Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Opičí neštovice: Covid už tolik nesype? Zase bude. Tešme se na nové PCR testy. Také vakcíny přijdou co nevidět! Že to LGBTQ+? Mlčte, nenávistníci! Kolik much jednou ranou? Už dlouho nebyl lockdown. Nové výzvy čekají. Bude hůř

Opičí neštovice: Covid už tolik nesype? Zase bude. Tešme se na nové PCR testy. Také vakcíny přijdou co nevidět! Že to LGBTQ+? Mlčte, nenávistníci! Kolik much jednou ranou? Už dlouho nebyl lockdown. Nové výzvy čekají. Bude hůř

27. 5. 2022

Tisk článku

Karel Bek přináší zásadní slovenský komentář, který zřetelně naznačuje, proč se náhle objevily tzv. opičí neštovice, a jak se to s nimi bude nejspíše vyvíjet dále

Miliardové zisky světových farmaceutických gigantů nahromaděné během covidové dvouletky jsou trvalou inspirací pro managementy velkých korporací. Podobně trvalou inspirací, jakou už zřejmě zůstane pro politiky sladkost a lehkost vládnutí, během výjimečných stavů a lockdownů. 

Systematické roztáčení korporativního mediálně-politicko-farmaceutického mlýna ve věci opičích neštovic se tak dostává do nové fáze.

Řešení je na cestě

Švýcarský farmaceutický gigant Roche totiž ve středu už oznámil, že přichází s PCR testy, které dokáží zjistit opičí neštovice. Zprávu přinesla agentura AFP. No a když vyvinuli, tak asi už vědí, že se budou dobře prodávat. Jedině, že by se farmaceutické firmy přeměnily na filantropické organizace. Tedy skutečně filantropické, ne „otevřenospolečenské“.

Vláda má tedy už zase co nakupovat a případně, bude-li třeba, i vyhlásit další testovací křižácké tažení. 

Že se to zatím zdá nepravděpodobné? Možná, ale jak uvedly v CTV News, kanadská ministryně zdravotnictví Dr. Theresa Tamová se již vyjádřila, že "celá populace je náchylná na opičí neštovice" a naznačila, že v důsledku toho budou použity vakcíny proti obyčejným neštovicím. Zatím. Dokud se nevytáhnou nové, již připravené vakcíny ze skladu.

Zároveň se tím prý předejde údajnému „nenávistnému stigmatizování“ LGBTQ+ komunity, která je opičími neštovicemi zasažena především. Zabijí se dvě (tři, či ještě víc) mouchy jednou ranou: všichni se budou bát, nebude se říkat, že to přenášejí převážně homosexuálové, firmy vydělají, politici pookřejí…

Čtěte ZDE: Západ ovládli zločinci: Pokrytectví "demokratických" vlád. Tohle nedělali ani komunisti. Poděkování kamioňákúm. Obvinění od bankovního lupiče. Žádný dialog nečekejme. Vrazi a lháři se ke svým zločinům nepřihlásí

Boj o dobro

Virus, který opičí neštovice způsobuje, se podle zaručeně seriózních a nedezinformačně panikařících mediálních informací již šíří i mimo endemické země, tedy země s dlouhodobým výskytem onemocnění. Na obzoru je proto další farmaceutický byznys a možná i další lockdown. 

Ale pozor, nezapomínejme na varování prezidenta Bidena ohledně covidu! Ten neodešel! Možná budeme muset bojovat i na dvou frontách. Nezapomínejme také na PCR testy (již zaplacené z našich daní), které leží ve skladech a je třeba je vypotřebovat.

Roche a jeho dceřiná společnost TIB Molbiol vyvinuli tři testovací soupravy, které jsou určeny k použití výzkumníky ve většině zemí celého světa, uvedla firma se sídlem ve švýcarské Basileji. První testovací sada zjišťuje viry širšího rodu, nazývané ortopoxviry. Druhá souprava zjišťuje pouze viry opičích neštovic, třetí souprava odhaluje oba současně. 

„Roche velmi rychle vyvinuli novou škálu testů, které zjišťují virus opičích neštovic a pomáhají ve sledování jeho šíření a epidemiologické situace,“ uvedl šéf diagnostiky ve firmě RocheThomas Schinecker. Tomu se říká flexibilita a iniciativnost. Jak z příručky pro mladé manažery. Kde se jen v těch koncernech bere ta odvaha jít do rizika finanční ztráty, pokud by se virus nešířil? Nebo vědí, že takové riziko není?

"Diagnostické pomůcky jsou rozhodující při reagování a nakonec i zvládnutí nových výzev v oblasti veřejného zdraví, protože díky nim se mohou rychleji zavést opatření jako trasování a léčba," dodal Schinecker. Aha, zdá se, že nás čekají nové výzvy…

Vždy může být hůře

Firma Roche uvedla, že výzkumné testovací soupravy mohou stanovit šíření viru a pomoci při monitorování případných účinků léčebných metod, vakcín a opatření veřejného zdravotnictví. 

Světová zdravotnická organizace (WHO) oznámila, že k 22. květnu jí bylo oficiálně nahlášeno přes 250 potvrzených a podezřelých případů ze 16 států mimo endemických zemí v západní a střední Africe.

Ale proč jsou „potvrzené“ a „podezřelé“ případy uváděny pod jedním číslem? Aby se nemuselo uvádět, že potvrzených není až tak mnoho? Vzniká nám nová, pokroková metodika určování případů, která napomohla zvýšit počty už při covidu-19? 

Nechme se překvapit, vždy může být hůře, než dosud.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky