Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vraždění neviňátek: Velká Británie rozhodla očkovat děti smrtícími vakcínami. Děsivý útok na nositele budoucí generace. Kdo rozhoduje o genocidě národů? Budou i u nás rodiče trestáni? Slušní lidé chrání děti

Vraždění neviňátek: Velká Británie rozhodla očkovat děti smrtícími vakcínami. Děsivý útok na nositele budoucí generace. Kdo rozhoduje o genocidě národů? Budou i u nás rodiče trestáni? Slušní lidé chrání děti

21. 8. 2021

Tisk článku

Valentin Katasonov se pozastavuje nad odporným postupem vlád, které v rámci svých nesmyslných a zločinných protiepidemických opatření ničí životy dětí a dospívající mládeže

Británie se rozhodla pro masový lékařský experiment na dětech. Vláda chce očkovat celou populaci bez ohledu na věk a bez ohledu na závažné nežádoucí účinky. Ke 4. srpnu bylo ve Velké Británii 68,73 % lidí očkováno alespoň jednou vakcínou a 56,73 % lidí bylo plně očkováno (dvě vakcíny). V tomto ohledu se Velká Británie téměř vyrovnala Izraeli a předstihla USA, kde tyto podíly činí 57,82 %, resp. 49,63 %. 

Britský Spojený výbor pro očkování a imunizaci (Joint Committee on Vaccination and Immunisation, JCVI) původně doporučil, aby se od myšlenky hromadného očkování dětí a mládeže upustilo, dokud nebude dostatek informací o možných rizicích. 

Pak bylo najednou všechno jinak. O dva týdny později, 4. srpna, přinesl deník The Guardian zprávu, že britští zdravotníci budou nyní moci očkovat 16 a 17leté proti COVID-19 bez omezení. Doporučení vydal ten stejný výbor pro očkování a imunizaci (JCVI). Co se mohlo za čtrnáct dní změnit, zůstává nejasné. Nic jiného než nátlak „tajemných sil“ nemůže takový posun vysvětlit. 

Zločiny proti lidskosti

Rodiče jsou stále více znepokojeni rozhodnutím JCVI zrušit téměř všechna omezení očkování dětí (12-17 let), zejména proto, že děti v Británii mají právo rozhodovat o očkování samy, bez účasti rodičů. Spekuluje se dokonce o tom, že rodiče, kteří se snaží zasahovat do „svobodného rozhodnutí“ dítěte, by mohli být trestně stíháni. 

Dne 5. srpna vyšel v anglickém časopise „The Conservative Woman“ (Konzervativní žena) senzační článek „Naprosto odsuzujeme bezohledné očkování dětí“ (We utterly deplore this reckless vaccine rollout to children). Napsala ho Kathy Gyngellová, redaktorka časopisu. Kampaň za očkování dětí nazývá „experimentální genovou terapií“ a tvrdí, že preparáty společností Pfizer-BioNTech, Moderna a AstraZeneca nelze nazvat vakcínami – jedná se o experimentální látky, které neprošly minimálním klinickým testováním pro tuto věkovou skupinu. Kathy Gyngellová s odvoláním na varování vědců důrazně nedoporučuje očkování dětí a dospívající mládeže. 

Na stránkách časopisu Conservative Women již dříve vyšly publikace, které odhalily stinnou stránku očkovací kampaně. Například 12. července zveřejnila Belinda Brownová článek s názvem „Chraňte naše děti před vakcinačním útokem“. Článek podává přehled oficiálních statistik o vedlejších účincích a úmrtích na očkování. V Evropské unii zemřelo do poloviny června 15 472 osob a u 1 509 266 osob vznikly vážné komplikace. V USA zemřelo na následky očkování přibližně 6 000 lidí. Ve Velké Británii zaznamenala Agentura pro regulaci léčiv a zdravotnických prostředků (MHRA) 1 403 úmrtí a více než 949 287 nežádoucích účinků. V Izraeli neexistují žádné oficiální statistiky nežádoucích účinků a úmrtí v důsledku očkování, ale existuje řada odkazů na zdroje, které ukazují, že úmrtí mezi očkovanými lidmi jsou řádově vyšší než úmrtí mezi neočkovanými lidmi.

Čtěte ZDE: Očkování mRNA vakcínami: Legální genocida? Jak zlikvidovat 30 % světové populace. Statistika: Očkovaní umírají na covid-19 až osmkrát častěji. Vakcinace jednoznačně přispívá k šíření infekce. Depopulace v přímém přenosu

Trpící děti

Velká část článku Belindy Brownové je věnována analýze nepříznivých zdravotních účinků očkování na děti. Například po první dávce vakcíny Pfizer mělo 10 % dětí horečku nad 38 stupňů Celsia a po druhé dávce to bylo 20 % dětí. Některé děti měly horečku vyšší než 40 stupňů Celsia. Po první dávce trpělo únavou 60 % dětí a po druhé dávce 66,2 % dětí. Bolestmi hlavy trpělo 55 až 65 procent dětí, přičemž 22 procent z nich mělo silné bolesti. U 0,4 % dětí, které dostaly vakcínu společnosti Pfizer, se vyskytly závažné vedlejší účinky. 

Belinda Brownová uzavírá: „Jsme obětí kampaně, v níž vláda za použití vysoce nátlakových metod zavádí experimentální a možná nebezpečnou vakcínu na nic netušící populaci. Pokud tomu nezabráníme, budou zbytečná úmrtí pokračovat a zdraví celé generace dětí bude v budoucnu ohroženo.

Ale zpět k článku Kathy Gyngellové. Podrobně popisuje ustanovení dopisu britské organizace lékařů „Medical Freedom Alliance“, které odhalují nesmyslnost, a dokonce nebezpečnost očkování dětí a dospívajících. Těchto ustanovení je osm. 

Čtěte ZDE: Neslýcháno, nevídáno: Ani za minulých totalitních režimů. Vakcinační mafie si bere děti za rukojmí. Očkování? Ne, genetická manipulace. Budeme děti bránit, nebo jim je necháme k experimentům? Školní rok již brzy...

Námitky Aliance svobodných lékařů

  • Riziko úmrtí nebo vážného onemocnění způsobeného Covidem-19 je u dětí téměř nulové.
  • Děti hrají při přenosu Covid-19 nevýznamnou roli.
  • Všechny vakcíny proti Covid-19 používané v Británii, včetně vakcíny Pfizer-BioNTech, jsou založeny na zcela nové genové technologii. Nebyla jim udělena licence a zůstávají experimentální až do ukončení třetí fáze zkoušek v roce 2023.
  • Ve vládních databázích Velké Británie, USA a Evropy byly zaznamenány závažné nežádoucí účinky a úmrtí související s vakcinací. Některé účinky, jako jsou krevní sraženiny a zánět srdce (myokarditida), byly pozorovány zejména u mladých lidí. V USA vládní agentura Centers for Disease Control and Prevention (CDC) vyšetřuje více než 1200 dětí a mladých lidí s myokarditidou spojenou s očkováním a vydala varování. V USA údajně zemřelo po očkování několik dětí mladších 18 let.
  • Střednědobé a dlouhodobé účinky vakcín Covid-19, včetně účinků na plodnost, karcinogenezi a autoimunitní onemocnění, jsou zcela neznámé, což se nejvíce týká dětí.
  • Výrobci vakcín jsou téměř zcela osvobozeni od odpovědnosti za nežádoucí účinky nebo úmrtí, které mohou být způsobeny jejich výrobky.
  • Děti mají lepší schopnost získat přirozenou imunitu než dospělí. Vydrží jim déle a pokryje širší škálu modifikací virů, čímž přispěje ke kolektivní imunitě.
  • Neexistuje žádný precedens, kdy by vakcíny úspěšně zastavily nebo zmírnily probíhající pandemii, zato by dokonce mohly vést ke vzniku nebezpečnějších variant. 

Britský Společný výbor pro očkování a imunizaci (JCVI), který dal začátkem srpna zelenou plošnému očkování dětí ve věku 12-17 let, všechna tato ustanovení ignoroval. 

Kathy Gyngellová uzavírá: „Veřejné zdraví nemá pro tento masový experiment na dětech žádné ospravedlnění. Všem pochybovačům by nyní mělo být naprosto jasné: vláda hodlá očkovat celou populaci bez ohledu na věk a bez ohledu na narůstající závažné nežádoucí účinky; neexistují žádné přesvědčivé údaje o nebezpečnosti dětí, ani o dlouhodobých rizicích a následcích... Nenechte se mýlit: toto rozhodnutí je nehorázné, nemorální a neoprávněné. Všichni slušní občané by se měli postavit proti očkování dětí v naší zemi.“

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky