Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Drzost USA bez limitu: Nařídíme světu, za kolik bude smět kupovat ruskou ropu! Usiluje zapouzdřený Západ o vyvolání 3. světové? Líheň Aspen: výroba loutek i pro ČR. Světový řád se mění. Putin jako krotitel globálních šelem? Jde o vše

Drzost USA bez limitu: Nařídíme světu, za kolik bude smět kupovat ruskou ropu! Usiluje zapouzdřený Západ o vyvolání 3. světové? Líheň Aspen: výroba loutek i pro ČR. Světový řád se mění. Putin jako krotitel globálních šelem? Jde o vše

14. 7. 2022

Tisk článku

Jindřich Kulhavý vrtí hlavou nad drzostí západních pseudoelit, které nepochopily, že čas, kdy diktovaly svá ultimáta celému světu, je již minulostí, a ve své zabedněnosti a vzteku mohou svrhnout svět do katastrofy, z níž nebude návratu

Žijeme opravdu v prapodivné době. Velká část politiků v USA a Evropské unii dosud nepochopila, že se svět i kvůli jejich přešlapům značně mění. Dlouho ignorovali, že Spojené státy jsou brány podstatně méně vážně než kdysi, Západ se zapouzdřil do své nabubřelosti, arogance a ignorace.

Rozšiřování NATO je porušením dohod

Rusové před svou vojenskou operací několik let upozorňovali na situaci, která jí předcházela. Nešlo jen o nacismus, laboratoře a americké či další zájmy přímo na Ukrajině, i když terorizování rusky hovořícího obyvatelstva nejen v Luhansku a Donbasu už i tak bylo daleko za hranou. Rozšiřování se NATO je porušením dohod. Lze říct, že za většinou špatného hledejte Spojené státy. Není to však celá pravda, na řadě špinavostí se podílí několik nejbohatších evropských rodin, případně v USA naturalizovaní Evropané.

pp

Čtěte ZDE: Velké Provizorium: Pokusy o zničení Ruska trvají již stovky let. Amerika - mýtický Babylón. Klidný rozpad Unie, nebo občanská válka? Vstal Hitler z mrtvých? Putinova červená linie a casus belli. Nadzemská výzva k proměně trvá

Nu a poté je tu pár potomků německých nacistů či kolaborantů s nimi. I ti se řadí k nejmocnějším a zámožným. Vychovávají si své pseudoelity, dosazují je do funkcí. Může li bývalý novinář zastávat funkci šéfa NATO, poté se plánovaně přemístit do vedení státní banky (Stoltenberg), či se snad v "dětském" věku stát kanadským premiérem (Trudeau), francouzským prezidentem (Macron), nebo naopak v průběhu stařecké demence americkým prezidentem (Biden), je něco jinak, a není to normální.

Výchova pseudo-elit

Nezapomeňme rovněž na (uměle vyvolanou či spíše nařízenou) invazi žen do nejvyšší politiky. Nevzdělaná Jana Černochová (ODS) jako ministryně obrany je toho přímo zářivým důkazem. Jejich amatérismus, neschopnost či ovladatelnost jsou pro jejich vodiče předností. Ostatně k výchově vlastních kádrů se přiznávají davoské elity naprosto otevřeně a už se ani nebojí veřejně hovořit o svých plánech. Jako například ředitel Pfizeru Bourla na pódiu Světového ekonomického fóra o potřebě snížit stav světového obyvatelstva o polovinu v blízké době, což se "díky" činnosti jím vedené společnosti údajně podaří.

pp

Čtěte ZDE: Liberálnímu řádu zvoní umíráček. Západ přichází se zoufalou snahou na jeho záchranu na úkor Moskvy. Kolik Rusů, Ukrajinců, Američanů a Evropanů musí pro udržení moci globalistů zemřít? Rusko neuhne. Spustí se železná opona?

I někteří Češi jsou cíleně vychováváni k podpoře scestných ideologií. Připomeňme alespoň (americký) Aspen institut, mezi jehož členy je mnoho našich ,,osobností“.  Jsou později kooptováni do různých funkcí a postů, které poté zastávají přesně dle toho, k čemu byli ideologicky vedeni. I proto se chovají přesně tak, jako současná vláda, tedy nelogicky, občas protizákonně, každopádně škodlivě pro české občany. Není to jen výsada České republiky, vidíme, že podobný postup je zachován napříč světem. Soros, Rothschildové, Gates a další do nich zpočátku investují, ale později se jim vše mnohonásobně vrací.

Rusko: Ještě jsme pořádně bojovat nezačali 

Jsou však místa, kam se jim dosáhnout nedaří. Pekarová Adamová se může vztekem udusit, řekne li někdo před ní jméno Orbán, ještě větší nenávisti však čelí Vladimír Putin a jeho okolí. Rusové sice nechali některé západní firmy vstoupit na svůj trh, ale jak vidět v poslední době, nemají problém s tím, když zase odejdou. A už vůbec se neposadí na zadek ze Spojených států jako takových. Důkazem je založení nového společenství států BRICS nestojící na americkém dolaru, přesměrování obchodu s plynem a ropou na Asii či připravenost na atak ze strany Západu.

pp

Čtěte ZDE: Noemova archa světové ekonomiky: BRICS otevírá brány malým i velkým. Západ se zmítá v křeči. Přímé ztráty ze sankční komedie ho přijdou na 400 miliard dolarů ročně. Rolling Stones Vladimír a Dmitrij hrají nový rock’n roll

Američané si jsou však stále jisti svým výsadním postavením. Pumpují do Ukrajiny astronomické částky peněz a nadále se snaží společně s Velkou Británií a s poskoky z EU udržet ukrajinské ozbrojené síly při životě. Může to vést až k tomu, že dojde ke skutečnému vyhlášení války mezi Ukrajinou a Ruskem. Vladimír Putin naznačil, že Rusové ještě pořádně bojovat nezačali. Svůj zbrojní arzenál používají zatím jen z minimální části. Přesto si americká ministryně dovolí světu oznámit, že Spojené státy nastaví maximální cenu ruské ropy, za kterou ji ostatní státy budou smět nakupovat.

Zastropovat Rusku cenu ropy?

Prý proto, aby z ní Rusko nemohlo financovat své vojenské akce. Vnímáte tu drzost a aroganci? Američané rozkládají jednu zemi za druhou, vydělávají na všem, na čem se vydělat dá, včetně světového obchodu se zbraněmi, drogami a třeba i s lidmi, což se týká i dětí. A politici z této země chtějí Rusům nařizovat, za kolik  smějí prodávat svou ropu?

pp

Čtěte ZDE: Skutečná příčina války na Ukrajině: Nord Stream 2. Nesměl být spuštěn za žádných okolností. Nešlo jen o byznys. Hrůza z propojení Německa a Ruska je v USA přímo mystická. Rozděl a panuj – o to šlo

Co ještě musí přijít, aby pochopili, že už dávno nejsou středem světa? Chtějí skutečně rozpoutat 3. světovou válku? Vyprovokovat Rusy vyzbrojováním Ukrajiny? Zneužít jedny Slovany proti dalším? Opravdu si ve své namyšlenosti myslí, že se jim povede rozplakat Moskvu?

Světový řád se mění. Ať je to k lepšímu.

A hlavně bez americké či jakékoliv jiné nadřazenosti.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky