti Alchem Laboratories a nyní v této práci pokračuje ve své vlastní firmě. Malone tvrdí, že americká „očkovací partaj“ (vládní představitelé a představitelé Bílého domu, jakož i Big Pharma) tomuto přístupu k boji s covidem házejí klacky pod nohy.

K tomu alespoň jeden příklad: Malone úzce spolupracoval s uznávaným americkým lékařsko-farmaceutickým časopisem Frontiers in Pharmacology. Se svými spolupracovníky připravil zvláštní číslo časopisu věnované možnostem využití stávajících léčivých přípravků pro včasnou léčbu osob nakažených covidem. S velkými obtížemi bylo toto zvláštní číslo zpřístupněno na webových stránkách, ale v dubnu 2021 byl vydán příkaz a stránky byly z internetu odstraněny. Robert Malone a jeho spolupracovníci následně do jednoho opustili redakční radu časopisu.

 

Čtěte ZDE: Skrytá pravda o mRNA vakcínách: Bývalý viceprezident společnosti Pfizer promluvil. Lži o pandemii koronaviru. Kolotoč vakcinace připomíná genocidní dystopii. Lidé nechápou, co se s nimi děje. Dokáže je ještě někdo zachránit?

Zločiny proti lidskosti

Malone označuje opatření, která americká vlády používá k přinucení občanů k očkování, za nezákonná a morálně pokleslá. V některých státech například probíhají tomboly, v nichž vyhrávají ti, kteří se nechali očkovat. V Kanadě dětem nabízejí zmrzlinu výměnou za injekci - bez souhlasu rodičů (!). Kromě lží a podvodů se používá i přímé násilí – zákaz práce pro neočkované. Malone přirovnává takovýto nátlak ke zločinným lékařským pokusům v nacistickém Německu; poznamenává, že během druhé světové války byli „Židé a další etnické skupiny podrobeni hrůznému experimentálnímu lékařskému výzkumu“.

V říjnu zpravodajský zdroj Vaccines News zveřejnil materiál s názvem „Plně očkovaní jsou superšiřitelé covidu, říká vynálezce technologie mRNA“. Už z názvu je zřejmé, že Malone považuje očkované osoby za nebezpečné přenašeče infekce. Tito lidé jsou často bez příznaků, ale koncentrace nebezpečného viru v jejich nosní dutině může být až desetkrát vyšší než u těch, kteří mají pozitivní PCR test. Přitom pro takto infikované pacienty se neuplatňuje žádná karanténa.

Jak řečeno, Robert Malone byl účastníkem Světového summitu o koronavirech, který se konal 12. – 14. září 2021 v Římě. Na summitu byl vypracován dokument „Physicians declaration“ (Prohlášení lékařů), neoficiální název je „Římská deklarace“. Jedním z hlavních autorů byl právě Robert Malone. Jde o přímou výzvou zdravotníkům na celém světě, aby bojovali proti lžím, které zahalují problém covidu a vakcín, a aby proti viru bojovali známými léky a zlepšováním celkové imunity lidí. Dokument byl otevřen k podpisu všemi stejně smýšlejícími lidmi a po týdnu bylo pod prohlášením více než 2 000 podpisů. K 22. říjnu dosáhl počet podpisů 12 700.

O Robertu Malonovi lze říci, že je jedním z nejuznávanějších neformálních vůdců spontánního lékařského hnutí, které bojuje proti pandemii lži, jaká se vytvořila okolo covid-19.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky