Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Hysterie havlistické guerilly: Válka proti Rusku? Povede ji generál Vondra. V rauši drogy moci. Kdy naše armáda u Kyjeva? Zakázaná média a hra na pluralitu. Lež o ukrajinské migrantské vlně.  Až se dají zbídačení do pohybu…

Hysterie havlistické guerilly: Válka proti Rusku? Povede ji generál Vondra. V rauši drogy moci. Kdy naše armáda u Kyjeva? Zakázaná média a hra na pluralitu. Lež o ukrajinské migrantské vlně. Až se dají zbídačení do pohybu…

13. 3. 2022

Tisk článku

Petr Hájek má za to, že chlapácké výroky našich zastupujících říšských protektorů Washingtonu a Bruselu jsou ve skutečnosti diktovány strachem z toho, co přijde, až na lidi brzy dolehnou důsledky falešné hry na „ruské nebezpečí“

Nebude to dlouho trvat a Česká republika vyhlásí Rusku válku. Komu toto konstatování přijde jako myšlenka bláznova, patrně nezaznamenal výrok Alexandra Vondry, místopředsedy vládní ODS, která má i premiéra. Ministerstvo obrany (velí mu rovněž soudružka z ODS) má prý neprodleně poslat na Ukrajinu děla, tanky a raketomety, které má v takzvaných nedotknutelných zásobách. To, že chce generál Saša v Mošnově zřídit americkou vojenskou základnu, se rozumí samo sebou. 

„Dejme jim to hned,“ volá europoslanec Vondra „a nediskutujme o tom. Namalujme na to čínský znak, nebo znak Islámského státu, ať Putina zmatem. Bojujme proti němu jeho zbraněmi. Proti nám stojí bastard, ne anglický fotbalový rozhodčí!“ zalyká se významný český politik politicky korektním spravedlivým hněvem. Spravedlivým asi tak jako když si jeho zvěčnělý guru Václav Havel lebedil nad „humanitárním bombardováním“ Srbska, a později vyzýval k napadení Iráku Američany a Brity. Ťukat si proto při těchto pubertálně chlapáckých výrocích na čelo, by mohlo být chybou. On to myslí vážně. Proč? Protože má strach. Ne z Ruska. Z nás.

Vondra byl jedním z těch, kdo jako první zavlekl virus havlismu do ODS, aby ho pak v ničivou epidemii do této kdysi pravicové strany rozšířil Petr Fiala, někdejší kolega Sudeťáka Posselta v „Panevropě“. A tak je dnes ODS už také mrtvá, rozpuštěná ve vládním amalgámu s mladými bolševiky pod roztomilou značkou Piráti, neexistující (a přesto vládní) Kalouskovou a Schwarzenbergovou TOP 09, „hadími“ lidovci a politickou amébou zvanou STAN, již reprezentuje místopředseda vlády a ministr vnitra Rakušan: hlavní cenzor a propagátor děsivé imigrační vlny, která k nám vtrhla oknem, když to dlouho nešlo bruselskými dveřmi. Kdo dnes není žlutomodrý, má černý puntík. I dětem už rozdávají lentilky v těchto barvách. 

V rauši drogy moci

Tato psychopatická skupina „verbálních hrdlořezů“ dnes zcela ovládá veřejný prostor a ze svých luxusních kanceláří se trumfuje v radikálních bojových výrocích na adresu Ruska. Může tak postupovat, protože má v zádech kompletní legie médií v čele s těmi takzvaně veřejnoprávními. Jiná už prakticky nejsou. Byla zakázána, vypnuta – a pro případ, že by se jim (jako Protiproudu) navzdory armádám vládních hackerů podařilo obnovit činnost, visí nad jejich provozovateli a novináři otevřená výhrůžka hlavního prokurátora (za reálného socialismu vojenského s přezdívkou Rudá smrt) Igora Stříže, že budou za jiné než oficiální názory stíháni a uvězněni. 

Opojeni mocí, pálí ze všech pozic. A jako vždy děsivě přestřelují (angličtina má pro to známý výraz „overkill“), přestože si opakovaně ověřili, že se to nakonec obrátí proti nim. Ale to je v tuto chvíli jedno, užívají si rauše, zfetovaní příležitostí provést s naší zemí operaci, která se dlouho nedařila: Pevně ji přikovat k dekadentnímu a umírajícímu Bruselu a Washingtonu, vyhodit do povětří všechny už tak poničené stezky a cesty zpět k normálnímu světu našich přirozených vazeb, tradic a hodnot, zničit stát, rozmělnit národ a vzít lidem nejen občanské svobody, ale také zdroje obživy. Uvrhnout je do bídy – hospodářské i mravní – a za „dobré chování“ dávat vybraným jednotlivcům a skupinkám cukrlátka „odměn“. Nacvičeno za covidu (který se nyní rychle vrací, protože ruská operace se blíží k závěru). A jak známo, těžko na cvičišti...

Moralistní hysterie davu

Protože však tuší, že na kompletní destrukci tisíciletého státu a jeho historických národů mají krátký čas, než lidem zatím šokovaným tím státním násilím a rachotem dojde, že ve vězení jsou všichni, musejí spěchat. A v rychlém staccatu přidávat další a další omezení, totalitní zákony, nouzové stavy a výhrůžky. Je to tak bezostyšné, že už občas sem tam někdo rozpačitě kníkne i v povolených médiích. Jako tuhle v Mf Dnes (která jinak jako všichni hřímá ve válečné psychóze) jeden externista, protože redaktor by si to neodvážil:

„Pokud předseda české vlády pronese výrok „Jsme ve válce“ … bylo by logické, že jako státník vyhlásí Rusku válku a všeobecnou mobilizaci. … Nikoli dobrovolnické jednotky, ale česká armáda by po těchto výrocích měla být aktivizována a poslána ke Kyjevu. … Tento výrok, jak ostatně další, které pronáší (např. že Putin nepoužije jaderné zbraně), tu jsou nikoli k tomu, aby se konalo, ale jen proto, aby byla uspokojena moralistní hysterie davu … je to jen a pouze oběť pro aktivistické davy „chvilkařů“. … 

Myslet, že když provedeme hon na českou Sberbank, tak ruský imperialismus zničíme, si může jen idiot. Potrestáme tak maximálně sami sebe, protože v oné bance mají vklady čeští lidé, čeští podnikatelé, české obce a kraje. Sankce proti Rusku budou mít taktéž obdobný efekt. Uvidíme, jestli moralistním šílenstvím a písněmi Tomáše Kluse si v zimě zatopíme či natankujeme nádrž benzínu. … Ukrajina není ojedinělým výstřelkem, jak si povšimli mnozí, jde o další kolo hry, v níž se hraje i o naši svobodu.“

Ocitoval jsem těch pár vět z mainstreamových novin jako doklad letmých pokusů těch poučenějších (jako je šéfredaktor MfD Jaroslav Plesl) o zastření totality: Uveřejnit článek, který by klidně mohl vyjít na Protiproudu, má být dokladem „názorové plurality“. V záplavě hysterického válečnického běsnění na všech ostatních stránkách sice zcela zanikne, ale hra na demokracii tím formálně pokračuje. Asi jako se za Husáka připouštěla „komunální kritika“. Ti, kdo se „dopustí“ skutečné kritiky, se ale dostanou do spárů soudruha Rudá smrt.

Čtěte ZDE: Vzájemně nevýhodná nespolupráce: Agresi bylo možné očekávat. Přelomová válka na Ukrajině. Proč USA dlouhodobě zatlačovaly Rusko? Odneseme to také. Sebevražedná konformita na půdě EU. Ztráta zdravého rozumu

No a co?

Perfektně to předvedl ministr vnitra Rakušan v parlamentu, když jeden poslanec (obdobně jako onen externista v MfD) kníkl pochybnost o brutálním otevření hranic pro domnělé „uprchlíky před válkou“ z Ukrajiny. Je přitom jasné, že se z této země hrnou především statisíce a milióny těch, kteří předtím neměli možnost svou zemi (vyrabovanou Američany po státním převratu v roce 2014) legálně opustit. Připomeňme, že po rozpadu SSSR měla Ukrajina 50 miliónů obyvatel, před 24. únorem jich bylo už jen 40 miliónů. A nyní další využívají příležitosti, jak svou umírající zemi opustit. Přitom je jasné, že jde především o lidi ze západní části země, kde se nebojuje.

Moralistní hysterik Rakušan zareagoval na zmíněné kníknutí poslance Langa (ANO) takto:

„Všechno není růžové. Není a nebude, budou fronty, budou nepříjemnosti, budou tlačenice, budou problémy, ukáže se, že jsou tady kriminálníci, kteří zneužívají lidské bídy, bude tady kšeftování s vízy, může se objevit kuplířství, může se objevit nejrůznější řada negativních jevů. Za to může Putin. My jsme totiž v situaci, která je bezprecedentní. Sem přicházejí davy žen a dětí, žen a dětí a starých lidí a my se tady budeme bavit o tom, jestli se sem nedostane někdo, koho bychom tady za normálních okolností nechtěli mít?“

Stačilo by, kdyby řekl: „No a co?“

Past

Prostě moralistní hysterie v praxi přípravy na zhroucení hospodářství. Oni to klidně přiznají – a později budou říkat, že to přece nezamlčovali. Stejně jako dokola opakují, že nás protiruské sankce budou bolet. Že bude bída, možná i hlad, ale určitě zima. Jenže abychom Putinovi vytřeli zrak, to přece stojí za to mít trojnásobně vyšší ceny elektřiny než v našem okolí, přestože vyrábíme elektřinu nejlevněji v Evropě (předáme ji ale nejprve do Německa, a odtud ji draze koupíme zpět). Když chceme vyhlásit tu válku Rusk, bude to něco stát. 

Můžeme mít benzín i za sedmdesát korun, plyn za desetinásobek cen v Maďarsku, které má s Moskvou vlastní dvoustranné smlouvy. Ovšem my se nad Maďarskem ošklíbáme, protože jsme ve válce. Že zcela zkrachuje automobilový průmysl, který nesmyslně (jako předseda vlády) přivázal k Německu Petr Pithart, je také báječné. Nebude ani obilí, protože jsme dle instrukcí z Bruselu ztratili schopnost potravinové soběstačnosti. Za to všechno může Putin, proto mu to generál Saša spočítá.

Při vší té bídě máme vlastně štěstí. Oni jsou tak hloupí, že si sami připravují past, která je nakonec zničí. Absolutní většině veřejnost bude totiž úplně jedno, čím rozvrat našeho hospodářství a výprodej státu zdůvodňují. Je jim jedno, že se občas i v mainstreamu (poté, co jsou svobodná média zakázaná) objeví „kritický“ článek. Budou soudit z migrační hrůzy, která teď u nás zavládne, a z bídy, do které nás zcela svévolně naši místodržící srazí.

Až tahle jejich vlastní past zaklapne – a to nebude dlouho trvat – pak jim však žádné alibistické výmluvy („my jsme vás na to přece upozorňovali“) nepomohou. Snad jenom ta americká základna v Mošnově, kterou výhradně z důvodů vnitropolitických tolik chce pan Vondra.

Ale ani ta ne. Ani žlutomodré vlajky nad zrádně na obrtlíku otočeném Zemanově Hradě. Ani koncerty na Václaváku a miliardy z (údajných) sbírek pro pobočku CIA s názvem Člověk v tísni. Potřebují si nahrabat, protože tuší, že v tísni brzy skutečně budou.

Jakmile se totiž dá zbídačená společnost do pohybu, její „setrvačník“ bude obrovský. 

Nepomůže jim nic.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky