Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vražedná hra na pandemii ve finále: Omikron je už jen rýmička? O to víc očkovat! Nesmí být kontrolní skupina. Okamura na chvíli zabránil dopisnímu zločinu. Už i ty, Neffe? Výbuch vulkánu jako předzvěst tsunami…

Vražedná hra na pandemii ve finále: Omikron je už jen rýmička? O to víc očkovat! Nesmí být "kontrolní skupina". Okamura na chvíli zabránil "dopisnímu" zločinu. Už i ty, Neffe? Výbuch vulkánu jako předzvěst tsunami…

16. 1. 2022

Tisk článku

Petr Hájek sleduje další hysterické kroky vlád, které se do poslední chvíle snaží do smrtícího biologického experimentu zatáhnout nepodvolené, upozorňuje, že jde jen o dílčí aspekt Velkého resetu - a navzdory tomu všemu zůstává optimistou

Vražedná hra na pandemii je ve finále. Armády a agenti likvidačního průmyslu, kteří se do ní aktivně zapojili, odhazují poslední zábrany. Už se ani nesnaží vymýšlet další a další lži, ale uchylují se k čistému násilí. Je konec s předstíráním obav o „zahlcení nemocnic“, respektive s mystifikací, že podstata vládních „opatření“ – hysterický vakcinační tlak na místě prvním – je medicínská, zdravotní, epidemiologická. Naočkuj se, jinak tě zničíme, velí vlády většiny zemí Západu v různých variantách svým nepodvoleným občanům, přestože je jasné, že omikron je v podstatě jen "rýmička", kterou celá covid-fraška končí. Nikoli náhodou jde převážně o země, které o sobě prohlašují, že jsou „svobodné, liberální a demokratické“ (a tuto verzi „vyspělé tyranie“ se současně snaží násilím vnutit zbytku světa).

U nás má toto vojenské cvičení (o nic jiného od počátku nejde) před nastolením Nového světového řádu s názvem Velký reset jako vždy kromě tragického i poněkud haškovsky komický rozměr. V Německu, Rakousku či Itálii (evropských zemích „osy“ z poslední světové války) se tvrdě vyžaduje válečná disciplína. V těch okupovaných (Francie, Benelux, Norsko atd.) se místní kolaborantské vlády pokoušejí německou „tvrdou pěst“ napodobit, ale moc jim to nejde. I proto, že podzemní hnutí odporu je stále silnější. 

Babiš + Fiala = SPOLU

V protektorátu Böhmen und Mähren to mají současní vládní, zdravotničtí a mediální místodržitelé ještě o chlup těžší, protože (slovy Goebbelsovými) „Češi jsou smějící se bestie“. Lidovci, TOPka, Piráti i STANaři (jen ODS je v tom alespoň rozdělena) jsou připraveni dokončit, co socialisté s Babišem započali: učinit z tisíciletého českého státu sedmnáctou spolkovou zemi Německa. K likvidaci – či v lepším případě „jen“ otroctví – jsou proto určeni všichni, očkovaní i neočkovaní. Rozdíl je pouze v tom, že podvolení doufají, že to dosud nevídané násilí „nějak přežijí, a zase se to uklidní“, zatímco ti, kteří se zvedli k odporu (a jejich část je už významně vidět i v ulicích), vědí, že svobodu jim tyran dobrovolně nedá. 

Ale protože se vše zatím odehrává v potěmkinovských kulisách „demokratických procesů“, vznikají při tom mimořádně působivé scénky absurdního divadla. Vznikaly i předtím, ale protože nyní už začíná bojovat „do hrdel a statků“, jsou ostřeji nasvícené. Průběh sněmovní „rozpravy“ před vyslovením důvěry kolaborantské bruselské vládě patřil mezi takové. Zvláště její závěr, při kterém se koalici nepodařilo začít projednávat zničující zákon o korespondenčním hlasování. Zabránila tomu Okamurova SPD, ale hněv vládních poslanců se obrátil především proti Babišovi.

Je to logické. Mainstreamová média bývalého premiéra usilovně nazývají „lídrem opozice“, aby ten nesmysl zafixovala ve veřejném prostoru. Jedinou skutečnou opozicí je samozřejmě Tomio Okamura a jeho dvacet poslanců. Andrej Babiš je Fialův spolupracovník. Notují si v podstatě ve všem včetně údajné „nutnosti“ přijmout šílenství Green Dealu, z něhož, jak oba svorně opakují, „se nedá odejít“. Babišova komisařka Věra Jourová či místopředsedkyně Evropského parlamentu za ANO Dita Charanzová jsou v podstatě totéž, co současná šéfka sněmovny za fakticky neexistující stranu (TOP 09) Pekarová-Adamová. Všechny vedou také stejný „Mein Kampf“ proti Viktoru Orbánovi či vzdorujícímu Polsku. A Babiš – jako dosud – doma vykřikuje na adresu Bruselu silná slova, zatímco v zahraničí činí úplně obrácené silné činy, jimiž nás pevně (salámovou metodou) přikovával k německé 4. říši. V tom jsou s Fialou a spol. plně SPOLU.

Souhra

Velmi pěkně to předvedli v „bezproblémovém“ předání moci, při němž Babiš neslýchaně zradil svého dosavadního hlavního spojence prezidenta Zemana. Jistě, i Miloš Zeman je s Fialou spokojen, protože mají dlouhodobě pevné zájmové vazby. Takže udělali pro oba výhodný "Blue Deal", který prezidentovi umožní uchránit své byznysové spolupracovníky a před odchodem z funkce po nich „zamést stopy“. To však nic nemění na tom, že Babišova cynická zrada, když ztratil nervy (domnívaje se, že prezident nepřežije) a odmítl Zemanův plán na blokování bruselské "pětky", uvedla vše do chodu. 

Babiš na oplátku, těsně před odchodem ze Strakovky, udělal pro Fialu „rakouský gambit“: Vyhláška o povinném očkování „vybraných skupin“ a lidí nad šedesát byla jako přes kopírák metodou, kterou použili ve Vídni. Tam odstoupil kancléř Kurz (už je za odměnu za vodou ve velkém byznysu) poté, co splnil svou mouřenínskou roli – už by nikdy nemohl být opětovně zvolen – a zanechal po sobě vyhlášku o povinném očkování (tentokrát všech). Následující dvojice kancléřů už „pouze“ na ní trvá, ale jako by to není jejich práce.  

Bouře nepodvolených, které od té doby otřásají Rakouskem (i podle cinknutých vládních průzkumů je většina veřejnosti, včetně očkovaných, proti) už jdou na jiné triko. A je otázka, zda parlament na tuto likvidační normu příští týden kývne (ale spíše ano). Babiš s Fialou udělali totéž. Ale protože také u nás se nepodvolení nevzdávají a Fiala se musí obávat dalších protivládních demonstrací i v souvislosti s dramatickou inflací, ďábelskou energetickou drahotou a existenční nouzí rozsáhlých skupin občanů (a to se Green Deal teprve zlehka rozjíždí), dává mu to možnost ustoupit. 

Čtěte ZDE: Byl to pěkný rok: Ten další bude horší. Měli bychom se řádně poučit. Jak bylo v banánové republice? Skoro všichni jsme v kriminále. Atomová válka zatím ještě nebude. Už jste si píchli jedy? Nepěkné tušení u trati na Ukrajinu

Fraška v blázinci

Jak významný ten ústupek bude, ještě není jasné. Ale ani jistě, že vůbec nějaký bude. Sledujeme to všude kolem nás. Vakcinační šílenství přitvrzuje, protože teď jde už jde o vše. Covid bude nejpozději v dubnu (po francouzských prezidentských volbách) odpískán, a do té doby musí být „pod jehlou“ maximální počet obětí. Zdaleka při tom už nejde jen o další astronomické zisky farmaceutických gigantů, jak se mylně domnívá i mnoho komentátorů na „antivax“ straně barikády. To hlavní je, aby zůstala co nejmenší skupina neočkovaných, protože již v blízké budoucnosti by mohla posloužit jako „komparační vzorek“. 

Tedy srovnání zdravotního stavu nepodvolených s těmi, kteří vakcinací prošli. Proto tak hystericky trvají na proočkování především tzv. ohrožených skupin, tedy lidí na šedesát (respektive nad padesát). Ti mají skutečně řádově více dalších chorob, jejichž prudké zhoršení se samozřejmě nebude přičítat vakcinaci – pokud kontrolní vzorek nepodvolených nebude dosti velký. Obdobné je to s mladšími ročníky, kde vakcinace směřuje především k omezení porodnosti. Už nyní přicházejí z celého světa zprávy o zpožďující se menstruaci očkovaných žen. U mužů bude snížená schopnost „otcovství“ daleko skrytější – a projeví se až po čase dalším úbytkem dětí. Další argument pro jejich nahrazení Kalergiho migrantskou metodou. 

Covidisté „Velkého resetu“ se s tím už nepárají. K dokonalosti dovedli svou brutalitu v totalitní Austrálii s „causou Djokovic“. Nejlepšímu tenistovi světa, který zásadně očkování odmítá, definitivně zabránili v účasti na turnaji s odkazem na to, že by „to podpořilo antivaxery“. Musejí se toho hodně bát, protože covidistické násilí na tomto vzdáleném ostrově dosáhlo i na Západ mimořádné úrovně (včetně otevření koncentráků pro neočkované), takže proočkovanost „ze strachu“ je tam vysoká. Jenže pořád zbývá „kontrolní skupina“ zhruba 20% nepodvolených. A co to v nepříliš vzdálené budoucnosti s lidmi udělá, až zjistí, že biologický experiment s vakcínou má pro ně zdrcující následky, zatímco neočkovaní… 

Udržet se u moci

Tohle je jeden z nejslabších článků plánu při startu Velkého resetu, na jehož konci má být k dispozici „vládcům“ pouhá jediná „zlatá miliarda“ otroků. Čísla o přibývajících vlnách rakoviny, srdečních a dalších fatálních chorob očkovaných se nedaří utajit, přestože cenzura na internetu dosahuje obřích rozměrů – a na její posílení se chystají (nejen v EU) další drastické zákony. A to jsme teprve na začátku.

Nyní půjde především o to, udržet stávající covidistické elity u moci. V klíčovém Německu se to povedlo, ve Francii to bude ještě napínavé, v USA sice pozice lžiprezidenta Bidena těžce skomírá (a parlamentní volby ji pravděpodobně dodělají), ale pořád mají k dispozici osvědčený způsob zfalšování volebních výsledků, který se nyní snaží novými zákony zafixovat. Totéž provádějí jejich soudruzi všude v dobytých zemích. U nás Pětikoalice, která ve spolupráci se senátem chtěla jako jeden z vůbec prvních zákonů prosadit zmíněnou korespondenční volbu, která by už měla platit i pro prezidentskou volbu. 

Čtěte ZDE: Bývalý spolupracovník WHO a fondu Billa Gatese: Vakcinace proti omikronu povede ke katastrofě. Špičkový vědec a spoluvynálezce mRNA vakcín ve svém dopise volá po okamžitém zastavení očkování proti koronaviru

Buldozer a výbuch

Stejně jako s vakcinací se již neohlížejí napravo nalevo, ale tlačí to buldozerem. Už jim ani nevadí, že i jejich „geneticky spřažený“ mediální mainstream občas povytáhne obočí. Třeba když soudruh Farský (STAN) hned po zvolení do parlamentu odjede na tři čtvrtě roku do Oregonu, aby tam za peníze českých daňových poplatníků nabral od CIA znalosti, jak přenést zkušenosti z vytvoření americké unie na unii evropskou (mohl se mě zeptat, řekl bych mu, že se to Yankeeům podařilo jen za cenu nejkrvavější občanské války v moderních dějinách). 

Dokonce i takový prověřený propagandista soudruh Ondřej Neff o snaze Pětikoalice zavést korespondenční hlasování (a záchranné Okamurově operaci, která to oddálila) na svém webu napsal:

„Zdánlivě jde o vyšší stupeň demokracie. Nemusíme se namáhat chodit k volbám, stačí poslat dopis. Nemusíme být ve své vlasti, můžeme hlasovat odkudkoli. (…) V suterénu korespondenčního hlasování ale je něco jiného. Mizí zásada, že volič rozhoduje sám, bez osobního dohledu kohokoli, za plentou. Pak je zaručená jeho svobodná volba. V kuchyni pod dohledem kohokoli to zaručeno není. Není zaručené podplácení a kupování hlasů, nejsou vyloučeny vyhrůžky. (…) Jsou to jen demagogické projekty, které jdou ve prospěch toho nejhoršího, co v demokracii škodí, demagogii a manipulaci. Dobře, že se to ocitlo pod stolem. Škoda, že to tam nezůstane, oni to zvednou.“

ONI, zhrzený covidisto a vakcinační propagandisto, jsou ti, které jste spolu se zbytkem zkorumpovaného mainstreamu v čele s ČT, ČRo, Bakalovci a spol. pomáhal k moci dostat. 

V sobotu brzy ráno vybuchl podmořský vulkán Hunga Tonga - Hunga Ha’apai. Satelitní snímky ukázaly, jak se nad mořskou hladinou zvedl obrovský, až pět kilometrů široký oblak popela, páry a sopečných plynů do výšky zhruba 20 kilometrů (jen to již stačí plně nahradit „úspory“, které dosáhne EU za cenu ožebračení stamiliónů podvolených Green Dealu). Vlna tsunami způsobená výbuchem zasáhla pobřeží Tongy, Fidži či Americké Samoy, ale i Japonska či Spojených států – a zlehka se dvakrát její tlaková vlna prohnala i nad námi.

Jako by „nebesa“ chtěla připomenout, jaká vlna se zvedne, až tsunami lidového hněvu smete zločince covidismu a vakcinismu v celém západním světě. Samo se to však nestane. Musíme tomu pomoci. A haškovská psina to nebude.  

Protestující nepodvolení v ulicích našich a spousty dalších měst Západu jdou v prvních řadách. Kdy - a zda vůbec - vulkán exploduje, teprve uvidíme. 

Vše k tomu ale nazrává. 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky