Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Laboratoře smrti: Američané vařili na Ukrajině choleru, mor, antrax, břišní tyfus. Dodali i letadla na rozstřik aerosolů nad Ruskem. Totéž proti Číně. Režie: Hunter Biden, Pfizer, Moderna, Merck a Gilead

Laboratoře smrti: Američané "vařili" na Ukrajině choleru, mor, antrax, břišní tyfus. Dodali i letadla na rozstřik aerosolů nad Ruskem. Totéž proti Číně. Režie: Hunter Biden, Pfizer, Moderna, Merck a Gilead

23. 5. 2022

Tisk článku

Abbas Džuma upozorňuje na zásadní informace o amerických biologických laboratořích na Ukrajině, které chce Rusko spolu s Čínou zveřejnit na zvláštním zasedání Rady bezpečnosti OSN

Na téma amerických biologických laboratoří na Ukrajině se začalo mluvit dávno před operací ruských ozbrojených sil – a to nejen v Rusku, ale také v Číně. Obě země nejednou vyjádřily obavy, že Spojené státy tam dělají výzkum v oblasti genetiky a investují do toho obrovské lidské a finanční zdroje.

Před pár dny prezident Vladimir Putin učinil o amerických biologických laboratořích na Ukrajině několik důležitých prohlášení. Podle něj nejenže existují, ale jsou o nich nezvratné důkazy:

„Nyní, v průběhu speciální operace na Ukrajině, jsme získáali listinné důkazy o tom, že v bezprostřední blízkosti našich hranic byly vyráběny komponenty biologických zbraní. V rozporu s konvencemi o jejich zákazu se v nich vypracovávaly možné metody a mechanismy pro destabilizaci epidemiologické situace v postsovětském prostoru,“ řekl ruský prezident během summitu ODKB v Moskvě. A připomněl, že Rusko už dlouho bije na poplach před vojensko-biologickou aktivitou USA v postsovětském prostoru.

Čtěte ZDE: Jako olej na vodu: Byla spouštěčem „špinavá“ jaderná bomba? Co vyvíjely laboratoře Pentagonu na Ukrajině? Neštovice v podobě „nové mutace“ covidu? Co věděla Fialova vláda? Jedno je jasné: Rusko muselo jednat rychle

„V našem regionu vytvořil Pentagon desítky specializovaných biologických laboratoří a center, které se rozhodně nezabývají poskytováním lékařské pomoci obyvatelům zemí, ve kterých zahájily svou činnost. Jejich hlavním úkolem je sbírat biologické materiály a studovat pro vlastní účely specifika šíření virů a nebezpečných chorob,“ dodal prezident.

Mluví se o tom už dlouho

Podle některých zpráv americké laboratoře na Ukrajině shromáždily také velké množství biologických informací od místních obyvatel. To vše pod rouškou výzkumu infekčních chorob. Podobné výzkumy dělají Američané s orientací na Číňany. Čínští odborníci se domnívají, že toto všechno směřuje k vytvoření speciálního viru, který má infikovat obyvatele Ruska a Číny.

pp

Mapa amerických biologických laboratoří na Ukrajině

Viktoria Fedosova, zástupkyně ředitele „nstitutu strategických studií a prognóz RUDN (Ruské univerzity družby národů) v rozhovoru pro agenturu FAN řekla:

„Údaje získané během speciální operace vyvolaly v Číně a u dalších smluvních stran Úmluvy o biologických zbraních (BTWC) zvýšenou pozornost. Když na biologické bázi pod americkým dohledem nestudují HIV, či spalničky a hepatitidu, ale choleru, mor, antrax, břišní tyfus a také odebírají krev místních obyvatel a „testují“ ji na odolnost vůči antibiotikům, je to jasná hrozba pro každý stát v sousedství."

Měla to rozprašovat letadla

Podle této odbornice biologické zbraně, nešlo jen o výzkum, ale zároveň zkoumání možností rozšíření a následné využití patogenů a zároveň jak poskytovat ochranu těm, kteří jsou považováni za „übermensch“.

„A tady připomínám, že Ukrajina žádala o bezpilotní letadla vybavená aerosolovými zařízeními. Právě taková zařízení se již rovněž dostala do rukou ruské armády. Vše bude zařazeno do závěrečné zprávy. Nemluvě o dodávkách osobních ochranných prostředků na ochranu dýchacích cest a statisících ampulí s atropinem, které měly sloužit jako protijed proti fosforovým toxickým látkám."

pp

Čtěte ZDE: Důkazy se zvolna derou na světlo: Také Německo na Ukrajině vyvíjelo biologické zbraně. Je v tunelech pod Azovstalem tajná laboratoř NATO? Proč dostal padáka šéf francouzských špiónů? Co se ještě dozvíme, až náckové kapitulují?

Pro Čínu to není jen otázka biologické bezpečnosti (v jihovýchodní Asii — čínském „podbřišku“ — je také takových laboratoří množství), ale také „válka reputací“. Za poslední dva roky Číňané ve všech západních médiích čelili obvinění z vytvoření a rozšíření „koronaviru“ – od náhodného úniku viru až po cílenou biologickou agresi ČLR.

"Teď, když mají údaje o Ukrajině i Gruzii (ano, Číňané si všechno pamatují), mohou právem zahájit veřejnou diskusi o biologických zbraních proti Spojeným státům,“ tvrdí expertka.

Na otázku, zda by Čína a Ruská federace měly v tomto případě spolupracovat, a pokud ano, tak jak, Viktoria Fedosova odpovídá:

„Rusko a Čína již vystupovaly jako jednotná fronta na ochranu před biologickými zbraněmi ve společném prohlášení během návštěvy Vladimira Putina v Číně 4. února. To znamenalo poplach pro architekty laboratoří, protože už tehdy aktivně vyvážely dokumenty na západní Ukrajinu a do jiných zemí.“

Strany úmluvy nadále trvají na vytvoření právně závazného protokolu k úmluvě s ověřovacím mechanismem, což znamená, že lze očekávat společné nastolení tohoto problému v Radě bezpečnosti OSN. Probíhající speciální operace Ruska k tomu dodá nové důkazní materiály.

„Nejcitlivější může být objevení kompromitujících důkazů o vysokých představitelích USA, o Hunteru Bidenovi, o šéfech korporací Pfizer, Moderna, Merck a Gilead, kteří se již v materiálech získaných ruskou armádou objevili. 

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky