Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Skandál s narkotiky: Může potopit německého kancléře. Špinavé orgie na večírku SPD. Němci následují mravní úpadek. Německá ekonomika dostává trhliny. Scholze upadl v nemilost. Srazit Rusko na kolena se mu nepodařilo

Skandál s narkotiky: Může potopit německého kancléře. Špinavé orgie na večírku SPD. Němci následují mravní úpadek. Německá ekonomika dostává trhliny. Scholze upadl v nemilost. Srazit Rusko na kolena se mu nepodařilo

19. 7. 2022

Tisk článku

Viktorie Nikiforová líčí souvislosti skandálu dalšího významného západního politika, který vsadil na sankce a hybridní válku s Ruskem a sklízí nemilost svých loutkovodičů

Na vysoce postavené přátele Ukrajiny zaútočila jakási morová rána. Z politické scény odstoupil britský premiér Boris Johnson. Kaja Kallasová, která zdědila estonskou premiérskou funkci po svém otci, významném členu KSSS, krátce poté odstoupila. A nyní zazvonil zvonec německému kancléři Olafu Scholzovi.

Tedy zatím je to jen zvoneček. V jeho ozvucích je však slyšet cosi povědomého, nepříjemná ozvěna blížícího se velkého skandálu, který může kancléři způsobit nenapravitelné škody na pověsti a možná i vést k jeho rezignaci.

Náhle se totiž zjistilo (na takové věci se přece vždycky přijde "zničehonic"), že na velkém tradičním večírku Sociálnědemokratické strany Německa 1. června byla přítomným do nápojů nasypána takzvaná „znásilňující droga“. Ta v malých dávkách vyvolává euforii, ve větších pak ospalost, ale její hlavní vlastností je, že vymaže všechny vzpomínky na proběhlé události.

Je jasné, k čemu ji používají "zlí" muži. Sexuální predátoři už nepotřebují dívky nadopovat alkoholem, dokud neomdlí, ale stačí jim dát coca-colu s drogou a voila. „Znásilňující droga“ se stala populární ve Spojených státech a odtud se rozšířila do Evropy. Jen v Berlíně bylo v loňském roce zaznamenáno 22 trestných činů spojených s touto drogou, ale policie se domnívá, že počet znásilnění byl mnohem vyšší.

 

Čtěte ZDE: Globální podvod: To, co zažíváme, není spontánní ekonomický kolaps, ale řízená demolice ekonomiky. Proč by to dělali? Jako odstřelení "dvojčat" 9/11. Kdepak Putin, centrálních banky! Záchranné lano: Protiekonomika. Ale rychle!

Nejen politické orgie

Stopy „znásilňující drogy“ byly nalezeny v krvi dívky, která se 1. června zúčastnila večírku SPD. Stěžovala si na bolesti hlavy a výpadky paměti, ale přitom tvrdila, že nepožila ani kapku alkoholu. Případu se ujala kriminální policie. Vyšetřovatelé vyzývají ženy, které se večírku zúčastnily, aby vypovídaly a podrobily se toxikologickému vyšetření. Zatím se předpokládá, že obětí bylo osm. Ale vzhledem k tomu, že tam bylo asi tisíc lidí, mohlo jich být mnohem víc.

Je ovšem zarážející, že tyto věci nebyly zjištěny na nějakém mládežnickém „flámu“ v nějaké špatné berlínské čtvrti, ale na soukromé akci těch nejváženějších, takříkajíc pilířů německé politiky. Kromě Olafa Scholze se večírku zúčastnili téměř všichni čelní představitelé SPD.

Není to však zase tak překvapující. Mravy západních politických elit se v poslední době velmi podobají mravům městské spodiny. Třeba takový Chris Pincher, jehož prohřešky byly záminkou k rezignaci Borise Johnsona. Nebylo to poprvé, co v opilosti obtěžoval muže. Johnson byl obviněn, že svého přítele léta kryl, přestože si na něj oběti stěžovaly.

Seznam Pincherových dobrodružství zveřejnil deník Guardian. Je docela působivý. „Harvey Weinstein od místního soudu“ mu přezdívali jeho oběti – mužští kolegové, jimž „masíroval krk“, tahal je na večírky a všemožně obtěžoval, přičemž bezostyšně využíval svého postavení Johnsonova oblíbence.

Morální rozklad

A nyní mají podobný nevhodný příběh také Němci. Samozřejmě moralizovat není o čem, je to klinický případ. Dmitrij Medveděv zdvořile označuje své západní politiky za „excentrické osobnosti“. Velcí psychiatři minulosti pro to měli politicky nekorektní, zato mnohem výstižnější termíny: „mravní idiocie“, „morální psychopatie“.

Celkově je rozklad německé politické scény živým a snadno rozpoznatelným příznakem úpadku celého Západu. Zhruba stejně tomu bylo i v případě úpadku starého Říma.

Mezi světem bohatých a chudých byla navenek hluboká propast, ale v podstatě si byly obě vrstvy velmi podobné,“ popisuje stav věcí v Římě německý historik Theodor Mommsen. „Tu a tam vidíme naprostý úpadek rodinného života, <...> stejný sklon k zahálce a touze po dostupném přepychu, vidíme malodušnou neschopnost vzdorovat jak neštěstí, tak penězům.“

Podobnost jistě čistě náhodná...

 

Čtěte ZDE: Liberálnímu řádu zvoní umíráček. Západ přichází se zoufalou snahou na jeho záchranu na úkor Moskvy. Kolik Rusů, Ukrajinců, Američanů a Evropanů musí pro udržení moci globalistů zemřít? Rusko neuhne. Spustí se železná opona?

Jaký je Olaf Scholze?

Skandál z uvedeného večírku, budiž mu přáno, není v politické kariéře Olafa Scholze nic neobvyklého. Nelze říci, že by byl kdovíjak oblíbený. V době, kdy byl šéfem hamburské policie, se zasazoval o to, aby lidé vyslýchaní policií mohli zvracet, čímž vlastně schvaloval pitky. Jako starosta Hamburku sadisticky rozháněl demonstrace. Jako politik všemožně utlačoval novináře.

Ani jeho politická dráha nepůsobí dobře. V mládí, než ztratil své husté vlasy, se Scholz považoval za marxistu, byl v úzkém kontaktu s politiky NDR a horlivě bojoval proti „agresivní imperialistické politice NATO“. Dnes, jak vidíme, je bezmála hlavním „jestřábem“ aliance.

Čelil také finančním problémům. V jiných zemích se tomu říká korupce, ale v Evropě, jak všichni víme, „korupce neexistuje“. V době, kdy byl Scholz ministrem financí, mu kladli za vinu, že nezabránil podvodnému bankrotu společnosti Wirecard, která zpronevěřila dvě miliardy eur.

Když byl starostou Hamburku, podezřele dlouho vyjednával s Warburgovou bankou o vrácení čtyřiceti milionů eur, které banka dlužila jako pokutu za další podvod, ale zjevně nebyla ochotna zaplatit. Tato jednání jsou stále zahalena mlhou a Scholz tvrdí, že si na ně nepamatuje.

Věrný stín svých pánů

Hamburk je rodištěm legendární bankéřské rodiny Warburgů, jejíž členové ve dvacátém století úspěšně působili po celém světě, ale na rozdíl od Rothschildů jim byla cizí laciná sláva. Například Eric Warburg založil ve Spojených státech investiční společnost Warburg Pincus, která stále úspěšně funguje a její kapitál přesahuje 80 miliard dolarů. Jedním z jejích spoluzakladatelů a ředitelů byl (nikoli jen mimochodem) otec současného ministra zahraničí USA Anthonyho Blinkena.

Ericův syn Max Warburg je dnes majitelem rodinné banky v Hamburku. Scholz se stal starostou Hamburku právě s jeho podporou.

Všechny tyto bizarní aféry však Němci horkotěžko tolerovali. Skandál strany SPD je ovšem jiného druhu. Je to příliš špinavá záležitost. Zajímavé je, že s ním přišly noviny Tagesspiegel. Jejich majitelem je Dieter von Holzbrinck, jehož miliardový majetek založil jeho otec, aktivní člen nacistické strany, který své nakladatelství propagoval s Hitlerovou podporou.

Von Holtzbrinck neznačí pouze velké peníze, jsou to takzvané staré německé peníze. Jeho nakladatelství je jedním z center složité sítě obchodních, příbuzenských a politických vazeb, která vytváří stínový německý stát, takříkajíc neviditelnou říši. Politici jako Scholz pro ně nejsou nic víc než dočasné figurky. A zdá se, že neviditelná říše má na kancléře řadu nahromaděných otázek.

 

Čtěte ZDE: Plán: Vystěhovávání starých a chudých: Kóje pro důchodce v dobytčích halách. Kdo do jejich bytů? Zelenský se vzteká. Zhroutí-li se Německo do krize, Unie se rozpadne. Podzim se neúprosně blíží. Je na jednání s Putinem už pozdě?

Ztracené iluze

V Německu letos předpovídají nejhorší zimu od druhé světové války. Němci již byli oficiálně informováni, že průměrný roční účet za elektřinu bude činit pět tisíc eur. Podniky se připravují na bankroty a hromadné propouštění. Občané mají méně jíst, nekoupat se, netopit v bytech.

A to vše je výsledkem politiky kancléře Scholze, který jednou rukou sponzoruje říšský komisariát „Ukrajina“ a druhou rukou nakládá celé balíky protiruských sankcí. Kdyby byl normální zodpovědný politik, určitě by se pokusil zbrzdit sebevražedný rozjezd EU. Ale Scholz je zcela vydán na milost a nemilost svým britským a americkým "partnerům". Největší strach má z toho, že bude zapsán do tábora „chápajících Putina“. To jsou dnes nepřátelé německého národa. A tak se posmívá genocidě obyvatel Donbasu a dál bezostyšně ničí Německo a samotné Němce.

Hlavní finta, jakou slíbili Němcům američtí mocipáni, spočívala v tom, že Rusko nevydrží hospodářskou válku a rychle se zhroutí. Říše by tak přišla k hotovému připravená vzít si plyn, ropu i půdu – vydrancovat z trosek vše, co se dá. Tak Němci souhlasili s tím, že budou trpěliví.

Něco se však pokazilo. Rusko se nezhroutilo a hroutit se nehodlá. Ukrajina nadále vysává miliardy eur z německé pokladny. A namísto bezplatných dodávek Naftogazu – neuvěřitelné ceny všeho. Neviditelná říše usilovně přemýšlí. Neměli bychom raději říšský komisariát „Ukrajina“ odepsat?


Čtěte ZDE: Budoucnost peněz: Vynořuje se ze současného chaosu nový finanční řád v režii BRICS? Dolar už drží jen vojenská síla. Kolik zlata opravdu zbývá USA v pevnosti Fort-Knox? Systém zboží - peníze - zboží

Němcům dochází trpělivost

Prezident Steinmeier ostře domluvil Zelenskému a přiměl ho, aby se omluvil za své hulvátství. Ukrajinský velvyslanec-chuligán byl odvolán z Berlína. Zdá se, že Němci začali ukrajinským chráněncům ukazovat, kde je jejich místo. To však nezabrání tomu, aby se německá ekonomika zřítila do propasti.

Mimochodem, ani Scholzovým bankovním podporovatelům v Hamburku se nedaří. Max Warburg prohrál u německého ústavního soudu spor o další ze svých podvodů. Jeho banka po léta opakovaně vracela svým klientům daně z dividend, čímž poškodila federální státní pokladnu o celkem deset miliard eur. Za to jí byla uložena pokuta – pouhých 176 milionů.

Večírek s drogami a vyhlídka na skandální trestní kauzy vypadá jako Damoklův meč, který německé elity pověsily nad kancléře Scholze.

Poučí se, nebo je další Muž Určený K Likvidaci?

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám. Bude elektřina brzy na příděl? Fialový program je bída a válka. Víme, jak tomu zabránit! Lidové povstání jako na Islandu? Jen radikální odpor

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám....

Pokus o restart honu na Babiše: Fialovci už nevědí kudy kam. Babiš jako bezpečnostní riziko? Tím byl za covidu. A za falešné protiruské causy Vrbětice. Teď je to Fiala a spol. Touhle fraškou však Babišovi neuškodí. Spíš pomohou

Pokus o restart honu na Babiše: Fialovci už nevědí kudy kam. Babiš jako bezpečnostní riziko?...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky