Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Čím víc prší, tím víc sucho: Naši věznitelé vládnou z magické trojnožky. Stane se Fiala protektorem v Luhansku? Miloš Zeman přilezl ke křížku. Mouřenín splnil roli. Kde spojenec? Všechno je jinak. Když pochopíme, zvítězíme

Čím víc prší, tím víc sucho: Naši věznitelé vládnou z magické trojnožky. Stane se Fiala protektorem v Luhansku? Miloš Zeman přilezl ke křížku. Mouřenín splnil roli. Kde spojenec? Všechno je jinak. Když pochopíme, zvítězíme

10. 7. 2022

Tisk článku

Petr Hájek upozorňuje, že pokud sníme o tom, že pád Fialovy vlády nás zachrání, noříme se jen do dalšího omylu, zatímco před nosem máme mocnou zbraň, na kterou soudruzi z Washingtonu a Bruselu (na rozdíl od těch z Moskvy) nedosáhnou

Už jsme o tom psali (konkrétně L. Jakl zde), tak jen krátce připomenu: Pražský soud „odsoudil“, některá naše ministerstva. Prý dělají málo pro zabránění „klimatické změně“ (jak se politicky korektně říká někdejšímu údajnému „globálnímu oteplování způsobenému člověkem“ poté, co vylezly najevo podvody s „vědeckými důkazy“). Dal tak zapravdu jakémusi oteplovacímu alarmistovi, jenž se cítil být ohrožen na životě brzkým uškvařením v důsledku sodovkového plynu (CO2) kdesi v daleké budoucnosti. V mediálním prostoru totéž vyjadřují „političtí meteorologové“ z ČT tomto překrásném klasickém létě: Čím víc prší, tím víc sucho. Ostatně tuto absurdní metaforu lze vztáhnout skoro na vše.

„Rozsudek“ má ovšem dvojí efekt: Soudní moc se jednak stává součástí moci výkonné, jednak se tím ve vědomí části veřejnosti posiluje klimatický nesmysl, který spolu s covidismem a válkou proti Rusku tvoří „trojnožku“, z níž mágové Velkého resetu chtějí řídit zahubení civilizace a v jejím rámci vyhubení větší části historických národů a likvidaci jejich států. Aktuálně proto všechny tři motivy různě kombinují, vzájemně propojují a zase rozpojují – podle toho, jak se to hodí pro politické a mediální zdůvodnění kroků, které by za jiných okolností už nutně musely způsobit lidové povstání proti uchvatitelům moci. Je to tak fascinující, že „lid“ v postižených státech Západu zatím většinou ještě jen nevěřícně zírá a doufá, že se mu to jen zdá.

Budeme protektory Luhanska?

Nevolení soudci se stále více vlamují do politiky, aby podle vzoru Evropské komise (rovněž nevolené) zardousili i poslední umírající výhonky někdejší demokracie (lidovlády založené na mínění občanské většiny), a nahradili ji nějakou formou totality – v tomto případě „soudcokracií“. Ostatně právě proto nařídil jiný pražský soudce (specializovaný na skandální rozsudky o politicích, které pak soud nadřízený zruší, ale mediální lynč kolem původního rozsudku už vykoná své) projednávání „falešné a prázdné“ kauzy Andreje Babiše s názvem Čapí hnízdo na zářijový termín, těsně před komunálními a senátními volbami. To se Fialově „pětce“ do nákladů na kampaň započítávat samozřejmě nebude, i když za to ČT a její chapadla v korporátních médiích nějakou tu miliardu samozřejmě utratí.

Ale co to při dnešní inflaci je, že? Zvykáme si počítat v miliardách, jako předtím v miliónech. Aby to vůbec bylo možné, už vláda chystá zvýšení daní (jeden z jejích hlavních předvolebních „taháků“ byl samozřejmě pravý opak). Musí mít přece dodatečné peníze především na zbraně pro kyjevský pučistický režim, který zástupně bojuje válku Západu proti Rusku. A také na „poválečnou obnovu“ Ukrajiny. Už si dokonce rozdělili oblasti, které si na bývalé Ukrajině „privatizují“. Nám (spolu se Švédskem) přidělili prostor Luhanské lidové republiky, kterou nedávno místní jednotky spolu s ruskými plně osvobodily. Zjevně se tedy počítá s tím, že ji nejprve na Rusku vyválčíme zpět, pravděpodobně rovnou s Krymem.

Čtěte ZDE: Zelení žraloci chlemtají naše peníze: Jsme vláčeni klimatickým sabatem. Ani věda, ani logika. Věř, občane a kráčej žebrotou ve tmě a zimě. Studenti mohou být hloupí. Rodiče to zaplatí? Brána ke smrti civilizace otevřena dokořán...

Role mouřenína Fialy

Zní to sice jako komediální číslo ze špatného kabaretu, ale protože se jednak při tom všichni tváří vážně, jednak činí konkrétní kroky, jako by s tím doopravdy počítali, zírající veřejnost – nebo alespoň její významná část – hraje ten šmírácký kus s nimi. Teď ještě absurdnější o to, že Fiala právě „řídí EU“. A to tak dobře, že ho po projevu v takzvaném Evropském parlamentu soudružka učitelka Lejnová před celou třídou pochválila. Dala tak najevo, že Petr patří k premiantům, kteří – v případě, že ho žáci v jeho jednotřídce kdesi na bezvýznamné periferii kampusu odmítnou poslouchat – má zaručenou trafiku v luxusní bruselské „univerzitě“.

Není to totiž zase tak nereálné. Přestože má od bruselského (a především berlínského) inspektorátu to nejlepší hodnocení a totální podporu režimních médií, žactvo začíná reptat čím dál více. A to dokonce i mnozí Hujeři, kteří se zpočátku mohli přetrhnout v nošení švestiček ze zahrádky. Podle posledního průzkumu (a to je nutno přičíst obvyklé „přičesání“ výsledků) nedůvěřuje Fialově vládě už 84 % občanů.

A to ještě na lidi zdaleka všechny „výdobytky“ jeho vládnutí nedopadly. Ještě je co jíst či natankovat u pumpy (i když za nekřesťanské ceny), uprostřed překrásného léta není nutno příliš topit, podniky zatím mají plyn a elektřinu na provoz, takže ani nezaměstnanost neroste. Jenže „až se zima zeptá…“ – odpověď bude zdrcující. A „třída“ (zvláště pak ta střední) to už skrze svobodná „dezinformační“ média přinejmenším tuší. Však také Piráti nabádají k tomu, co nejrychleji jim (opět) zakroutit krkem. Jenže už je pozdě.

Fiala přijal roli protektorátního místodržícího se vším všudy. Už se soustřeďuje pouze na to, aby přenášel Zelenského nesmysly o „konečném vítězství“ Ukrajiny (tihle Hitlerovi dědici jsou nepoučitelní) na českou a unijní „katedru". Vedle toho už stihne jen obhospodařovat statisíce západoukrajinských výletníků, kteří si k nám přijeli vyléčit nemoci, na něž „báječný kyjevský demokratický režim“ kašlal, dovézt ojetiny, pobrat z našich daní štědré dávky – a žvanit, že za všechny „těžkosti“ domácích může Putin. Je přesvědčen, že – na rozdíl od jeho spoluobčanů – se o něj panstvo v Bruselu a ve Washingtonu postará. Jenže i v tom se tento „intelektuálně deficitní“ profesor plkání (takřečené politologie) mýlí. Osudy mouřenínů, kteří poslouží, se nemění.

Čtěte ZDE: Předpověď šťastného konce našich nesnází: Několik válek současně. Západ prohrává (nejen) s Ruskem na všech frontách. Peníze a zlato. Facka jen to plesklo. Kde je český Orbán? Kdy občanská válka? Až nám to řekne ČT?

Dost bylo snění

Až potud nic zvláštního. Chceme-li však porozumět tomu, co se na nás chystá, nemá smysl odečítat to ze rtů mouřenínů. Tedy řečeno jinak: Mnozí se radují, jak zoufale si vládní mafiáni (zdaleka ne jen ti ze STANu) počínají, a jak pravděpodobné je, že je lidový hněv brzy smete. Jenže ono je to trochu jinak. Jednak vůbec není jisté, že se nějaký „lidový hněv“ vůbec projeví. Snění o nějaké „podzimní generální stávce“, až problémem nebudou astronomické účty za energie (a všechno ostatní), ale to, že je nebude za co platit, protože energie (a všechno ostatní) prostě nebudou, zůstane nejspíš jen sněním. Pravděpodobnější je, že absolutní většinu přestanou „veřejné věci“ vůbec zajímat, protože se soustředí na ty své bezprostřední soukromé. Na přežití.

Ale i kdyby se nepravděpodobné přesto stalo skutečností a Fialova zločinecká sestava se poroučela – třeba i v repríze „uprostřed předsednictví EU“: Což existuje alternativa, která by nás z okraje propasti vrátila zpět? Jeden čtenář mi takovou v dopise navrhoval. Prezident prý jmenuje úřednickou vládu a ta… Ta co? To je absolutně nereálný předpoklad. Nemluvě o tom, že Miloš Zeman už zase poslušně „přilezl ke (bruselskému) křížku“. Je z něj tentýž bohatýr, který poté, co vystřídal Václava Klause, vyvěsil (za účasti svého marxistického bruselského guru) na První hradní nádvoří modrý hadr se žlutými pěticípými hvězdami, aby bylo jasné, kdo (respektive CO tu nyní vládne). Teď (v rámci „úklidu“ po svém byznysovém okolí) se z něj stal navíc i „vzorný Putinobijec“.

Čtěte ZDE: Záhada: Platí, že 2 + 2 = 4? Pak se to celé šílenství musí každou chvíli samo zhroutit. Nemusíme hnout ani prstem. Zvesela na prázdniny! Není větší omyl. Je to plán. Jen tomu ještě nevěříme. Otázka číslo 1: Kam s nimi?

Všechno je jinak

Všechno se změnilo. Všechno je jinak. Jen ta „magická trojnožka“ (rovina je určena třemi body) platí, a pro vše další bude určující: další blbnutí s covidismem, pokračující válka s Ruskem a zničení našeho hospodářství energetickou kartou vycházející z klimatické pohádky. Pokud se z moci těchto tří zaklínadel nedostaneme, je úplně jedno, kdo nám je bude přednášet ze Strakovy akademie (sídla vlády). Tak jako tak se staneme (zatím neformálně) sedmnáctou spolkovou zemí Německa – coby odpadkový koš a skládka levné pracovní síly do montoven. Něco jako bývalá NDR, jenže „na druhou“.

Pokud necháme stranou, že by Washington spustil otevřenou válku s Ruskem, po níž by v našem prostoru na dlouho nemělo smysl o čemkoli dalším uvažovat, nezbývá, než začít o naší situaci přemýšlet „od nuly“. Nikoli snad rezignovat na všechny dosavadní projevy a metody rodícího se odporu. Naopak, je třeba je pěstovat a zesílit. Ale současně vzít na vědomí, že sami už na to nestačíme. Že k záchraně potřebujeme spolehlivého spojence. Takového je ovšem nutno hledat nejen v politické horizontále, ale i v duchovní vertikále. Pro mnohé nesrozumitelné, nebo přímo nesmysl.

Pro ty, kteří skutečně nevezmou na vědomí, že všechno je jinak. A že se tak nestalo samo od sebe. A že nic není náhoda (náhoda neexistuje). Začít od nuly, znamená začít od sebe. Nejtěžší, co může být. Ale jiná cesta není. Tedy je. Vede do pekla (bez ohledu na to, co si pod tím kdo představuje).

Právě tam nás vede (údajný katolík) Fiala a jeho soudruzi z Washingtonu (i dementní Biden je nominálně katolík) a z Bruselu. Ti všichni jsou spojeni horizontálou moci. Stejně jako onen pražský soud, který chce rozhodovat o něčem tak nevyzpytatelném, jako je pozemské klima. Jsou (tím) posedlí.

Nám se o to naléhavěji otevírá mocná opuštěná vertikála. Tím spíše, že víme:

Zvítězíme!




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky