Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Očkování mRNA vakcínami: Legální genocida? Jak zlikvidovat 30 % světové populace. Statistika: Očkovaní umírají na covid-19 až osmkrát častěji. Vakcinace jednoznačně přispívá k šíření infekce. Depopulace v přímém přenosu

Očkování mRNA vakcínami: Legální genocida? Jak zlikvidovat 30 % světové populace. Statistika: Očkovaní umírají na covid-19 až osmkrát častěji. Vakcinace jednoznačně přispívá k šíření infekce. Depopulace v přímém přenosu

12. 7. 2021

Tisk článku

Alexandr Sadovnikov přináší dramatické pojednání o původu a účincích mRNA vakcín, jejichž pravým smyslem má být likvidace miliard „nadbytečných“ lidí po celé planetě Zemi

Nyní, když máme k dispozici statistické údaje, můžeme s jistotou tvrdit, že západní mRNA vakcíny jsou nejen zdravotně nebezpečné, ale představují také pro očkované osoby nášlapnou minu se zpožděným účinkem. Konkrétně – pozdější vedlejší účinky v podobě vzniku rakoviny a dalších onemocnění spojených s násilným zmanipulováním genetické struktury organismu.

Očkovaní snadněji onemocní

Mutace delta koronaviru je mnohem nebezpečnější pro očkované než pro neočkované. Nejdříve však několik velmi znepokojivých zpráv. Americký úřad pro sanitární regulaci v potravinářství (Food and Drug Administration, FDA) oznámil, že byla doplněna průvodní dokumentace pro vakcíny společností Pfizer a Moderna.

Nyní k ní přidali varování před možnými vedlejšími účinky po druhé dávce vakcíny v podobě smrtelných srdečních onemocnění, jako je myokarditida a perikarditida. Tyto případy byly nahlášeny veřejnou organizací VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) v USA.

VAERS již obdržela 573 hlášení o myokarditidě a perikarditidě poté, co pacient dostal druhou dávku vakcíny. Zatím bylo 372 případů spojeno s vakcínou společnosti Pfizer a 201 případů s vakcínou Moderna. A to jsme teprve na začátku masového očkování.

V České republice se koronavirem nakazilo více než 20 000 osob poté, co dostaly první dávku vakcíny proti Covid-19. Tato země používá vakcíny od americké společnosti Pfizer a jejího německého partnera BioNTech, od amerických firem Moderna a Johnson & Johnson a britsko-švédské společnosti AstraZeneca. Vysoký výskyt onemocnění přímo ukazuje na selhání ochranných funkcí u těchto vakcín.

Poté, co třináctiletý chlapec zemřel na zánět myokardu po očkování vakcínou společnosti Pfizer-BioNTech, vyzvali kardiologové a pediatři v Singapuru k zastavení očkování proti koronaviru u nezletilých dětí mužského pohlaví, dokud nebude provedeno řádné vyšetření zmíněného úmrtí. Program očkování dětí a dospívající mládeže označili za „jeden z nejagresivnějších na světě“.

V Itálii zemřela osmnáctiletá dívka, která se nechala očkovat proti koronaviru vakcínou od společnosti AstraZeneca.

Na Tchaj-wanu zemřela dvouměsíční holčička, kterou matka po očkování proti koronaviru kojila svým mateřským mlékem. Lékaři ji ujišťovali, že kojení je bezpečné, ale ve tři hodiny ráno našla své dítě s krvavě mléčnou pěnou u úst. Lékaři byli bezradní a nevěděli, co dělat. Podle soudního lékaře bylo příčinou smrti mateřské mléko. Matka tvrdí, že její dcera byla zdravá a dříve neměla po kojení žádné problémy.

Vakcíny nechrání, ale zabíjejí

Podobných případů je po celém světě mnoho. A zde je šokující zpráva od britských nezávislých výzkumníků: Předběžná statistická analýza výskytu Covid-19 ukázala, že míra hospitalizace a absolutní úmrtnost v důsledku mutace delta je významně vyšší u očkovaných osob ve srovnání s neočkovanými.

Číselně vyjádřeno vypadá situace ještě hrozivěji: mezi pacienty nakaženými delta mutací Covid-19 je úmrtnost plně očkovaných (dvě dávky vakcíny) osmkrát vyšší než u neočkovaných! Podobnou studii provedla i organizace Public Health England, která zjistila, že u očkovaných osob je pravděpodobnost úmrtí na „deltu“ o 600 procent (tj. šestkrát!) vyšší než u neočkovaných.

Dvě nezávislé skupiny výzkumníků tak dospěly k velmi podobným výsledkům a tvrdí, že vakcíny od západní „Big Pharma“ korporací jsou vážně nebezpečné.

Dělají oficiální britské úřady něco pro nápravu situace? Naprosto ne, podle statistik místního ministerstva zdravotnictví je situace s očkováním tak dobrá, jak jen může být.

Jiná nezávislá publikace „Gnews“ na základě vlastního šetření uvedla:

Míra infekčnosti mutace delta u osob, které dostaly alespoň jednu dávku vakcíny, je nižší než u plně očkovaných osob, ale vyšší než u neočkovaných osob.

Jak se tedy ukazuje, očkování přispívá k šíření infekce koronavirem!

Gnews rovněž uvedl, že vláda Velké Británie patrně úzkostlivě vybírá pouze ty výsledky očkování, které jsou v souladu s politikou podpory očkování. Jinými slovy, mluvíme tu o záměrném falšování faktů. A v tomto podvodném jednání není britská vláda rozhodně sama.

Čtěte ZDE: Projekt pandemie: Zločin proti lidskosti. Fakta o GM vakcínách proti koronaviru. Z lidí se stala pokusná morčata jako za nacistů. Vakcíny nebrání nákaze, přesto se zavádějí covidové pasy. Vnutí nám "novou normalitu" navždy?

Řídící ruka pandemie

Je naivní si myslet, že negativní důsledky pandemické paniky, plánovaného plošného očkování a jeho zaručených vedlejších účinků jsou nutným průvodním znakem sebevědomého pochodu Covid-19 napříč planetou.

Jistě, mnohé se děje náhodou (v této jediné věci se autor mýlí, pozn. PP), ale existují konkrétní zákonitosti a dokonce i „řídící ruka“ pandemického chaosu. A jmenuje se – Stínový stát (Deep state) – a ten se rozhodl omezit lidstvo v jeho, jak se domnívá, „nekontrolovaném populačním růstu“.

Faktem je, že v kultovním místě jeho každoročních setkání, tedy v klubu Bilderberg, byl v roce 2009 učiněn závěr: 2/3 světové populace, tedy 5 miliard lidí, jsou zjevně nadbytečné. „Příliš mnoho lidského materiálu,“ poznamenal jeden z účastníků tohoto setkání americký mediální magnát Ted Turner.

I přes největší rozptyl názorů mezi odborníky, vědci a analytiky je dnes naprostý konsenzus v předpovědi, že v jednadvacátém století je pokračování trendů z dvacátého století nemyslitelné!

To nelze dopustit už proto, že na planetě Zemi existují fyzikální limity pro všechny druhy zdrojů. Tudíž jakýkoli scénář pokračujícího růstu nepřipadá v úvahu!

Jediný scénář, který máme před sebou, je téměř katastrofický. V podstatě jde o to, že se světová populace musí ze 7 miliard lidí, kterých dosáhne tento týden, snížit na 2,5 miliardy, dvě miliardy nebo dokonce půldruhé miliardy do konce století! To je trojnásobné nebo čtyřnásobné snížení počtu! Takový trend lidstvo ani Země nikdy ve své historii nezažily,“ pronesl A. B. Čubajs při svém projevu 26.10.2011 na plenárním zasedání IV. mezinárodního fóra o nanotechnologiích „Rusnanotech-2011“.

Vakcíny jako biologické zbraně

Nástroj na snížení lidské populace byl nazván „snížení porodnosti“ a některá „další opatření“. Dnes je již jasné, že oněmi dalšími opatřeními byly míněny biologické zbraně a zejména umělé pandemie. A toho jsme dnes svědky.

Nejaktivnějšími členy Deep State jsou americký a britský establishment. Upřímně se děsí populačního růstu v Indii, Číně a dalších zemích Asie, Afriky a Latinské Ameriky, především kvůli jejich rostoucí spotřebě přírodních a jiných zdrojů.

Snížení celosvětové populace je však pouze jedním z cílů stínové vlády. Její plány jsou mnohem širší. Konkrétně vytvoření nového politického systému s totální kontrolou veřejného mínění. A tady se pandemie se svými strašáky ukázala jako mimořádně účinný nástroj.

Jak je například zpracováváno veřejné mínění ve Velké Británii? Vzhledem k tomu, že ve frontě na očkování proti koronaviru není dostatek lidí, britská vláda aktivně využívá programy „behaviorální války“, čili snaží se „vymývat mozky“ masám až do jejich plného podrobení.

Za tím účelem najímá psychology, kteří jsou odborníky na „behaviorální válku“, a realizuje programy mající přesvědčit obyvatelstvo o nutnosti očkování. Hlavní zbraní je zde atmosféra společenské paranoie a totálního strachu z následků samotné nemoci a dopadu pandemie na všechny aspekty lidského života. Aktivně zavádějí další a další ideje do informačního pole, aby „prodali“ představu, že „vakcíny“ jsou nejlepší a jediný způsob, jak zůstat „v bezpečí“ před čínskou chřipkou.

Ukázkovým příkladem je práce Nezávislé vědecké skupiny pro pandemii, známé také jako SPI-B. Aktivně se podílí na propagaci očkování a boji proti jeho odpůrcům. Podobné skupiny působí v USA a dalších západních zemích.

Aktivisté proti očkování přesto zcela oprávněně tvrdí, že použití mRNA vakcín trvale změní DNA očkovaných osob. V Americe se o tom vyjádřili zcela otevřeně:

Z dosud ne zcela objasněných důvodů jsou mocní posedlí snahou očkovat co nejvíce lidí co nejrychleji, téměř jako by závodili s časem, aby stihli nějaký skrytý termín, který se rychle blíží. Připravují snad těmito „vakcínami“ lidská těla na implantaci mikročipů? Stávají se snad takto z lidí „továrny“ na spike proteiny, které nakonec povedou k hromadným úmrtím? Existuje spousta důkazů, že se děje cosi hluboce zlověstného, a brzy se ukáže co.

Čtěte ZDE: Záhadná smrt pilotů British Airways: Zabilo je očkování? Média vše metou pod koberec. Kdy běžně umírají piloti? Takovéto náhody neexistují. Jít s dobou na úkor bezpečnosti. Létat či nelétat?

Sanitární koncentrační tábory

Američtí aktivisté proti očkování mimo jiné také uvádějí:

Sanitární fašisté využili chřipku z Wu-chanu jako prostředek k upevnění kontroly a k likvidaci zbytků našich svobod. Totalitní loutkovodiči nic neskrývají, ničí malé podniky, ničí životy lidí, vštěpují strach těm, kteří věří všemu, co jim nabulíkují v televizi, a vytvářejí pekelné prostředí sociální paranoie.“

Aktivisté otevřeně říkají – je jen otázkou času, kdy budou všichni nuceni mít očkovací „pasy“ jako prostředek „ochrany“ před „delta-mutací“ nebo jakýmkoli jiným umělým patogenem, který se objeví příště.

V mnoha státech jsou již lidé za odmítnutí očkování propouštěni z práce. To však není jediný typ pandemické represe. Řada států zvažuje zřízení covidových koncentračních táborů, kde by různé skupiny obyvatelstva odstupňované podle věku a sociálního postavení žily zcela izolovaně. Vymáhání pořádku by zajišťovaly speciální policejní jednotky. Ve skutečnosti se jedná o vytvoření sanitární policie.

Vendeta klanu Kennedyů

Jedním z nejaktivnějších bojovníků proti očkování ve Spojených státech je Robert Francis Kennedy, Jr. Je členem rodiny Kennedyů, synem Roberta Francise Kennedyho (1925-1968) a synovcem amerického prezidenta Johna Fitzgeralda Kennedyho (1917-1963). Připomeňme, že oba posledně jmenovaní byli zavražděni při atentátech.

Kennedy junior se stejně jako jeho strýc a otec, který byl zavražděn během prezidentské kampaně, ukázal být tvrdým oříškem, který se nebojí postavit establishmentu. Ještě než se v roce 2016 objevil „covid“, spojil se s uznávaným hercem a režisérem Robertem De Nirem a natočil celovečerní dokumentární film „Vaxxed: From Cover-UP to Catastrophe“ (Vakcinovaní: Od utajování ke katastrofě).

V té době již byly známé dvě smrtící verze koronaviru: Těžký akutní respirační syndrom SARS z roku 2002 a blízkovýchodní respirační syndrom MERS z roku 2012.

Ve filmu odborní lékaři a virologové, včetně nositelů Nobelovy ceny, tvrdí, že americké Centrum pro kontrolu nemocí a velké farmaceutické společnosti falšují výzkumy vakcín. V důsledku těchto falzifikací byli oklamáni nejen lékaři na celém světě, kteří vydávali falešná doporučení pro léčbu a očkování, ale více než 40 milionů Američanů bylo očkováno zcela zbytečně.

Přitom u mnoha lidí způsobilo očkování závažné vedlejší účinky, včetně úmrtí. Nicméně Big Pharma získala za očkování velmi vysokou částku a žaloby podané oběťmi a jejich příbuznými musel zaplatit federální rozpočet.

Za principiálnost a aktivitu jmenoval v roce 2017 americký prezident Donald Trump Roberta Kennedyho mladšího předsedou Pracovní skupiny pro bezpečnost vakcín.

Čtěte ZDE: Očkované ženy: Nekrolog neustále v kapse. Dát cokoliv, jen nemít tuto zkušenost. Utestovat se do úmoru? Zvracení, ztráta paměti, mdloby a tiky. Proč se Pfizer dále nezajímá? Na pohotovosti jako doma. A nic se nelepší

Hlas cti a rozumu

V květnu 2020, tedy uprostřed první vlny pandemie, sepsal katolický arcibiskup Carlo Maria Vigano petici „Ne povinnému očkování proti koronaviru!“, kterou podepsal Kennedy spolu se stovkami politiků, právníků, publicistů, kněží, lékařů a virologů.

Požadujeme, aby vedoucí představitelé světových vlád zajistili přísné vyloučení všech forem kontroly nad lidmi,“ píše se v petici, „ať už prostřednictvím sledovacích systémů nebo jakýchkoli jiných forem lokalizace člověka. Boj proti koronaviru, jakkoli by byl závažný, nesmí sloužit jako záminka k podpoře skrytých plánů nadnárodních korporací, které mají v tomto ohledu velmi silné obchodní a politické zájmy. Požadujeme, aby občané měli možnost odmítnout očkování a omezení osobní svobody bez jakýchkoli trestů a sankcí.“

Již v té době si rozumní nezávislí odborníci a politici uvědomovali nebezpečí, která s sebou nese masové očkování vedoucí k totalitární kontrole společnosti. Kennedy také odhalil mechanismus falšování u současných vakcín Covid-19:

Vývojáři vakcíny ze společnosti Moderna, přední farmaceutické firmy v tomto oboru, v honbě za ziskem uměle zkrátili dobu výroby vakcíny, když vynechali testování preparátu na zvířatech.“

Podle Kennedyho bylo testování vakcín společností Moderna podvodné. Vakcína byla testována na pouhých 45 dobrovolnících, z nichž čtyři utrpěli vážné poškození imunitního systému a byli hospitalizováni.

I přes tyto závažné problémy společnost Moderna stále nabírá objednávky na dvě miliardy dávek tohoto jedu. Zbláznili se?“ Kennedy během projevu neskrýval své emoce. „Gates si je zřejmě jistý, že krize Covid-19 mu nyní poskytne příležitost realizovat své diktátorské očkovací programy po celém světě.

Kennedy zmínil také následující fakt podvodného testování vakcín:

Dalším problémem testování vakcín je, že nejsou testovány na typických Američanech, ale na pečlivě vybrané skupině lidí, kteří netrpí žádnou nemocí. Všechny přední společnosti vyrábějící vakcíny, konkrétně Moderna, Glaxo, Sanofi, Pfizer a Merck, jsou usvědčenými sériovými vrahy. Za posledních deset let vyplatili 35 miliard dolarů na trestních sankcích a pokutách za lhaní lékařům, podvody, manipulaci s vědeckými poznatky a vědomé zabíjení statisíců Američanů.“

Genetický zabiják

Samostatně Kennedy zdůraznil nebezpečí, které představují mRNA vakcíny, mezi něž patří produkty společností Moderna, Pfizer-BioNTech a několika dalších západních firem:

Nejnovější generace mRNA vakcín poprvé v historii očkování zasahuje přímo do genetického materiálu pacienta, tedy mění jeho individuální genetický materiál, což představuje genetickou manipulaci, která je zakázaná a dříve byla považována za trestný čin.“ Podle jeho názoru je zdravotní poškození způsobené očkováním mRNA vakcínami geneticky nevratné. A nedávno přišel s dalším šokujícím politickým tvrzením, že masové očkování uvedenými vakcínami, které je obyvatelstvu vnucováno, zabije asi 30 procent světové populace.

V této souvislosti si připomeňme, že podle stínové vlády Deep State je na planetě „nadbytečných“ pět miliard lidí, tedy asi 70 procent populace.

Jak se asi zbaví zbývajících čtyřiceti procent?

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky