Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zemanova pomsta: Prezident by měl Fialovce jmenovat co nejdřív. Náměsíčný premiér pro všechny a jeho melody boys. Vakcinační podraz se hroutí. Klausův omyl. Socialismus bez jistot jako cela bez oken. Něco se stane

Zemanova pomsta: Prezident by měl Fialovce jmenovat co nejdřív. Náměsíčný "premiér pro všechny" a jeho "melody boys". Vakcinační podraz se hroutí. Klausův omyl. Socialismus bez jistot jako cela bez oken. Něco se stane

7. 11. 2021

Tisk článku

Petr Hájek konstatuje, že nic lepšího než volební tragédie nás nemohlo potkat, pokud si uprostřed totality máme uchovat naději na záchranu státu, národa, svých rodin a životů

Napohled je ta metoda geniální. Nevidět, neslyšet, donekonečna opakovat své stokrát vyvrácené lži – a podle toho jednat: Očkování jako jediný způsob, jak se vypořádat s covidem. Planeta každou chvíli shoří, proto je nutno vypnout elektrárny – a současně všechna auta převést na elektřinu. Neslýchané zdražení energií v důsledku zničení fungujících energetických zdrojů položí rodinné rozpočty, takže lidé bojující o holou existenci se nebudou starat o politiku. Vytiskneme spoustu ničím nepodložených peněz, což pochopitelně způsobí inflaci, ČNB pak zvedne úrokové sazby, čímž zastaví ekonomiku – a kruh destrukce posledních zbytků státní suverenity se uzavře. Tak zní plán (který ovšem z principu nemůže vyjít).

Jen jediný prvek při totálním ovládnutí všech mocenských pák Uchvatitelem z toho zatím vypadává: Prezident sice z nemocnice normálně funguje, ale Tchajwanec stejně nechá senát jednat o tom, že není schopen vykonávat funkci (sebereme mu pravomoci, a nahradí ho zombie-soudružka Pekarová-Havlová). Tady se zájmy zkřížily, protože somnambulní budoucí premiér Petr Fiala (ODS) se mezitím s Milošem Zemanem dohodl, že mu Strakovku bez problémů otevře. Tím byla zásadně narušena budovaná představa, která duněla několik týdnů režimními médii, že prezident spolu s Babišem chtějí udělat povolební puč, takže Chvilkaři budou muset znovu do ulic. Slabá chvilka oné „geniální metody“ signalizuje její meze: Lesk a bídu kurtizán.

Rychlé jmenování Fialy premiérem je Zemanova perfektní pomsta. Také ministry by měl jmenovat okamžitě a ani si je nezvat a nehovořit s nimi. Dát tak najevo, že za této situace je úplně fuk, kdo tam bude. Pokud by je "prověřoval", udělal by dvě chyby současně. Jednak by za tu bruselskou partičku trochu převzal odpovědnost, jednak by jim dal více času. A v tomto případě platí, že čas hraje pro ně a proti němu. 

Podraz

Dosluhující Babišova vláda mezitím šlape na očkovací plyn. Dává najevo, že kdyby u toho mohla být trochu déle, nejraději by zavedla povinou vakcinaci všech. Samozřejmě by nic takového nezavedla. Ne, že by nechtěla. Státem nakoupeným miliónům ampulek s genovým jedem totiž brzy propadne „podmíněné schválení“ bruselskou agenturou pro snížení populace a rozvoj zisků farmaceutických gigantů (tzv. EMA, Evropská agentura pro léčivé přípravky). A i když mezitím schvaluje další (pro třetí dávku, pro děti atd.), těm původním schválení brzy propadne – a budou se muset vyhodit (a k radosti BigPharma nakoupit nové – a tak stále dokola, lepší perpetuum mobile na astronomické zisky už nelze vymyslet). 

Jenže povinným očkováním by na sebe stát vzal též odpovědnost za následky. Donucení by žádný „informovaný souhlas“ samozřejmě nepodepsali (jako musí učinit každý „dobrovolně podvolený“) – a v tom je celý malér. Farma-firmy od toho od počátku pochopitelně daly ruce pryč (neberou odpovědnost za nevyzkoušenou vakcínu, kdo si ji nechá aplikovat, je to na jeho triko) – a stát zase používá onu metodu „informovaného souhlasu“, což je stejná právní klička (klasický podraz na neinformované či podvolené) jako od BigPharmy. Série následných žalob by stát buď bezpečně finančně zahubila, nebo by musel otevřeně přiznat, že nová totalita soudy neuznává. Což nechce, protože ještě nějaký čas musí předstírat „demokracii“. 

A tak Babiš šlape na plyn, aby to nastupujícímu „běčku“ Uchvatitelů co nejvíc zkomplikoval: Buď budou pokračovat jako on, nebo jim z opozice bude mávat před nosem statistickými covid-podvody, které sám zavedl (bez nich by mnohamiliardové nákupy – a provize z nich končící ve stranických a privátních kapsách nezdůvodnil).  Ostatně Fialovci si již najali tytéž „experty“, takže není pochyb, kam musejí směřovat. Ale zatím se jen diví (a budou stále více).

Hlavní hygienička Svrčinová je prý zděšena, že před jejím bytem v Ostravě demonstrovali nepodvolení. „To, co se stalo včera, před domem paní hygieničky, je naprosto odporné. To jsou lidé, kteří ztratili nějaký intelekt, pro mě je naprosto neakceptovatelné takové jednání,“ řekl k tomu finský soudruh ministr covidismu Vojtěch, zjevný intelektuální obr. Představte si, ti lidé demonstrují, protože odmítají covidovou frašku, něco neslýchaného, že? Takový podraz! Však také už s nimi brzy zatočíme! Tedy vlastně ti noví. Nebo ne?

Čtěte ZDE: Na prahu kontrarevoluce: Násilná vakcinace nepodvolených? Senioři do domácího vězení? Teď sáhnou po dětech. Kdo vstoupí do strany? Dvě verze zločinu. Kolik je 2 + 2? Svobodu jsme si nezasloužili. Šance na reparát

Nástup

Podle všeho si prezident nakonec přece jen na Protiproudu přečetl, že nejsilnější, co by v současné situaci mohl udělat – nebránit co nejrychlejšímu nástupu bruselské pětikoalice. Právě tak, jako to pochopil Andrej Babiš, když okamžitě prohlásil, že případné jmenování od Miloše Zemana nepřijme. Jde totiž o to, že Fialovci s vítězstvím naprosto nepočítali (a nyní se nacházejí v totálním chaosu). Tím se kojili jen Piráti (kteří „nějaký intelekt neztratili“, protože jím nedisponují). Proto dredovaný jezdil na jaře do Bruselu a sliboval, že se zbytky české státnosti brzy zatočí, zatímco jeho kámoši už chodili po ministerstvech, aby věděli, jak si zařídí kanceláře. Škoda, že jim to nevyšlo, takhle si mnozí myslí, že to nakonec nebude tak horké.

Bude. Jednak Piráti se čtyřmi poslanci dosáhnou na tři ministerstva (i když jiná, než si plánovali) a jednu místopředsedkyni sněmovny, ale i tak to bude stát za to, až bruselský pirát začne řídit ministerstvo zahraničí. Ne že by to bylo jiné, než když tam seděl třeba Karel Schwarzenberg, rozhodně však budeme lézt Bruselu do pozadí viditelněji. Především však ti „noví, co se nezakecají“, budou muset předvádět kotrmelce. Aby bylo jasné, že oni nejsou Velký Andrej. Čím dříve do toho spadnou, tím lépe. Prezident by proto neměl ani příliš kádrovat jejich ministry – a prostě jim to hodit na hlavu. Je jenom škoda, že zjevně neakceptuje druhou část návrhu Protiproudu. Totiž okamžitě abdikovat – a pak se s rozkoší dívat, jak šaškují ti, kteří by jej chtěli na Hradě vystřídat ve zkrácené lhůtě pouhých dvou měsíců.

Pro všechny?

Petr Fiala se zatím snaží komicky vytvářet dojem uvážlivého profesora. Vyprodal ODS všechny podstatné posty konkurenci, protože něco jako vyjednávání je mu cizí a prohlásil, že bude „premiérem pro všechny“. Jakože „zahrabe příkopy“ a bude vládnout tak, že nakonec všichni budou spokojeni. Zjevně uvízl v dětství a s ním i v havlistickém popřevratovém kabaretním hesle „Strany jsou pro straníky, OF pro všechny“. Jenže tehdy tu byl Václav Klaus, který novou obdobu Národní fronty Havlovi nedovolil. Úspěšně vysvětloval národu ohromenému pádem socialismu (po němž netoužil), že v nové situaci pouze jasně profilované politické strany mohou hájit protichůdné zájmy různých společenských skupin.

Také Václav Klaus se ovšem zmýlil. Byl přesvědčen, že převratem jsme se stali součástí kapitalistického Západu, jenže brzy se ukázalo, že pouze došlo ke stranovému obrácení světa: Prosperující kapitalismus se přestěhoval na východ (Rusko, Čína), zatímco Západ se zhroutil do dalšího socialistického blbna. S tím rozdílem, že to předchozí nabízelo lidem alespoň pevné sociální jistoty. Tohle nemá ani prosperitu, ani jistoty. Jen naprostý zmatek a „bordel“, jaký tu ještě nebyl. Pouze „elity“ zůstaly zachovány. Ti ostatní už opět nesmějí ani svobodně cestovat či mluvit, ani využívat svůj um a schopnosti k vlastní prosperitě. Vše je kontrolováno a diktováno mnohem důsledněji než předtím.

Čtěte ZDE: Ostřelování Zemana: Politická špína a pohrdání voličem. Zeptá se také někdo prezidenta? Jak v osmatřicátém v Mnichově. Zákaz návštěvy premiéra: Další politická ničemnost, nebo jen covidové třeštění? A o čem to vypovídá?

„Něco“ se stane

Přichází-li do toho Fiala se svým „oefáckým“ sloganem, je jasné, co z toho vznikne. Proto je tak důležité, aby on a jeho „melody boys“ co nejrychleji usedli do vládních a parlamentních křesel. Půjde to za nimi. Snadno je identifikujeme. Nikým nereprezentovaná většina (pětikoalice dostala o 350 000 hlasů méně než současná opozice, přičemž milión voličů své zástupce vůbec v parlamentu nemá) bude nyní ovládána bruselsky zflikovanou menšinou. Přímo a zjevně. Ne tak, jako dosud nepřímo, přes Sorosovy „neziskovky“. 

Co následuje, je rovněž zjevné: rozdělení společnosti se ještě prohloubí. Všechny lži, kterými metoda „slepí a hluší“ dosud menšina hlasitě ignorovala většinu, se stanou oficiální vládní politikou. To si Babiš nemohl tak úplně dovolit. Chtěl být znovu zvolen (a bude, jenže „pouze“ jako prezident). Proto alespoň lavíroval. S tím je ovšem konec. Přichází socialistická „vláda jedné strany“ se vším všudy – ovšem kromě oněch sociálních jistot.

Bude to mít jeden úchvatný „nezamýšlený důsledek“ (covidovým vakcinačním jazykem „neprozkoumané vedlejší účinky“): Narodí se politika. Bude-li mít prosazení zájmů většiny podobu poklidnou – například brzké předčasné volby – nebo více či méně násilnou, je nyní těžko odhadnout. Jedno je však jasné, protože přirozené zákonitosti tohoto světa lze znásilňovat a pendreky umlčovat jen přechodně (nikoli „dočasně“, protože, jak víme, jednotkou dočasnosti je „jeden furt“): 

Něco se stane. A docela brzy.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky