Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Fialová tma před námi: Chudoba a krize jako pokrok. Německo opět v další vlně šílené ideologie. Blackout podle plánu soudruha mistra. Budeme brzy opět humanitárně bombardovat Srby? Brusel jásá. Poučení W. Kudy z pasti? Pššt...

Fialová tma před námi: Chudoba a krize jako pokrok. Německo opět v další vlně šílené ideologie. Blackout podle plánu soudruha mistra. Budeme brzy opět humanitárně bombardovat Srby? Brusel jásá. Poučení W. Kudy z pasti? Pššt...

9. 1. 2022

Tisk článku

Petr Hájek hledí na události prvního týdne dvaadvacátého roku a ptá se, kdy si konečně plně uvědomíme, kam náš stát a národ německá kolaborantská vláda vleče – a jaké nám zbývá východisko

Dvaadvacátý začíná typicky: Po hlavě padáme do uměle vytvořené energetické a hospodářské krize Zeleného údělu. Už nyní dostávají lidé účty za elektřinu a plyn, nad jejichž skokem zvýšenou astronomickou cenou nevěřícně žasnou. Ale platí je, protože (jak se domnívají) jim nic jiného nezbývá. Je to tím absurdnější, že si doma vyrábíme relativně levnou elektřinu, ale svým vlastním občanům – z nichž podstatná část se na výstavbě zdrojů podílela svými daněmi – ji prodáváme za krvavé peníze. ČT chválí každého, kdo místo rebelie omezuje praní, mytí a topení. Prosperita, o níž se nám před převratem ani nesnilo. V ulicích Prahy, Brna a dalších měst jsou zatím jenom tisíce odpůrců covidové totality. Jenže nastupující tyranie má tváří mnohem víc.

Mezitím Německo, zfanatizované (po nacistické) další vlnou anticivilizační ideologie, s níž již prakticky (tentokrát bez tanků) podruhé dobylo Evropu, se ji snaží pro jistotu i dobít: Jako v bláznivém sci-fi filmu vypíná bezdůvodně jednu funkční elektrárnu za druhou – a spolu s „bratrským“ Rakouskem se nám současně pokouší zabránit v dostavbě jaderných elektráren. To jim ovšem nebrání kupovat (pro ně přes burzu nařízenou Bruselem levně) naši zcela „bezemisní“ jadernou elektřinu pro vykrytí svých potřeb – a označovat ji za „špinavou“. Jsme už prostě opět ti „špinaví Češi“ – jako tenkrát… A jako tenkrát si to ještě i zaplatíme – a po "válce" nikdy nebudeme požadovat reparace.

Fialová vláda Rakušanů

V Austrálii mezitím exemplárně „zatkli“ nejlepšího tenistu světa, Srba Novaka Djokovice, protože je odpůrcem vakcinace. A to navzdory tomu, že Omikron, poslední výrobek covidismu „vypuštěný z jeskyně“ (slovy statečné, a proto nyní již i trestně stíhané MUDr. Soni Pekové) je už natolik „přešlechtěný“, že bude patrně znamenat poměrně rychlý „konec začátku“ globalistického úderu proti lidstvu. 

Náš nový ministr vnitra s příznačným jménem Rakušan (STAN) však přesto nadále trvá na tom, že nepodvolení příslušníci policie (asi 15%) se budou muset povinně očkovat, ačkoli před volbami se „Spojené koalice, b.p.“ (bruselský podnik) zapřísahaly, že pokud se dostanou do vlády, Babišovo kukaččí vejce povinné vakcinace okamžitě z hnízda vyhodí. To ovšem ještě nepočítaly s tím, že zázračnou shodou okolností do Strakovky skutečně nakráčejí.

A nový premiér s rovněž příznačným jménem Fiala (ODS) ve zdravici určené několika stovkám členů Pirátské strany při jejich taškařici s „volbou předsedy“ vyjádřil radost z vládní spolupráce s prý novátorskými pirátskými myšlenkami, které tento (v Bruselu zrozený) „panevropský“ politický subjekt k nám přináší. To vše těsně poté, co kandidátka na předsedkyni veřejně potvrdila všeobecně známou (ale mediálním mainstreamem usilovně popíranou) tezi, že ideálem těchto mladých bolševiků je „obrozený komunismus". Pirátská rudá s tradiční modrou ODS se tak mixují do příznačně novátorské fialové. 

Brusel jásá

Soudružka Pekarová Adamová (v čele v podstatě neexistující TOP 09), jen pár dnů se hřející ve své luxusně placené funkci předsedkyně poslanecké sněmovny, zaútočila na předvolební Maďarsko: „Češi svého Babiše už vyhnali. Pevně doufám, že se to povede i Maďarům. Rozložení politických sil v Maďarsku se vzdáleně podobá tomu, které bylo dosud i u nás. Tamní opozice své neshody dala stranou a spojila síly proti populistické vládě, kterou už mnoho let řídí Viktor Orbán. Ten neváhá navazovat pochybné svazky se zeměmi, jako jsou Rusko a Čína, a to na úkor svých spojenců, včetně nás,“ napsala. 

Když pomineme, že jde o brutální zasahování do vnitřních záležitostí suverénní země (kterou Orbánovou Maďarsko na rozdíl od ČR stále ještě je), jsme opravdu dnes „spojenci“, které by pohledal. Ostatně pirátský náměstek pirátského ministra zahraničí už na Polsko a Maďarsko zaútočil rovněž. A Fialův brněnský kámoš Mikuláš Bek – dnes ministr ODS pro evropské záležitosti – jim k tomu tvrdil muziku. 

Jaký div, že Politico, „tiskový orgán bruselského lidu“ již jásá, že Česko poslovensku zčaputovatělo, takže místo nebezpečné středoevropské skupiny V4 tu máme V 2-2, což se rovná 0. Alespoň o tom tak sní, protože upřímně řečeno silné Polsko a Maďarsko nás (o Slovensku ani nemluvě) dosud spíše krylo před bruselskými výpady – hlavně pokud jde o zbrzdění povinných kvót pro muslimské migranty. Takže ti nám zatím dávají ochutnávky jen občasným znásilněním a vražděním coby němečtí výletníci v západních Čechách. Skutečnou invazi zažijeme až nyní, když se podle Politico s novou vládou vracíme "do hlavního proudu evropské integrace".

Čtěte ZDE: Boj o život začíná: Máme novou vládu? Ano, ale rozhodně to není ta Fialova. Hra na Ježíška. Pravda si netyká s velkou lží. Německo se už nezakecá. Pohádky pro dospělé skončily. Kdo může porazit německou unii? Narodí se nám spojenec

Puč dokonán

Výsledky se již hlásí: Právě díky těm „pochybným svazkům“ staví dnes Rusko – jediný reálný (nejzkušenější a nejlevnější) světový investor – v Maďarsku jadernou elektrárnu. A uzavřelo s ním i bilaterální smlouvu na dodávky plynu, takže pád do propasti, do níž nás (přes Brusel) srazí Berlín, se ho zdaleka nebude týkat. A pokud nám Němec a Rakušan nakonec milostivě přece jen dovolí dostavět Temelín a Dukovany – aby měli čím vykrývat propad v dodávkách elektřiny, když na větrníky zrovna nefouká a na soláry slunce nesvítí (což je každou chvíli) – postaví nám je za trojnásobné ceny zkrachovalý americký Westinghouse. 

Právě tak je totiž nastavena „soutěž“ na zhotovitele – o což od počátku šlo. Kvůli tomu musela během policejně prokurátorského puče (Ištvan – Bradáčová – Šlachta) padnout vláda a expremiér Nečas je dodnes vláčen po soudech kvůli údajně nezaplacené dani z kabelek darovaných jeho současné manželce. Kvůli tomu musel premiér Babiš do Langley, kde v centrále americké CIA „políbil prsten“ za přítomnosti britsko-kanadského agenta Koudelky, jenž velí (a velet bude i nadále) naší tajné policii. 

Repete

A protože součástí „dodávky“ bude nutně i smlouva na ochranu díla „před terorismem“, umístí u nás (pochopitelně dočasně) USA své vojáky. Co se nepodařilo dveřmi s „radarem“ (a odmítavým postojem mediálně lynčovaného generálního prokurátora vázne dnes dokonce i na Slovensku), půjde „temelínským oknem“. 

A to si ještě triumfující Kavárna ústy svého mluvčího, bývalého poslance za lidovce Ivana Gabala stěžuje: „Nová vláda a ministr zahraničí musí vytrvale spolu s partnery žádat, aby USA konečně vyslaly své nové velvyslance do našeho regionu, a měli jsme tak rychlou, účinnou a přímou komunikaci s Bílým domem i ministerstvem zahraničí.“

Takže si dáme repete „s bratrskými vojsky umístěnými dočasně na našem území“. Dočasně. Než spolu s nimi a wehrmachtem vyrazíme dobýt drze nepodvolené Rusko. Aktuálně se příprava přesunula do Kazachstánu, kde ovšem „barevná revoluce“ zahraničních žoldnéřů při dokončení ruského obklíčení zatím selhává. Ale ta dvě procenta z našeho zadluženého státního rozpočtu Fialova Afro-Americká ministryně obrany (politicky nekorektně nazývaná Černochová) americkým zbrojovkám určitě dodá. Bude na to mít. Příjem z ožebračených domácích „energetických daní“ zchudlého občanstva to zatáhne.

Čtěte ZDE: Fiala dle not od Kalergiho: Změnil snad premiér názor? Vstříc vytvoření euro - negroidní rasy v německé federální Říši. Likvidace českého státu. Fialův kámoš sudeťák Berndt cítí příležitost. Nedejme se oklamat. Sledujme cestu peněz...

Tma před námi

Neznamená to však, že se u nás bude svítit a topit podle libosti. Již zmíněný soudruh (nomen omen) Rakušan právě sdělil, že jeho velkou prioritou bude příprava na „blackout“ – tedy vypnutí proudu v celé zemi. Není prý otázkou ZDA, ale jen KDY přijde – a jak bude dlouhý. Otázka PROČ ho ani nenapadla (to by si dlouho nezaministroval). Že všechno spočívá v kolabující přenosové soustavě, kterou již dlouho ohrožují především německé větrníky, se již říkat nesmí. Ostatně – podle nové rudo-černé vlády v Berlíně - jich přibydou další statisíce. A protože vládní lidovci spolu s Piráty dělají vše pro urchlené začlenění ČR jako sedmnácté spolkové země, také u nás již (nome omen) Fiala chystá (spolu s pražským pirátským Hřibem-satanem) výstavbu desetitisíců solárů. 

Nejsem zrovna nejaktivnější v přípravě na civilizační kolaps, ale po tomto prohlášení (jež je ve shodě s dlouhodobým varováním našich energetiků) jsem si koupil alespoň plynový vařič s bombou a dva velké kontejnery na pitnou vodu. Všem doporučuji. Zbraň (legální) mám, teď jen začnu co nejrychleji dokupovat munici. Nebude to legrace. Kdo četl skvělou knihu C. McCarthyho Cesta (nebo viděl film podle ní natočený), ví, o čem je řeč: Tma před námi.

Velký reset je tu

Právě nám prostě začal dvaadvacátý. Pokud Djokovic zůstane vakcinačně neústupný, možná bude nutno opět „humanitárně“ bombardovat Srbsko. Zdá se, že tento nám nejen osudy tak blízký slovanský národ velmi přesně chápe, o co se na australském tenisovém „open“ ve skutečnosti hraje. A jaké má štěstí, že dosud nespadl pod pařáty Bruselu (Berlína). 

My jsme na tom jinak. Naši (většinou i vakcinačně) uvědomělí spoluobčané nám zvolili vládu, jejíž členové touží provozovat sudetoněmecké srazy v Praze. Exemigratnka z Mnichovské Svobodky, Lída (nome omen) Rakušanová z veřejnoprávního rozhlasu vyzývá zrušit Benešovy dekrety. Očkujeme jako šílení, aby se z našich daní přelilo ještě na poslední chvíli co nejvíce miliard do „implicitně“ vojenského farmaceutického hyperprůmyslu (o miliardách pro „explicitní“ americké zbrojovky již byla řeč). Čeká nás prostě "milión takových chvilek pro demokracii". Velký reset je tady. Zelená, tradiční barva armád, je nikoli náhodou dominantní barvou německého protektorátu č. 2 (Green Deal). Podle modrého Fialy zmixovaného s rudými Piráty je to pro nás prý příležitost.

Věděl bych o jiné: Okamžitě zahájit záchranné kroky k vystoupení z EU. Jenže jak? Referenda se nedočkáme, Okamura má ve sněmovně ještě menší sílu než za Babiše a i kdyby se stal zázrak, Rychetského vláda ústavního soudu v Brně to nedovolí.

Vezměme si proto příklad z velkých vzorů. Poučení z krizového vývoje by se mohlo jmenovat Westinghouse: Co nejde legálně (dveřmi) může jít… oknem. Co to znamená? Neřeknu. V zemi, kde soudy posílají na dvacet let do vězení muže, kteří se zbraní v ruce chtěli pomoci zabránit genocidě slovanského národa ohrožených v blízké zemi nacistickými Banderovými hordami, jsou jinotaje už opět normou.

Ostatně soudím, že Evropská unie musí být zničena.




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky