Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Ústavní soud: Nikomu nejsme povinni sdělovat, zda jsme očkováni. Hospody ani zaměstnavatel na tyto informace nemají nárok. Kdo vás k tomu nutí, dopouští se trestného činu. Vyvěste výrok ÚS v každé provozovně!

Ústavní soud: Nikomu nejsme povinni sdělovat, zda jsme očkováni. Hospody ani zaměstnavatel na tyto informace nemají nárok. Kdo vás k tomu nutí, dopouští se trestného činu. Vyvěste výrok ÚS v každé provozovně!

23. 11. 2021

Tisk článku

Lenka Tarabová přináší klíčové stanovisko Ústavního soudu ČR, které dává jasně najevo, že restaurace ani zaměstnavatelé nemají právo zkoumat, zda jsme očkováni, či ne

K Ústavnímu soudu ČR byla podána podle zákona 106/1999 Sb. v platném znění žádost o poskytnutí informací, a to konkrétně, kolik soudců ústavního soudu bylo k datu podání žádosti naočkováno proti nemoci covid 19.

Ústavní soud tuto žádost dne 18.11.2021 odmítl.

Z odůvodnění nutno vypíchnout zejména tuto pasáž:

"Informace o očkování fyzické osoby proti nemoci covid-19 je považována za údaj o zdravotním stavu, neboť vypovídá o tom, že osobě byla poskytnuta určitá zdravotní služba poskytovatelem zdravotních služeb (že jí byla aplikována vakcína).

Tato informace je svou povahou vysoce důvěrná a je specificky chráněna. Očkování proti onemocnění způsobenému virem covid-19 je dobrovolné. Stejně jako u jiných zdravotních úkonů je pak na každé fyzické osobě, zda zdravotní úkon podstoupí a komu o této skutečnosti sdělí informace."

A ještě jednu hezkou větičku:

"Dobrovolné očkování však nemá vliv na způsobilost k výkonu práce..."

Tolik Ústavní soud ČR.

Čtěte ZDE: Zázrak 17. listopadu na Staromáku: Tisíce občanů se postavily na obranu svobody, suverénního státu a národa. Čím větší je tma, tím blíž jsme úsvitu. Vznikne "Národní fórum"? Bít se v parlamentu i na ulici. Nic není ztraceno!

Jinými slovy

nejvyšší soudní instituce v této zemi říká, nejste povinni nikomu sdělovat, zda jste, či nejste očkováni. Logicky z toho vyplývá i skutečnost, že nikdo není oprávněn poskytnutí této informace po vás vyžadovat. Ani váš zaměstnavatel, ani personál v restauraci, ani vaše kadeřnice, ani nikdo jiný.

Jakákoliv sankce, která vám za to bude udělena (pokuta, neplacená dovolená, výpověď), je tudíž u dělena nezákonně a v konečném důsledku musí být nejpozději u ústavního soudu zrušena!

a) všem lidem tedy doporučuji - neukazujte nikomu nic.

b) všem zaměstnavatelům pak radím - nepožadujte tuto informaci po svých zaměstnancích, nemáte na to právo. Pokud jim dáte neplacené volno či výpověď, přijde vás to setsakra draho.

c) všem provozovatelům restaurací a služeb pak doporučuji nekontrolovat nic. Jakákoliv pokuta, kterou vám KHS uloží, nutně musí být zrušena. Vytiskněte si toto rozhodnutí v plném znění (odkaz níže), umístěte jej ve své restauraci a pokud k vám přijde hygiena, tak jí sdělte, že jste kontrolu provedli tak, že jste se zákazníků zeptali na to, zda jsou očkovaní a oni vám sdělili, že využívají své zákonné právo vám tuto informaci neposkytnout.

d) a všem šikanátorům v téhle zemi vzkazuji - GAME OVER!

Celé znění odpovědi Ústavního soudu si můžete zobrazit zde, případně rovnou stáhnout zde.

Doporučuji všem si jej vytisknout a všem, kdo po vás budou nezákonně požadovat sdělení toho, zda jste, či nejste očkováni, tím mávat před nosem. Pokud bude kdokoliv na poskytnutí této informace, a to pod jakoukoliv pohrůžkou jakékoliv sankce nadále trvat - i po poučení o tomto rozhodnutí ÚS - dopouští se naplnění skutkové podstaty trestného činu vydírání dle ustanovení §175 tr. zákoníku, případně trestného činu útisku dle ustanovení §177 tr. zákoníku.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky