Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Konec legrace: Absurdní instrukce Newyorčanům. Způsob, jak dobít ty, kteří přežijí jaderný úder? Chce Biden pomocí ruských raket vylidnit Ameriku? Velký reset s tím počítá. Co nestihly vakcíny… My jsme mnohem blíž

Konec legrace: Absurdní "instrukce" Newyorčanům. Způsob, jak dobít ty, kteří přežijí jaderný úder? Chce Biden pomocí ruských raket vylidnit Ameriku? Velký reset s tím počítá. Co nestihly vakcíny… My jsme mnohem blíž

15. 7. 2022

Tisk článku

Mike Adams analyzuje „instruktážní video“ k chování při „očekávaném ruském jaderném útoku“ a dochází k závěru, který se i nás týká mnohem více, než nám přiznává Fialova vláda, starající se pouze o to, abychom byli jedním z prvních cílů ruské jaderné odvety

New York právě zveřejnil video, které údajně obyvatelům radí, co dělat při ruském jaderném útoku na město. To video je komické, vypadá téměř jako parodie na Babylon Bee, protože ve skutečnosti nabízí obyvatelům pouze něco jako „sebevražedný kontrolní seznam“ pro jistou smrt po přežitém jaderném útoku. (video viz níže).

pp

Optimisticky laděné video totiž radí Newyorčanům, aby utekli do budov, svlékli se, a poté se umyli šamponem a mýdlem. A pak – už nic. Mají zůstat na místě, dokud jim moudré vládní mediální zdroje nesdělí, co dělat dál. Skvělý návod na rychlý způsob jak zemřít, pokud jste první úder přežili…

Nebude k dispozici nic

Tihle patentní idioti zjevně předpokládají, že domy při jaderném úderu budou stále stát, tekoucí voda a elektřina stále fungovat, internet, rozhlasové a televizní stanice budou stále vysílat a přijímače stále přijímat. Jde o zcela absurdní předpoklady.

Jak ukazuje následující mapa poloměru výbuchu z NuclearSecrecy.com, pouhý jedno-megatunový (tak malé bomby však už prakticky nejsou) jaderný úder vytvoří ohnivou kouli (žlutá zóna), která pohltí většinu Brooklynu, Harlemu, Bayonne, West Side a samozřejmě celý Manhattan. Jen při samotném výbuchu podle odhadů okamžitě zahyne 1,7 milionu lidí a 3,1 milionu dalších bude těžce zraněno. A to ještě nezapočítávají účinky následného radiačního spadu:

pp

Takže ať nám vládní autoři instruktážního videa zodpovědí alespoň základní otázky: Které budovy zůstanou v New Yorku (podle nich) stát po výbuchu jaderné hlavice? Čím se mají lidé sprchovat, když nepoteče voda? A odkud mají přijímat následné informace, když skončil internet, nemluvě o tom, že redakce médií a televizní studia se proměnily v trosky? Proč se při tom třeba alespoň nezmíní o nutnosti mít u sebe jód jako ochranné opatření proti poškození štítné žlázy způsobenému expozicí jódu-131?

Celá věc působí spíše jako příručka pro sebevrahy než jako stručná sbírka tipů na přežití. Podívejme se na to blíže – a zkusme si nepředstavovat, že jde o parodii:

pp

Video ZDE.

Pokud bude mít bomba jaderný výnos 100 megatun – což je v reálné u ruských jaderných raket ICBM – ohnivá koule dosáhne k Trentonu v New Jersey a zároveň pohltí Stamford a asi polovinu Long Islandu. Počet obětí okamžitě přesáhne 8 milionů, dalších 6,7 milionu bude těžce zraněno. Poloměr této ohnivé koule je 6,1 km:

pp

Hodně štěstí při hledání tekoucí vody! Je otázka, zda vůbec budete rádi, když někde blízko bodu nula přežijete.

Rusko marně varuje Západ před „jadernou eskalací“

Ruská tisková agentura TASS oznámila, že USA tlačí Rusko do režimu jaderné eskalace, která může skončit katastrofou. Mluvčí ministerstva zahraničí Maria Zacharovová k tomu řekla:

Poté, co Washington a jeho spojenci vyprovokovali eskalaci ukrajinské krize, a rozpoutali násilnou hybridní konfrontaci s Ruskem, nebezpečně balancují na pokraji otevřené vojenské konfrontace s naší zemí, která by znamenala přímý ozbrojený konflikt. Je jasné, že taková konfrontace by znamenala i jadernou eskalalci.“

Shrňme si klíčové body tohoto stručného prohlášení:

1. Západ provokuje eskalaci krize na Ukrajině.

2. Tlačí k otevřené vojenské konfrontaci s Ruskem.

3. Taková konfrontace se nevyhne jaderné eskalaci. To může znamenat pouze jediné: odpálení jaderných raket.

Uvědomme si, že Rusko má ve srovnání se Spojenými státy a členskými zeměmi Evropské unie nejen mnohem lepší schopnosti jaderného úderu, ale i daleko vyspělejší protivzdušnou obranu. A nedávno aktualizovaná ruská vojenská doktrína počítá s výhodu „prvního úderu“. Putin prostě ví, že pokud válka nevratně zamíří do globálního konfliktu, jeho strategickou výhodu lze nejlépe využít, když jadernými zbraněmi zaútočí jako první.

pp

Aktuální ruská vojenská doktrína také vyžaduje úder s drtivou jadernou převahou od prvního okamžiku. Z toho plyne, že takový scénář by se zcela jistě neomezil na malé taktické jaderné údery (nejlépe pouze v Evropě). S největší pravděpodobností by první úder zacílil na 10+ klíčových amerických měst a vojenských základen, čímž by se tyto oblasti proměnily na radioaktivní trosky. Můžeme si být jisti, že Washington DC, Houston, Denver, Los Angeles, New York, Seattle, Miami a Chicago jsou zcela určitě na tomto seznamu.

A to je jen začátek. Současné vyspělé ruské střely mohou totiž snadno zasáhnout všechny cíle na severní polokouli. Například raketový systém Sarmat-II má nosiče hyperglide, které se mohou snadno vyhnout všem známým protivzdušným obranám, jimiž disponují Spojené státy. Řekněme si to zcela jasně: proti ruským raketám momentálně neexistuje žádná obrana.

pp

Čtěte ZDE: Balancování na hraně zániku civilizace: Z Moskvy zaznělo dosud nejvážnější varování Západu. Pokud rakety USA zasáhnou ruské území, přijde drtivá odpověď na "řídící centra". Neumí, nebo záměrně nechce Washington rozumět?

Zkorumpovaní šílení američtí úředníci 

Tím rozhodně nevyzrazuji žádné státní tajemství, to je všeobecně známo. Přesto všechno se zdá, že právě to je cílem Baracka Obamy a dalších Bidenových manipulátorů, kteří se již dlouho snaží zničit Spojené státy všemi prostředky. Kvůli této zrádné destruktivní agendě američtí představitelé nepraktikují žádné odstrašování, ale eskalaci směřující jednoznačně do jaderného konfliktu. Dává to smysl? Bohužel dává. 

Objektivní analýza říká, že Bidenovi manipulátoři ve skutečnosti chtějí, aby byly Spojené státy zasaženy jaderným útokem. Všechna klíčová rozhodnutí týkající se Ruska a Ukrajiny směřují k tomuto jedinému cíli. Proto města ovládaná demokraty (typicky nyní New York) s tím už nejen fakticky počítají, ale ještě poskytují obyvatelům bezcenný „návod na přežití“, aby způsobili, že při očekávaném jaderném útoku zemře maximální počet lidí.

Dlouho pěstovaný kult smrti aktivně žene Ameriku do události, která by znamenala totální zničení Spojených států amerických. Pentagon a americké ministerstvo zahraničí dnes řídí homosexuální, transgender a pedofilní mafie, která ve skutečnosti o zničení a vylidnění Ameriky usiluje. Nejde o odstrašování Ruska.

Odstrašování vyžaduje, aby obě jaderné mocnosti řídili racionální lidé, kteří usilují o zachování své vlastní populace. Vůdci USA jdou opačnou cestou. Aktivně připravují masovou smrt milionů Američanů prostřednictvím genetických vakcín, nedostatku potravin, sabotáží energetické infrastruktury a klimaticko-sociálního inženýrství. Usilují o co nejrozsáhlejší „redukci“ Američanů (v rámci celosvětového plánu na zachování pouze „zlaté miliardy“ otroků). Jinými slovy mezi současnými americkými vůdci neexistuje žádná motivace k odrazení Ruska od jaderné války.

pp

Čtěte ZDE: Je to stále blíže: Válka Západu proti Rusku jde do obřích rozměrů. Kdy Rusko odpoví drtivým protiútokem? Rand Paul zablokoval 40 miliard. Brzy ne jen zbraně, ale i vojáci NATO. Fiala z nás dělá cíl. Chceme to?

Využít Rusko k masové genocidě Američanů?

Pokud žijete kdekoli poblíž velkého amerického města, uvědomte si, že jste v cílové zóně a žijete pod vládou, která je ve skutečnosti ilegálním nepřátelským okupačním režimem, jenž vás chce zabít. A protože dosvadní metody (vakcinační atd.) nebyly v masovém měřítku účinné, chce nyní využít Rusko jako nástroj k vyvraždění milionů lidí. A ukrajinskou krizi vytvořil jen jako záminku k tomu, aby donutil Rusko k odpálení jaderných raket proti americkým městům.

To je důvod, proč se každý Američan potřebuje dostat z měst, dokud je ještě šance. Pokud zůstanete žít někde poblíž bodu nula (zhruba do 10 kilometrů od pravděpodobného epicentra), je velmi nepravděpodobné, že přežijete.

pp

Čtěte ZDE: Na prahu velkého finále: Klid před bouří? Ohnivé peklo v Nové Kachovce. Odpověď Ruska bude tvrdá. Vyhlásí Ukrajině válku? Stačí první sestřelený satelit... a bohužel nejen Fiala pozná, co to je "být ve válce"

Jak přežít úder?

Ti, kteří chtějí přežít scénář, který se zdá stále pravděpodobnější, musí proto podniknout asertivní kroky, aby se připravili na totální kolaps státu a společnosti, jak jsme je dosud znali. Alespoň nejnutnější kroky jsou:

• Uskladnit si základní potraviny. Jsou neradioaktivní, což vám umožní po jaderném útoku přežít alespoň po  nezbytně dlouhou dobu.

• Ještě důležitější je voda. Většina vysoce kvalitních vodních filtrů odfiltruje radioizotopy z kontaminované vody. Nepotřebujete speciální „antiradiační“ vodní filtry. Záření pochází z částic a tyto částice jsou filtrovány běžnými vodními filtry. (Více podrobností o tom již brzy z mé laboratoře. Provádíme testy na několika vodních filtrech s ohledem na tento konkrétní účel.)

• Pamatujte na pravidlo čtverce vzdálenosti od zóny výbuchu. Zdvojnásobením vzdálenosti snížíte svou radiační zátěž na čtvrtinu. Pokud ztrojnásobíte svou vzdálenost, vaše expozice klesne na devítinu.

• Ujistěte se, že máte jód. Další podrobnosti najdete na webu CesiumEliminator.com.

A konečně: Pokud se z města nedostanete včas, a budete potřebovat dostat se ze zóny radiačního spadu, musíte mít plán úniku. Ten bude zcela jistě vyžadovat nástroje sebeobrany, tedy spolehlivé střelné zbraně. Proč asi myslíte, že se vláda nyní tak snaží jejich vlastnictví v rozporu s ústavou omezit?

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky