Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vakcinace v americké armádě: Ztratí USA obranyschopnost? Vědecké bludy o vakcínách. Tichá zbraň proti lidstvu. Nejvíce antivaxerů je mezi zdravotníky a vojáky. Kdo dnes ví, že Španělskou chřipku spustilo právě očkování?

Vakcinace v americké armádě: Ztratí USA obranyschopnost? Vědecké bludy o vakcínách. Tichá zbraň proti lidstvu. Nejvíce "antivaxerů" je mezi zdravotníky a vojáky. Kdo dnes ví, že Španělskou chřipku spustilo právě očkování?

19. 11. 2021

Tisk článku

Valentin Katasonov uvádí další přesvědčivá fakta o fatálních důsledcích masové vakcinace zhoubnými proteiny, kterou se salámovou metodou nakonec má stát "povinným očkováním"

Začátkem září americký prezident Joe Biden oznámil, že očkování bude povinné pro státní zaměstnance, vojenský personál, zdravotnický personál a zaměstnance velkých firem s více než 100 zaměstnanci. Podle oficiálních údajů bylo k 10. listopadu plně očkováno 58,6 % občanů USA a 68,2 % bylo částečně očkováno (celosvětový průměr ke stejnému datu činil 40,5 % a 51,8 %).

K tomu několik dalších údajů: Informační systém VAERS zaznamenal ke konci října v důsledku očkování proti covidu 18 078 úmrtí. K tomu stovky tisíc nežádoucích účinků: 20 110 případů „život ohrožujících“ stavů; 28 112 případů „přetrvávajícího onemocnění“; 88 658 případů hospitalizace; 95 898 případů „výjezdů rychlé lékařské pomoci a záchranné služby“. A to nepočítáme 370 634 případů, které jsou klasifikovány jako „negativa“ a nejsou považovány za závažné. Jenže nedávná studie amerických vědců ukázala, že statistiky úmrtí v USA jsou řádově (!) podhodnocené.

Tvrdohlaví antivaxeři

Buď z důvodu lepší informovanosti o „negativech“ očkování, nebo z důvodu nějakého psychologického rysu jsou Američané ve svém negativním postoji k očkování „tvrdohlavější“ než občané jiných ekonomicky vyspělých západních zemí. Zde je rozdělení postojů Američanů z poloviny října (v %): plně nebo částečně očkovaní – 65,05; neočkovaní, ale plánující očkování – 3,84; nerozhodnutí v této otázce – 5,25; rozhodně proti očkování – 25,86. V zemích, jako je Španělsko a Japonsko, je méně kategorických odpůrců očkování – 14 %, v Austrálii, Kanadě a Dánsku – 17 %, v Itálii – 18 %, ve Francii – 20 %.

„Tvrdohlaví“ jsou zvláště početní v některých skupinách, pro které je očkování nařízeno prezidentským dekretem USA. Předně jde o lékaře. Následuje vojenský personál a zaměstnanci speciálních služeb (CIA, FBI, NSA atd.). Pokud jde o zdravotníky, je to jasné, ale proč armáda? K tomu jeden příklad.

Když Washington připravoval operaci na svržení Saddáma Husajna, americká rozvědka oznámila (nebo si vymyslela), že Irák může jako zbraň použít bacil antraxu. Vojáci připravovaní na operaci byli podrobeni vakcinaci. Mnozí z nich se pak v důsledku této „ochrany“ stali invalidní a museli ze zdravotních důvodů opustit ozbrojené síly (většinou piloti). Naštěstí pro mnohé nebylo očkování dokončeno. Příběh pochopitelně nebyl příliš medializován, ale nepodařilo se jej ani zcela utajit. Šest postižených vojáků zažalovalo šéfa Pentagonu, ministra zdravotnictví a šéfa FDA (Úřad pro kontrolu potravin a léčiv). Takovýchto příběhů s označením „tajné“ je mnoho.

Oslabení 

Podle Pentagonu zůstávalo na začátku listopadu nejméně 12 000 příslušníků amerického letectva a vesmírných sil neočkovaných. Ministr námořnictva Carlos Del Toro vyhlásil 4. listopadu, že proočkovanost námořnictva dosáhla 99,4 % a proočkovanost námořní pěchoty se blíží 95 %. V případě amerických pozemních vojsk je uvedeno 90 %.

Nejnižší míra proočkovanosti je v Národní gardě, kde první dávku vakcíny dostalo jen něco málo přes 50 % vojáků (Národní garda má spolu se záložníky 800 000 příslušníků). Co se týče amerických zpravodajských služeb, tam jsou informace o stavu očkování v USA tajné. Podle člena zpravodajského výboru Sněmovny reprezentantů Chrise Stewarta však do konce října nebylo očkováno nejméně 20 % zaměstnanců několika zpravodajských agentur a v některých strukturách zpravodajské komunity až 40 %.

Vedení Pentagonu a vojenští velitelé zatím nevědí, jaké kroky podniknout proti odmítačům. Šéfové se obávají, že odchod cenného personálu z ozbrojených sil vyvolá skandál. Bylo by to vnímáno jako oslabení obranyschopnosti země. Například ztráta 12 000 vojenských pilotů by byla skutečně vážnou ranou.

To však není vše. Skutečné ztráty může americká armáda pocítit později. Řada politiků prohlašuje, že totální očkování 1,3 milionu vojáků připravilo Ameriku o ozbrojené síly. To se bude odhalovat postupně. I na základě dosavadních oficiálních údajů VAERS je počet úmrtí v důsledku očkování přibližně 90 na 1 milion osob, které podstoupily alespoň jednu dávku očkování. A pokud vezmeme v úvahu, že VAERS podhodnocuje smrtnost vakcinace desetinásobně, dostaneme 900 úmrtí na 1 milion lidí. A systém má zatím k dispozici pouze údaje o úmrtnosti za uplynulých deset měsíců. Úmrtnost se může zvyšovat, protože o dlouhodobých „negativech“ není nic známo.

Čtěte ZDE: 200 tisíc padlých: Vakcinační teror v americké armádě. Stonožka ostřelující si nohy. Nejsilnější armádu světa kosí očkování. Podplukovnice má zatracenou pravdu. Další a další poučení pro nás

Ztráta obranyschopnosti země

Tucker Carlson z FoxNews v zářijovém vysílání poznamenal, že riziko vážných onemocnění a úmrtí v americké armádě je velmi nízké, protože většina vojáků je mladých a v dobrém zdravotním stavu. Odvolával se na zasvěceného pracovníka Pentagonu, který uvedl, že za rok a půl „pandemie“ zemřelo v ozbrojených silách pouze 46 lidí. Joe Biden však svou propagovanou „pandemickou psychózou“ v souvislosti s očkováním zasadil vojenskému personálu vážnou ránu. Během několika měsíců spáchalo sebevraždu 156 vojáků. Tucker Carlson se obává, že pokud dojde k nové vlně úmrtí na následky totálního očkování, mohla by Amerika zcela ztratit svou obranyschopnost.

Důležitou součástí americké vojenské medicíny je Správa zdravotní péče o veterány (The Veterans Health Administration, VHA), která slouží vojenským důchodcům. Autoritativní časopis Science zveřejnil 4. listopadu článek „Ochrana pomocí vakcín proti SARS-CoV-2 a úmrtí mezi americkými veterány v roce 2021“. Studie zahrnuje období od února 2021 do října 2021 a údaje se týkají přibližně 2,7 % obyvatel USA.

Článek uvádí, že na začátku roku farmaceutické společnosti, které nabízely preparáty mRNA BNT162b2 (Pfizer – BioNTech) a mRNA-1273 (Moderna), a rovněž vektorový preparát JNJ-78436735 (Janssen), shodně slibovaly vysokou 95% účinnost. Od 1. února do 1. října 2021 však klesla účinnost u všech typů vakcín a u všech kategorií osob. Již v březnu šlo o pokles na 86,4 % u společnosti Johnson & Johnson, 89,2 % u společnosti Moderna a 86,9 % u společnosti Pfizer. Ve čtvrtém čtvrtletí roku 2021 klesla účinnost na 58 % u společnosti Moderna, na 43,3 % u společnosti Pfizer a na mizivých 13,1 % u společnosti Johnson & Johnson.

Lance D. Johnson zveřejnil 8. listopadu článek s názvem „Nová studie ukazuje, že účinnost vakcín proti infekci COVID klesla z 88 % na 13 % za pouhých několik měsíců“. Píše se v něm:

Nejnovější studie ukazuje, že požadavky na vakcinaci vystavují veterány a vojenské příslušníky riziku nepřetržitého systému očkování na ochranu proti infekcím. A to ohrožuje celkovou připravenost vojsk. Povinné očkování ohrožuje nejen práva veteránů na autonomii, osobní přesvědčení a zdravotní volbu, ale také jejich fyzické zdraví v důsledku mylných vědeckých poznatků o vakcínách. Povinné očkování nejenže ohrožuje připravenost vojáků – desítky tisíc jich byly uvolněny ze služby v důsledků odmítání vakcinace – ale nespočet dalších vojáků trpí v důsledku aplikace injekcí vysilujícími vedlejšími účinky.“

Vědecký podvod

Lance D. Johnson označuje vědecké poznatky o vakcínách používané jako zbraň vládou USA nejen za „mylné“, ale přímo za „podvodné“. Vedle článku publikovaném v časopise Science se odkazuje také na stránky Vaccines.news. Tvrdí, že boj amerických úřadů proti „pandemii“ je založen na takzvaném „modelu slábnoucí imunity“ (waning model of immune depletion). Což znamená:

1) Účinek aplikace injekce na ochranu před covidovou infekcí je krátkodobý;

2) k udržení ochrany bude nutné stálé a stále častější průběžné přeočkování;

3) dojde k trvalému a nevratnému oslabení celkové přirozené imunity;

4) na pozadí snížené celkové imunity se zvyšuje riziko onemocnění, a úmrtí na jiné infekce a jiné choroby;

5) dochází k mutaci dalších a dalších virových kmenů, které jsou virulentnější než ty předchozí.

Při diskusi o možných dopadech probíhajícího očkování americké armády někteří odborníci připomněli epidemii „španělské chřipky“ z roku 1918, která podle odhadů zabila více než 50 milionů lidí na celém světě.

Jenže málo se ví, že „Španělskou chřipku“ vyvolalo ve skutečnosti očkování, které USA začaly aplikovat na své vojáky na Filipínách. Lze se o tom dočíst v knize „Otrávená jehla: zamlčovaná fakta o očkování“. Autorkou je Eleanor McBeanová (1905-1989), americká profesorka a lékařka, která napsala několik knih o očkování, v nichž odhalila jeho negativní účinky (které BigPharma skrývala a stále skrývá).

Kniha „Otrávená jehla“ vyšla v roce 1957, ale teprve dnes je její význam zcela zásadní. Jenže vakcinační totalitáře argumenty nezajímají. 

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky