Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Covidový teror přitvrzuje: Vakcinační genocidu bude vynucovat armáda. Na Západě se rozmáhá nový fašismus. Přeberou „boj s pandemií“ velitelé spojeneckých armád? Vzniknou jednotky sanitárního gestapa?

Covidový teror přitvrzuje: Vakcinační genocidu bude vynucovat armáda. Na Západě se rozmáhá nový fašismus. Přeberou „boj s pandemií“ velitelé spojeneckých armád? Vzniknou jednotky sanitárního gestapa?

5. 1. 2022

Tisk článku

Valentin Katasonov tentokrát věnuje pozornost zapojení armádních sil do boje s "antivaxery" a vzniku vojenských krizových štábů organizujících sanitární šikanu obyvatel

V uplynulém roce 2021 se zapojení bezpečnostních složek do boje proti covidu projevilo především očkováním vlastního personálu. Koncem léta a začátkem podzimu byla ve většině zemí zcela nebo částečně očkována naprostá většina příslušníků armádních. Ty nejodolnější jednotky se podařilo dotlačit k poslušnosti na podzim. Vojáci, kteří odmítli očkování (v zemích NATO jsou jich pouze jednotky procent), začali být propouštěni z ozbrojených sil a propouštění bude dokončeno začátkem roku 2022.

Zdá se, že v roce 2022 budou ozbrojené síly pokračovat v "boji proti pandemii“, ale tentokrát zcela jinak než dosud: armáda by mohla být nasazena na pomoc civilním zdravotníkům, aby dosáhli požadované úrovně proočkovanosti.

Ještě v létě 2021 požadovala WHO dotáhnout počet plně očkovaných (dvěma dávkami vakcíny) na 60 % obyvatel z každé země. Na podzim byl už cíl stanoven na 70 % (na summitu G20 v Římě koncem října). Pokud ovšem bude očkovací kampaň založena na principu dobrovolnosti, je pravděpodobné, že tohoto cíle nikdy nebude dosaženo. Tudíž vnikne požadavek zapojit do kampaně armádu, policii a gardisty.

Militarizace sanitární šikany

Známky nasazení ozbrojených složek do očkování civilistů bylo možné pozorovat v posledních měsících roku 2021. Amy Meková uvádí řadu takových příkladů ve svém článku „Militarizace zdravotní péče: Generálové přebírají kontrolu nad pracovními covid skupinami v mezinárodním měřítku“.

Autorka připomíná výroky Billa Gatese z roku 2015. Tehdy tento „filantrop“ publikoval v uznávaném lékařském časopise The New England Journal of Medicine článek s názvem „Příští epidemie – poučení z eboly“. V něm se velmi pochvalně vyjádřil o zapojení amerických a britských vojenských sil do logistických úkolů. Gates tehdy poznamenal (podtrhuji v roce 2015!), že lidstvo brzy zasáhne ještě horší epidemie než ebola. Proti ní se prý povede intenzivní bitva, která by se dala přirovnat ke světové válce. Na takovou válku se musí připravit i armáda. A mělo by se na ni zaměřit celé NATO. V dubnu 2015 Gates vystoupil na konferenci „Ted Talk“ s příspěvkem „Příští epidemie? Nejsme připraveni“, v němž nastínil své představy o využití vojenských sil v boji proti pandemiím.

Uplynulo pět, šest let a vidíme, že armáda je do této nové "války" opravdu zapojena. Její role není už jen pomocná. V řadě zemí se dostává do první linie. Amy Meková upozorňuje na událost, která se odehrála v Rakousku 17. prosince 2021. Vláda oznámila vytvoření nové struktury GECKO – Koordinačního výboru pro boj s národní covidovou krizí. Byli jmenováni dva spoluředitelé – Katharina Reichová, generální ředitelka veřejného zdravotnictví, a Rudolf Striedinger, armádní generálmajor.

Rakouské ozbrojené síly čítají 53 tisíc příslušníků (z toho 27 tisíc tvoří lidové milice) a generál Striedinger úspěšně provedl očkování proti covidu u celého tohoto kontingentu. Kromě toho se mu na začátku roku 2021 podařilo dosáhnout úplného zákazu jakékoli kritiky očkování vojáků. To jsou zkušenosti, jaké generál nyní potřebuje, aby mohl dokončit program úplného očkování rakouské populace, který zemi v listopadu nařídil kancléř Alexander Schallenberg.

Čtěte ZDE: 200 tisíc padlých: Vakcinační teror v americké armádě. Stonožka ostřelující si nohy. Nejsilnější armádu světa kosí očkování. Podplukovnice má zatracenou pravdu. Další a další poučení pro nás

Hon na "antivaxery"

Na konci roku 2021 bylo plně očkováno 71 % Rakušanů a 73 % bylo očkováno částečně. Téměř 2,5 milionu občanů alpské republiky dosud nebylo očkováno. Generál Striedinger dostal za úkol přitlačit „tvrdohlavce“ k zemi. Koncem roku vystřídal kancléře Schallenberga Karl Nehammer, který se ujal iniciativy a přizval generála do vedení GECKO.

1. února 2022 vstoupí v platnost zákon o povinném očkování, který inicioval Schallenberg. Neočkovaným bude uložena jednorázová pokuta až do výše 2 000 eur, přičemž pokuty mohou být opakovány. Antivaxeři, kteří odmítnou zaplatit pokutu, budou uvrženi do speciálního vězení pro neočkované až na jeden rok. Vymáhání očkování je především záležitostí policie, ale protože nelze vyloučit ani masový odpor, může být nasazena i armáda.

Amy Meková píše, že vojáci již začali řídit očkování v Německu, Itálii a Portugalsku.

„Deutsche Welle“ 29. listopadu přinesla několik podrobností o Německu. Generálmajor Carsten Breuer stojí v čele Územního operačního velitelství německého Bundeswehru, které je zodpovědné za interakci mezi armádou a civilním obyvatelstvem. Koncem listopadu 2021 nový německý kancléř Olaf Scholz jmenoval tohoto generála do čela Krizové skupiny pro boj s pandemiemi („Protikrizová skupina Corona“).

V článku DW se uvádí: „Krizový štáb Bundeswehru nyní denně přijímá desítky nových žádostí o pomoc od místních úřadů. Městští úředníci žádají vojáky o podporu očkovacích center a zdravotních orgánů. Počet schválených žádostí ze spolkových zemí a obcí již přesáhl 7 700 a očekává se, že bude dál narůstat.“ Die Welt k tomu konstatuje: „Protikrizová skupina Corona pracuje většinou bez povšimnutí veřejnosti, ale pro spolkovou vládu je jedním z nejdůležitějších nástrojů pro zvládnutí pandemie. Analyzuje situaci v regionech, denně poskytuje federální vládě důvěrný přehled o situaci a vydává doporučení, jak postupovat.

Covidový fašismus v Austrálii a Portugalsku

Velmi významnou roli ve vakcinaci hraje armáda také v Portugalsku. Klíčovou postavou je zde kontradmirál Henrique Gouveia e Melo. Do konce září 2021 bylo plně očkováno 85 % obyvatel země. Velkou zásluhu na tom má právě kontradmirál, který byl v únoru pověřen řízením očkovací kampaně a prokázal pozoruhodnou schopnost plnit tento úkol. Nicméně epidemiologická situace je v Portugalsku aktuálně jedna z nejhorších v EU. „Vyhráli jsme bitvu,“ tvrdí přesto admirál s odkazem na skutečnost, že Portugalsko splnilo a překročilo svůj plán očkování. Přiznává však: „Nevím, zda jsme vyhráli válku. Je to válka světová".

Rovněž v Austrálii se v roce 2021 do očkování zapojila armáda. A od počátku sází na přinucování násilím. ZEROHEDGE zveřejnil 23. listopadu článek „Australská armáda začíná převážet lidi s pozitivními testy a kontakty s nemocnými COVID-19 do karanténních táborů.“ Článek popisuje hrůzný příběh, který se odehrál v listopadu. Podle jistého informátora byly obce Binjari a Rockhole poblíž australského města Darwin zamořeny covidem. V noci vojáci a následně zdravotníci provedli razie v domech zmíněných obcí. Obyvatelům byly provedeny nucené rychlotesty na covid. Několik bylo pozitivních. Na základě toho bylo „evakuováno“ 38 osob (několik z nich mělo pozitivní test, u ostatních bylo podezření, že přišli do styku s „nakaženými“ osobami). Byli naloženi na nákladní auta a odvezeni do nedalekého „karanténního tábora“ (takovéto koncentrační tábory se nyní budují v různých částech Austrálie). Operace se zúčastnilo dvacet vojáků. Hlavní australský ministr pro Severní teritoria Michael Gunner oznámil, že „armáda nyní bude převážet 'pozitivní', infikované a stykové osoby na armádních nákladních autech do karanténních táborů“.

Pozorovatelé říkají, že se Austrálie stala zkušebním polygonem bezprecedentního násilí ozbrojených složek na občanech vlastního státu. 

Nesledujeme náhodou nástup nového nacistického gestapa?

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky