Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Georgijské poradní kameny vyletěly do vzduchu: Karta se obrací? Občané západních zemí se začínají bouřit - od Kanady po Holandsko. Ukrajinská karta již nefunguje. A co našla Odvaha, když na dveře zaklepal Strach?

Georgijské poradní kameny vyletěly do vzduchu: Karta se obrací? Občané západních zemí se začínají bouřit - od Kanady po Holandsko. Ukrajinská karta již nefunguje. A co našla Odvaha, když na dveře zaklepal Strach?

7. 7. 2022

Tisk článku

Nikola Bornová komentuje zničení monumentu v americké Georgii, v souvislosti se stále dramatičtějšími ději na rozpadajícím se Západě v tom spatřuje možný záblesk úsvitu nové naděje a ptá se, kdy také u nás odhodíme strach

Georgijské poradní kameny (Georgia Guidestones) byly zvláštní, velmi enigmatickou stavbou, která se do povědomí širšího množství lidí dostala během covidové plandemie. Proč?

pp

Podle mnohých totiž deset přikázání, které byly do šesti žulových desek vytesány, vyzývá k redukci populace na 500 miliónů. A naplňování tohoto cíle globálních parazitů se prý naplno rozjelo na začátku roku 2020 skrz celý cirkus okolo covidu a toxických “vakcín”, pokračuje skrz válečný konflikt Západu s Ruskem na Ukrajině a bude pokračovat kvůli záměrně vyvolanému ekonomickému krachu i připravovanému energetickému kolapsu a hladomorům.

pp

Čtěte ZDE: Nový světový řád: Vyhozen dveřmi, tlačí se oknem. Zástupná válka USA proti Rusku na Ukrajině. Začal ji Kyjev, nikoli Moskva. Podle amerických not vesele k sebevraždě. Nová kolonizace Evropy. Pokud budeme ještě vůbec existovat

Podivná stavba – symbol globálních parazitů?

Stavba, která trochu připomínala britský Stonehenge, byla podivná už od svého vzniku. V roce 1979 ji nechal v Georgii (jihovýchodní stát USA) postavit neznámý člověk, který vystupoval pod falešným jménem R. C. Christian. Jeho skutečná identita nebyla nikdy potvrzena, objevují se jen různá podezření na milionáře napojeného na sektu rosekruciánů či na milionáře napojeného na kukluxklan apod.

Georgijské poradní kameny nebyly nějaký bezvýznamný šutřík. Šlo o 6 masivních žulových desek o celkové hmotnosti 110 tun. Do jejich povrchu bylo vytesáno deset přikázání v angličtině, španělštině, svahilštině, hindštině, hebrejštině, arabštině, čínštině a ruštině, které měly ukázat, kam bude lidstvo směřováno v budoucnosti.

S většinou přikázání lze třeba i souhlasit, problém je ale hned v tom prvním a v tom, jak si ho mohou vysvětlit mocní psychopati.

pp

Čtěte ZDE: Jsou současné události v Sýrii výsledkem plánu Iluminátů z 19. století? Války a revoluce dosud probíhaly přesně podle jejich tajných dokumentů

Udržujte počet lidí pod hranicí 500 000 000 v trvalé rovnováze s přírodou.

Dělejte reprodukci moudře s ohledem na zlepšování tělesné kondice a rozmanitosti.

Sjednoťte lidstvo novým živým jazykem.

Ovládněte vášně – víru – tradice a všechny věci smírnou cestou.

Ochraňujte lidi a národy spravedlivými zákony a soudy.

Ať se všechny národy řídí svými zákony, a externí spory nechť řeší světový soud.

Zrušte zbytečné zákony a zbytečné úředníky.

Vyvažujte osobní práva povinnostmi ke společnosti.

Oceňujte pravdu, krásu a lásku ve snaze o harmonii s nekonečnem.

Nebuďte rakovinou na Zemi – dejte prostor přírodě – nechte místo pro přírodu.

A konečně se dostávám k tomu, proč o podivné stavbě píšu v minulém čase – před dvěma dny v noci někdo tyhle kameny, které vyzývají k redukci lidstva na pouhých 500 miliónů, někdo vyhodil do povětří. O několik hodin později pak přijel bagr, který žulové desky definitivně zničil, oficiálně prý “z bezpečnostních důvodů”.

Můžeme tuhle likvidaci objektu, který byl spojován s genocidními maniaky jako je Bill Gates, brát jako symbol změny společenského klimatu?

Karta se obrací

Na celém Západě probíhá proti globálním parazitům jedna demonstrace za druhou. V korporátních a veřejnoprávních médiích jsou tyhle protesty takřka neviditelné (když už je ukážou, tak jen pečlivě vybrané záběry z nějaké násilnější akce, obvykle vyprovokované tajnou policií). Ale ve skutečnosti se jich účastní miliony lidí a desítky miliónů to podporují. Teď už možná stovky miliónů. Obrací se konečně karta?

Dokonce i superkorektní Kanaďané, kteří jsou schopní nabídnout čaj a sušenky zloději, který je zrovna vykrádá, tak tihle přehnaní slušňáci udělali obří protesty, kdy tisíce kamioňáků vytvořili obří konvoje, které (samozřejmě mírumilovně) rozjely protest proti povinné vakcinaci, covidovému teroru a ztrátě svobody. A to i přesto, že velká média proti nim vysílala nenávistnou propagandu 24 hodin denně a 7 dnů v týdnu, zatýkala je policie a komukoli, kdo se k nim jen přiblížil, tomu blokovaly globalistické banky účty.

pp

Čtěte ZDE: Přesně podle partesu Velkého resetu: Vedle smrtících cen za energie vyvolat hladomor. V Holandsku chce vláda vybít farmářům dobytek. Zablokují zemědělci celou zemi? Inspirace z Kanady: Přidají se kamioňáci? U nás opět bez odporu?

Jindy vyklidnění Nizozemci dělají právě něco podobného – obří konvoje traktorů začaly na protest proti vyvlastňování půdy a ztrátě svobody projíždět zemí, blokovat silnice a dokonce i zasypali dům premiéra páchnoucí siláží.

Obří protesty proti ztrátě svobody a genocidním praktikám globálních parazitů jedou i v tak spořádané a poslušné zemi, jako je Německo. Bouří se lidé ve Francii, Itálii, Španělsku, Portugalsku… jen Češi a Slováci zůstávají zatím podivně klidní.

Ale i v nás se to začíná pořádně vařit a až přijde mráz, tma a další covidové šílenství na podzim, tak už ten zahnívající vřed snad konečně exploduje.

pp

Skutečný obraz válečného konfliktu už prosakuje všude

Mění se i obraz válečného konfliktu na Ukrajině – o skutečném stavu už prosakuje tolik informací, že je nevnímají jen úplní zabedněnci.

Na východě Ukrajiny dál úspěšně pokračuje likvidace banderovských nacistů a východní Ukrajinci konečně vylézají ze sklepů, ve kterých se schovávali několik měsíců – nikoli před ruskou armádou, ale před ukrajinskými nacisty, kteří  civilisty s oblibou používali jako živé štíty. “Proruští” Ukrajinci vítají armádu DLR, LLR a Ruska se slzami v očích jako osvoboditele (další příklad a další a další a další a další a další a další a další a stovky dalších).

pp

Čtěte ZDE: Malý Den vítězství: Zhroucení ukrajinské fronty u Lisičansku. Putin: Odpočiňte si. Dienego: Trochu později. Oslavy jak v Praze 1945. Některá západní média mění tón. Pět příčin porážky Západu. Deprese v Bílém domě

Když už nemají strach, že budou za svá slova odvedeni a tvrdě “vyslýcháni” ukrajinskou tajnou službou SBU nebo rovnou odprásknuti nacisty z Azova a podobných vojenských jednotek, tak popisují, jak je ukrajinská armáda utlačovala a masakrovala (další příklad a další a další a další a další a další a další). I kvůli tomu teď pálí ukrajinské doklady a čekají ve frontách na ty ruské. Ti Ukrajinci/Rusové, co přežili posledních 8 let teroru od amerických loutek ve vedení Ukrajiny, mají pocit, že jsou konečně osvobozeni a mohou si v klidu vydechnout.

Běžní Ukrajinci na západní straně země už toho také mají dost – schovávají se a prchají před verbíři, protože nechtějí bojovat za globalistické miliardáře. Ty, kteří nemohli nebo nedokázali před narukováním utéct, bohužel fašističtí banderovci chytí a navlečou do uniforem. Pak je odvedou do zákopů, kde se taťkové od rodin a teď už i propagandou zmatení středoškoláci stanou potravou pro kanóny (protože to pak půjde hezky využít v propagandistické mašinérii Západu). Když se ukrajinští “nedobrovolníci” pokusí z armády utéct, tak je ukronacističtí důstojníci střílí do zad. Přesto se čím dál tím více ukrajinských vojáků vzdává ruské straně (další příklad a další), protože díky tomu přežijí a neumřou zbytečně kvůli nějakému zfetovanému komikovi, který vede jejich zemi do absolutní záhuby.

pp

Čtěte ZDE: Západ provokuje a zvyšuje sázky: Dostaveníčko poblíž Hitlerova doupěte. Americké stíhačky vzlétly z ČR. Rusové postupují na Donbasu na Slavjansk. Nové důkazy o zločinech kyjevských nacistů. Uvaří nás ve vlastní šťávě?

Čím dál tím více lidí navíc začíná chápat, že Západ pomocí svých zbraní a peněz na Ukrajině podporuje genocidní režim, který ničí nejen celý Západ, ale i Ukrajinu, které to má prý pomáhat. Válka už je přitom dávno rozhodnutá – přiznávají to dokonce i někteří Američané, kteří vidí, že pokračování konfliktu povede jen k dalším a dalším úplně zbytečným mrtvým a na výsledku to nic nezmění (což se ale velmi líbí globálním parazitům a jejich zástupcům, miliardářům Zelenskému a Kolomojskému – čím víc prolité slovanské krve, tím lépe).

Zároveň s tím se zpevňuje a extrémně posiluje východní uskupení BRICS (Brazílie, Rusko, Indie, Čína, Jihoafrická republika a teď už řada dalších zemí), které zruší tvrdou nadvládu amerického (petro)dolaru a americké armády nad celým světem. Naopak rozklížený Západ (EU, Británie, Austrálie, Kanada, Nový Zéland a USA) se propadá do chaosu, brutální inflace, chudoby, drog (záběry jak z hororu, že?), energetické krize, nesvobody a společenského i morálního rozkladu.

pp

Čtěte ZDE: Noemova archa světové ekonomiky: BRICS otevírá brány malým i velkým. Západ se zmítá v křeči. Přímé ztráty ze sankční komedie ho přijdou na 400 miliard dolarů ročně. Rolling Stones Vladimír a Dmitrij hrají nový rock’n roll

Vzniká nové uspořádání světa

Starý svět umírá a přichází nový.

Ta změna už byla naprosto nutná. Tak jako dosud už svět nemohl pokračovat dál. Otázkou je, jaké uspořádání společnosti to nahradí – bude to podle naprosto odporné vize fanoušků Velkého Resetu, kdy bude obyvatelům Západu odebrán veškerý majetek (ten se samozřejmě přesune do rukou globálních parazitů), bude kontrolován každý náš pohyb, dvakrát ročně budeme povinně dostávat injekci nějaké experimentální šmakulády, budeme jíst hmyz a učit se 666 nových pohlaví?

Nebo se konečně rozhoupeme, staré struktury nakopeme tam, kam slunce nesvítí a rozjedeme Novou Renesanci? Je to na nás.

Musíme se teď snažit o následující:

Sjednotit odpor proti “české” páté koloně a Novému Světovému Řádu (síly musí spojit Trikolora, Svobodní, Aliance Národních Sil, Hnutí Prameny, SPD atd., ale hlavně všichni obyvatelé té naší krásné a šikovné, ale také škrcené a skoro úplně vydojené země);

Na podzim shodit vládu (a nevrátit tam znovu Babiše, ale skutečné patrioty);

pp

Čtete ZDE: Vlastenecké setkání v Karlových Varech: Bývalý policejní prezident vyzval ke svržení Fialovy vlády. EU i NATO jako klíčový problém naší další národní existence. Potřeba sjednocení. Všichni k pumpám!

Odejít z energetické burzy (prodávat do zahraničí máme jen nadbytky naší energie, a to draze – ne že si budeme vlastní elektřinu kupovat od Němců za padesátinásobek výrobní ceny!);

Odejít z hroutícího se EU (čím déle tam budeme, do tím větších a smradlavějších uršulejn nás to stáhne, až se EU definitivně rozpadne);

Odejít z NATO (to se bohužel stalo prakticky teroristickou organizací a penězovodem pro hrstku miliardářů; my potřebujeme vlastní středoevropskou variantu);

Urovnat vztahy s Ruskem (ale nerozhádat se s Německem – musíme být neutrální, středová země!);

Zásadně posílit spolupráci středoevropských zemí (V4, tedy Polsko, Česko, Slovensko a Maďarsko; ideálně navázat užší obchodní vztahy i s Bulharskem + Rumunskem + Srbskem a i se Slovinskem, Chorvatskem a Rakouskem – jen tak se dokážeme částečně ubránit dlouhodobé krizi a dokážeme si udržet neutralitu a samostatnost);

Najít vnitřní klid a sebevědomí sami v sobě (aktuálně se necháváme příliš ovládat nenávistnými a paniku vyvolávajícími kampaněmi v hlavních médiích, příliš spoléháme na dosazené “autority”, příliš se necháváme ovládnout konzumerismem);

Je to na nás. Jen nesmíme mít pořád takový strach.

Jednoho večera zaklepal na dveře strach. Odvaha šla otevřít.

Za dveřmi nikdo nebyl.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky