Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nenávistí prolezlí lháři: Neschopnost, mafiánství a tupost. Že máme šetřit? Co kdyby si to sami vyzkoušeli v báječně chladných celách? Díky, doktore Davide! Ukrajinský nacismus. Rusové nejsou žádná ořezávátka. Kdy, když ne teď?

Nenávistí prolezlí lháři: Neschopnost, mafiánství a tupost. Že máme šetřit? Co kdyby si to sami vyzkoušeli v báječně chladných celách? Díky, doktore Davide! Ukrajinský nacismus. Rusové nejsou žádná ořezávátka. Kdy, když ne teď?

29. 6. 2022

Tisk článku

Jindřich Kulhavý se ještě vrací k tragickému prolhanému projevu Petra Fialy "k národu" a v souvislosti se všemi ostatními průvodními jevy při stahování našeho národa a státu do propasti dochází k poměrně jednoznačnému závěru, co s tím

Naše vláda je ukázkou toho, jak to vypadá, jsou li politické posty rozdány lidem bez zkušeností, rozumu a vize. Je-li na prvním místě při obsazování důležitých funkcí poslušné kývání na jedinou ,,správnou“ ideologii, nikoliv odbornost, stává se vláda či jiný státní útvar pouze souborem neschopných amatérů s přehnanými politickými ambicemi. Takoví Fiala, Pekarová Adamová, Rakušan, Stanjura či Lipavský jsou toho v našem malém rybníčku mimořádným důkazem.

Že by si to zkusili v celách?

Nedávný proslov Petra Fialy byl přijat rozdílně jeho kritiky z mnoha úrovní české společnosti a jinak jeho zaslepenými obdivovateli. Při hlubším rozboru je zjevné, že jeho projev k národu byl snůškou nesmyslů a polopravd. Premiér míchal totální výmysly v podobě neznalosti plynárenské terminologie a technologie se lží o tom, jak prý budeme jakýmsi imaginárním plynem v pohodě doplňovat naše zásobníky, které však naše vůbec nejsou. Bez znalosti o obchodování s touto a podobnými komoditami napadal předešlou vládu a profesorským tónem kázal totální bludy. Ani v oblasti energetiky a elektráren si fakta dostatečně neprověřil a mlžil i kolem ČEZu, akcionářů a možností státu ovlivnit ceny energií.

Důsledkem špatných či nesprávně pochopených informací je přístup vlády k těmto problematikám laxní a nahrává jak překupníkům s těmito komoditami, tak i k směřování naší země do chřtánu německé hydry... Přesvědčování k šetření tím, že nebudeme topit či topení výrazně omezíme, což nám přinese na podzim a v zimě nevšední zážitky v místnostech ohřátých na 16-17°C, je ukázkou neschopnosti politicky a ekonomicky tuto uměle vyvolanou krizi zvládnout. Představa, že v promrzlých bytech a domech budou žít rodiny s malými dětmi či prokřehlí senioři, by měla být jednoznačně impulsem k svržení celé této politické garnitury a vystavení jejích předáků podobnému utrpení v celách našich pokrokově prochladlých věznic.

Čtěte ZDE: Žvásty Petra Fialy: Projev k národu? Ale ke kterému? K českému rozhodně ne. Němcům připlácíme na luxusní život. Ukrajinské mafii jsme otevřeli dveře dokořán. O té z vládního "STANu" se pro jistotu ani nezmínil. Lži a manipulace

Díky, Davide!

Ve sněmovně opět rozvířila hladinu jeho předsedkyně Pekarová Adamová. Tato namistrovaná exprodavačka produktů společnosti T-Mobile nazvala kolegy ze sněmovny dubem a zároveň se už nepokrytě přestala chovat jako předsedkyně všech poslanců bez rozdílu stranické příslušnosti. Začala tvrdě prosazovat jak svou momentálně nevolitelnou Topku, tak i celou potápějící se pětikoalici. Jak by nyní dopadly případné nové volby, je nejisté. Jisté však je, že Topka by byla mimo, Piráti na hranici 5 % by šli nekompromisně po krku svým chlebodárcům ze STANu, přestože bez nich by ve vládě a v parlamentu asi ani nebyli.

Je však s podivem, že existují ještě lidé, kteří Fialovi všechny ty jím vyřčené nesmysly sveřepě věří, a dali by ODS svůj hlas. Jak vláda, tak i velká část jejích poslanců vaří z vody, a jejich vědomosti, schopnosti se učit a vnímat realitu jsou nulové. Přidejme k tomu ještě proslulého řiťolezce a europoslance Zdechovského, který nazval kolegu z bruselské žumpy MUDr. Ivana Davida za jeho kritiku poměrů v Bruselu nepříjemným hlodavcem. To jistě nesvědčí o dostatečné mentální úrovni tohoto politika a pan doktor David, bez něhož bychom často ani netušili, co eurohujerové schvalují, si zasluhuje za svou odvahu a příslušnost k SPD především obdiv.

Místo západní destrukce přichází BRICS

Naše vláda po zbraních posílá na Ukrajinu už i pohonné hmoty. V době, kdy nás denně trápí jejich vysoká cena, tam v hodnotě třiceti milionů korun odeslala naftu i benzín. Těch 30 milionů odloupla z našich společných peněz a je jisté, že defraudace tu nabývá obrovských rozměrů. Můžeme je tak přidat k miliardám investovaným do vychytralých ekonomických migrantů, a také do zbraní, které se často někde v meziprostoru ztrácejí, aby se dostaly později na černý trh. A to vše jen proto, abychom ještě více rozzuřili vlastníky všech životadárných komodit, které jsme dosud bezezbytku využívali.

To má přeci logiku. Mezitím Rusové trefili nákupní centrum přebudované na sklad zbraní (možná i těch od nás) a proukrajinská propaganda dokázala během pár minut z tohoto vybydleného obchoďáku vytvořit nové multifunkční centrum plné lidí, z nichž někteří na následky výbuchů zemřeli, čehož se chytli i naši vládní činitelé a média. To už jsme tu měli s nemocnicí v Mariupolu či s masakrem v Buči, přičemž se záhy ukázalo, že to byl stejný nesmysl, jako vymyšlené hromadné znásilňování žen ruskými vojáky, které stálo místo ukrajinskou ombudsmanku.

Podobně přinášela dnes média zprávy o platební neschopnosti Ruské federace, přičemž jen nerada připomínala, že tuto situaci vyvolala americká vláda a agentura sídlící v New Yorku (jak jinak), přičemž nejde o nedostatek financí na ruské straně, ale o znemožnění věřitelům tyto peníze přijmout. Což urychluje vznik nové ekonomicko-bankovní skupiny států BRICS, do které mimo Ruska vstoupily už i Čína, Argentina, JAR, Indie, hlásí se i Írán a nově Turecko.

Čtěte ZDE: Předpověď šťastného konce našich nesnází: Několik válek současně. Západ prohrává (nejen) s Ruskem na všech frontách. Peníze a zlato. Facka jen to plesklo. Kde je český Orbán? Kdy občanská válka? Až nám to řekne ČT?

Kdy, když ne teď?

Vytváření nenávisti vůči domnělému nepříteli evropských národů Rusku a ignorace plna ataků různých svrchovaných států Američany, se staly normou pro "liberály" vládnoucí Evropě. Mnoho Čechů už se stydí za trend započatý Andrejem Babišem naslouchajícímu americkému agentovi v čele BIS Koudelkovi a nyní vytýčený vládou Petra Fialy. My však nesouhlasíme s jednostranným pojetím ukrajinské krize a s ignorací všech doprovodných jevů a dějů včetně rozšířeného nacismu v oddílech kyjevských bojovníků.

Rusové dlouho varovali a snažili se přimět Západ k diskusi. Místo toho si z Ukrajiny tentýž Západ udělal pokusnou laboratoř a zdroj k totálnímu odčerpání všeho, co mělo určitou hodnotu. Zároveň ji zneužil k přiblížení se na dostřel k Moskvě. Důsledkem toho jsou tisíce mrtvých, zmrzačených a především tu vzniká hrozba mnohem většího konfliktu.

Rusové nejsou i přes tvrzení prolhaného Seznamu a dalších médií žádná ořezávátka, jsou hrdí - a je třeba je brát maximálně vážně. Kdo to nedělá, špatně dopadne, včetně všech těch, kteří se nedokážou liberálům vzepřít.

Ta doba k tomu vhodná je tady. Opravdu nám to nedochází?

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky